facebook-img

Business value of S/4HANA

 

15. september 2022

kl. 9:00 – 10:30

Kun få virksomheder får det fulde forretningsudbytte af deres IT-projekter. Der er meget at hente på både business case-stadiet og i analysefasen – investeringen kommer mange gange tilbage i form af færre projekter og bedre værdiskabelse for de projekter, der kommer igennem nåleøjet.

Opgraderingen til SAPs ERP-platform S/4HANA bør ikke kun være en teknisk opgradering, men en effektivisering og optimering af den samlede forretning.

På dette hybride event kan du møde to af 2BMs S/4HANA-specialister, som vil give dig et indblik, hvordan kan man arbejde med forretningsmæssige procesforbedringer og dermed få det fulde udbytte af dit projekt.

Steffen Mosegaard Christiansen

Steffen Mosegaard Christiansen

Senior Business Consultant i 2BM

Steffen har 12 års erfaring med Process Management, som han har arbejdet med og været ansvarlig for hos flere store virksomheder, bl.a. Lundbeck og Satair. I 2BM rådgiver han kunder om procesoptimering, så de opnår det fulde forretningspotentiale på deres ERP-projekter.

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Partner & Head of Business Development i 2BM

Janus har mange års erfaring med at implementere SAP både i Danmark og i Europa. Han rådgiver til daglig SAP-kunder om implementering af S/4HANA og hvilke forretningsmæssige muligheder det medfører.

”S/4HANA skaber en langt bedre platform til automatisering og dataindsigt på tværs af hele virksomheden. Det kan have afgørende betydning i forhold til at optimere og digitalisere virksomhedens arbejdsgange og give mere forretningsværdi for virksomhedens investeringsbudget.”

Steffen Mosegaard Christiansen

Senior Business Consultant

Tilmeld dig nu

Dette er et hybrid-event. Du er velkommen hos CfL, Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø eller du kan deltage online. Du vælger selv ved registrering.

 

Tilmeld dig nu

 

Dette er et hybrid-event. Du er velkommen hos CfL, Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø eller du kan deltage online.

Du vælger selv ved registrering.

 

Tilmeld dig live event i København

Tilmeld dig virtuelt event

Share This
Call Now Button35 55 55 75