R

OPNÅ PRÆCISE RESULTATER.

Få real-time indsigter i performance og brugsadfærd for Jeres brugere.

SKRÆDDERSYET APP ANALYSE

 

Vi tilpasser jeres analytics opsætning og gør det muligt for jer at indsamle den brugerdata I har behov for.

TOTALT VISUELT OVERBLIK.

Få effektive visuelle indsigter i real-time & få et hurtigt og klart overblik af Jeres fokus områder.

 

OPTIMER BRUGER ENGAGEMENT.

Forstå jeres brugeres adfærd, test og optimer bruger- engagement og skyrk Jeres business cases.

 

AnalySER & FORSTÅ BRUGERADFÆRD I JERES APPS

Hos 2BM ønsker vi at hjælpe jer med at skabe den bedste oplevelse for jeres brugere og bidrage til at øge rentabiliteten af jeres mobilløsninger. Mens efterspørgslen efter mobilapplikationer vokser hurtigt, bliver den fejlfri brugeroplevelse afgørende for, at jeres applikation kan bruges som beregnet. Ved hjælp af 2BM Mobile Analytics får I indsigt i, hvordan nye og spændende brugere interagerer med jeres applikation. I finder svar på, hvordan, hvornår og hvor applikationen bruges og brugerne er aktive, hvilket gør det muligt at undersøge hvilke funktioner der anvendes mest eller mindst, når brugerne indtaster og forlader jeres applikation og meget mere. Med 2BM Mobile Analytics opretter vi en brugerdefineret applikationsanalyse, hvor I kan måle app- brug og spore brugeradfærd. Ved at spore nøgletrends som nye vs. tilbagevendende brugere, brugerretention og user journeys kan I lave data-drevne beslutninger for at øge engagementet og rentabiliteten af jeres applikation. Se nøglediagrammer på dashboardet i Mobile Analytics og kør automatisk eksport for at køre brugerdefineret analyse.

Z

NØGLE FORDELE

  • Forstå jeres brugeres adfærd, test og optimer bruger- engagement og styrk Jeres business cases.
  • Opnå præcise real-time indsigter omkring brug og performance af dine Apps
  • Få effektive visuelle indsigter i real-time og få et hurtigt og tydelidt overblik over jeres fokus område.

VORES LØSNING INDEHOLDER

  • 1/2 dags workshop hvor vi definerer jeres behov og krav specifikationer
  • Opdatering af Source code for skræddersyet analyse
  • Mobile Analytics Dashboard setup, samt Unit test

 

 

 

2BM tilbyder en standardiseret og effektiv implementeringsproces for jeres eksisterende Enterprise applikationer, som gør det muligt for jer kontinuerligt og agilt at forbedre jeres mobile Enterprise applikationer and demonstrere jeres business case gennem data-baserede analyser. Alt dette tilbyder vi til en konkurrencedygtigt pris på 50.000 DKK ekskl. moms –
Leveret indenfor 1 uge! Kontakt os nu og hør mere.

kontakt os

om 2bm

2BM er et førende konsulent- og softwareudviklingshus, der bringer morgendagens teknologi til i dag Forretningsmetoder. I 2000 blev virksomheden grundlagt med det formål at støtte fremtænkning og kvalitetsbevidste virksomheder og organisationer, primært med mobile Enterprise-løsninger. Siden da har virksomheden vokset fra at være en af Danmarks og Nordens førende specialisthuse til at være strategisk fuld service provider fokuseret på at levere optimeret forretningsværdi på tværs af teknologier, platforme og produkter. 2BM har arbejdet med Enterprise Mobility siden 2000 og fortsætter med at være i spidsen for mobile løsninger for at bringe værdi for store virksomheder.

Share This