Kig ind i fremtiden med 2BM Design Thinking

Hos 2BM tror vi på, at innovation og gode brugeroplevelser skaber mere værdi på alle niveauer. Vi arbejder konstant på at udvikle og revolutionere software og IT for at forbedre brugeroplevelsen og optimere dine forretningsprocesser. Design Thinking er en brugercentreret og teambaseret metode, som vi bruger til at udvikle, innovere og integrere mennesker, teknologi og forretning. Vi arbejder med fremstilling af prototyper, afprøvning og validering af ideer, som på bedste vis kombinerer funktion, brugerbehov og æstetik. Og det hele er baseret på en tilbundsgående forståelse af dine behov.

“Design Thinking-workshoppen med 2BM hjalp os til at flytte os hurtigt i designprocessen. Hvor det normalt tog måneder at brainstorme, analysere og planlægge en prototype, så klarede vi det på en uge. Vi fandt ud af, hvad der fungerer bedst for os, hvordan de nye teknologier kan anvendes, og hvad vores brugere har behov for fra applikationen. Det er virkelig effektivt at transformere data og ideer til brugbare prototyper på bare en uge.”

Ole Moth Madsen

Projektleder for IT and Business Systems, SKOV

Balanceret design & forretningsperspektiv

Vi arbejder med en teambaseret og brugercentreret tilgang til udvikling, integration og innovation i krydsfeltet mennesker, teknologi og forretning.

Multidisciplinære teams

Vi matcher brugere, IT og forretning med vores egne eksperter for at fremelske innovative ideer og skabe optimale brugerorienterede løsninger

Værktøjer

Vi arbejder med værktøjer og metoder som whiteboards, post-its, journey-mapping, personaer, mindmapping, interviews og hurtig prototyping.

Vi er dine guider

Tag det roligt, selvom du ikke føler dig kreativ. Vi faciliterer og guider dig gennem hele processen og sikrer, at vi når målet.

Spar tid og penge med 2BM Design Thinking

Med 2BM Design Thinking kan du kigge ind i fremtiden og se dit færdige produkt samt brugernes reaktioner, før du foretager dyre investeringer.

Med 2BM Design Thinking undgår vi den endeløse debat- og designcyklus og komprimerer måneder til en enkelt uge. I stedet for vente på at lancere et minimalt bæredygtigt produkt for at forstå, om ideen overhovedet dur, så får du klar data fra en realistisk prototype, som er klar til at blive bygget og implementeret.

Med afsæt i brugeren og dine udfordringer begynder vores Design Thinking-proces med at samle et multidisciplinært team, som matcher en gruppe af vores eksperter med medarbejdere og brugere fra din forretning. Vi hjælper med at definere og forstå dine udfordringer, udvikle forskellige løsningsscenarier, skabe prototyper og validere de bedste løsninger til dine udfordringer. Det gør vi ved at arbejde med værktøjer som journey-mapping, personaer, mindmapping, skitsering og hurtig prototyping.

U

Indlevelsesevne

Vi undersøger og analyserer tværfaglige behov og udfordringer i din forretning.

r

Præcisering

Vi definerer, redefinerer og præciserer dine udfordringer og behov baseret på vores research.

Idéudvikling

Vi idéudvikler og konceptualiserer mulige løsninger og udvælger de bedste ideer.

Protoype

Vi bygger prototyper og visuelle modeller baseret på de udvalgte designforslag.

Test

Vi tester og validerer løsninger og leverer vores bygge- og implementeringsforslag.

De vigtigste fordele

 

  • Spar tid og penge ved at optimere din proces fra idé til implementering
  • Forstå dine brugere og design løsninger, som løser rigtige problemer og skaber bedre brugertilegnelse
  • Få en visuel model, prototype eller MVP af den bedste løsning til dine udfordringer – klar til at teste, bygge og implementere
  • Interessenter arbejder sammen for at nå et fælles mål
  • Optimér tiden og minimér fejlbehæftede projekter.

Få en gratis introduktion til vores Design Thinking, hvor vi forklarer og svarer på praktiske spørgsmål samt diskuterer, hvordan Design Thinking kan skabe værdi for dig. Kontakt os med det samme.

Kontakt os

Om 2BM

2BM er et førende konsulent- og softwareudviklingshus, som introducerer morgendagens teknologier til dagens forretningspraksis. Virksomheden blev grundlagt i 2000 med det formål at understøtte fremsynede og kvalitetsbevidste virksomheder og organisationer; primært med mobile Enterprise-løsninger. Siden da er virksomheden vokset fra at være en af Danmarks og den nordiske regions førende specialistvirksomheder til at være en strategisk totalleverandør, som fokuserer på at levere optimeret forretningsværdi på tværs af teknologier, platforme og produkter. 2BM har arbejdet med Enterprise Mobility siden 2000 og er fortsat helt i front på området for mobile løsninger, som leverer høj værdi til store virksomheder.

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Malmö

Jungmansgaten 12

211 19 Malmö

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Share This