2BM og Vision Management i fælles skål efter opkøbet er en realitet

Pressemeddelelse, 11. oktober 2021

2BM køber Vision Management: En komplet SAP-spiller er født

 

Efter opkøb af Vision Management, der især har specialiseret sig i løsninger til den offentlige sektor, er SAP-huset 2BM nu full-service provider af en komplet SAP-portefølje til både det private og offentlige marked.

SAP-huset 2BM har overtaget konsulenthuset Vision Management og kan nu tilbyde sine kunder en komplet vifte af SAP-løsninger til både det private og offentlige marked.

Ifølge 2BM’s CEO Lars Bork Dylander bringer opkøbet dermed 2BM op i en ny liga.

”Der skal mange kompetencer til, før man kan kalde sig full-service provider på SAP, men det tør vi godt nu på den anden side af dette opkøb. Vi dækker nu den samlede SAP-portefølje til både det private og offentlige segment, og med kombinationen af 2BM og Vision Management har vi et unikt tilbud til kunderne,” siger Lars Bork Dylander.

Kendt som stærke løsningsarkitekter

Opkøbet af Vision Management styrker 2BM’s position på det danske SAP-marked på et afgørende tidspunkt, forklarer han:

”Vi ønsker at være den førende rådgiver inden for den store S/4HANA-transformation, som vil præge både den private og offentlige sektor de kommende år. Med opkøbet styrker vi vores konsulentforretning med Vision Managements unikke SAP-kompetencer som løsningsarkitekter indenfor Økonomi, Logistik, Business Intelligence og Teknologi. Vision Management har længe været kendt som en stærk spiller blandt danske SAP-huse og er blandt de allerdygtigste, når det drejer sig om at forstå offentlige økonomimodeller. Derfor har Vision Management også formået at betjene en række meget store offentlige kunder,” siger Lars Bork Dylander.

Balancen mellem fastansatte og freelancere

Han fremhæver også styrken i Vision Managements leverancemodel med mange freelancere og Vision Managements velfungerende nearshorecenter med applikations- og udviklingskonsulenter i Bulgarien.

”Vision Management har været utrolig dygtig til at balancere anvendelsen af fastansatte og freelancekonsulenter. I 2BM har vi primært benyttet fastansatte konsulenter, og det styrker os at få flere freelancere ind. I 2BM har vi en ambition om at tilbyde ’Danmarks bedste SAP Servicecenter’. Også her er det et fantastisk match, fordi vi nu kan tilbyde endnu større servicekapacitet og give vores kunder mere nuancerede tilbud,” siger Lars Bork Dylander.

Bredere og dybere SAP-kompetencer

Vision Managements hidtidige CEO Kristina Zeemann træder ind som partner og ejer og bliver en del af 2BM’s ledergruppe.

I 2BM får Kristina Zeemann ansvar for Public Sector, særlige kunder, servicecentret i Bulgarien og sourcing fra det store freelancenetværk, Vision Management bringer med sig.

Hun ser de to konsulentvirksomheder som det perfekte match.

”Vi kan nu tilbyde kunderne en unik bredde og dybde af SAP-kompetencer, som skaber værdi for kunderne i de komplekse S/4HANA transitionsprojekter, som kommer nu. Som samlet virksomhed kan vi levere endnu stærkere resultater og gøre en endnu større forskel for vores kunder i den offentlige sektor. Samtidig kan vi tilbyde vores mange dygtige konsulenter en bredere vifte af udviklingsmuligheder,” siger Kristina Zeemann.

Vision-kapacitet fortsætter i 2BM

Medarbejderne kan se frem til kompetenceløft og øget fokus på vidensdeling, fordi flere SAP-specialister nu skal samarbejde og inspirere hinanden under samme tag.

Og blandt de Vision Management-profiler, som nu skal hjælpe 2BM videre på rejsen, er Ellen Steen-Petersen, som siden SAP R/2-dagene i 1980’erne har uddannet generation efter generation af konsulenter i SAP.

”Mange danske SAP-konsulenter – heraf en del af vores egne – er blevet oplært i SAP af Ellen, så hun er en kæmpe kapacitet, som vi glæder os til at samarbejde med. Dermed vil også næste konsulent-generation blive inspireret af Ellens enorme viden og erfaring, og det vil kun gøre vores løsninger i 2BM endnu bedre,” siger Lars Bork Dylander.

En god proces – nu skal potentialet folde sig ud

Med godt 100 medarbejdere og en omsætning på over 130 mio. kr. bliver 2BM efter opkøbet af Vision Management et af de største SAP-konsulenthuse i Danmark.

Globalt er 2BM en del af alliancen UnitedVARs med repræsentation i 100 lande og mere end 10.000 SAP-konsulenter.

Vision Management er 2BM’s første opkøb, og det har været en god oplevelse, mener formand for bestyrelsen i 2BM, Caroline Søeborg Ahlefeldt:

”Jeg vil gerne rose direktionen i begge virksomheder for et godt og konstruktivt samarbejde. Det har været en lang, men god proces, mellem to virksomheder, der har haft sympati for hinanden og har haft blik for perspektivet i at forene vores styrker og spille hinanden bedre. Det er en meget spændende rejse, som begynder nu. Nu glæder vi os til at se potentialet folde sig ud.”

Lars Bork Dylander

Lars Bork Dylander

Partner & CEO, 2BM

Kristina Zeemann

Kristina Zeemann

Senior Director of Public Sector, Sourcing, and Compliance, Partner, 2BM

Fakta

2BM er et førende SAP it-, konsulent- og udviklingshus, der har som mål at bringe morgendagens effektive teknologi ind i nutidens forretningsprocesser. 2BM hjælper kunder i hele landet fra kontorer i København og Aarhus.

Mediekontakt i 2BM

Marketing Manager, Marie Malmer

Mail: mhm@2bm.com

Tlf.: 26 1000 26

35 55 55 75