2BM Digital

Alle virksomheder har behov for en digital strategi

Alle IT-projekter bør understøtte din overordnede digitale strategi

Alle IT-projekter bør udspringe fra og understøttes af en Design Thinking-workshop i hele deres livscyklus

Agilitet og evnen til at erkende fejl på et tidligt tidspunkt er nøglen til hurtig forandring i den rigtige retning

Den digitale bølge venter ikke på, at du presser de sidste kroner ud af dit gamle system. Andre vil overhale dig!

Har du råd til at vente på at blive klar til de nye digitale legepladser, mens konkurrenterne allerede leger med dine kunder?

Knyt dine varer og aktiver sammen på gamle og nye måder, herunder sensorer, for at indsamle data

Lad dine maskinlæringsmoduler undersøge dine data

Nu kan du forudse problemer og muligheder, før det er for sent!

Tænk på dine data som affald, der kan omsættes til velsorterede bunker af materialer og information; klar til at blive genbrugt og analyseret

Dit gamle Lego, som ligger og roder i en bunke, kan få nyt liv, hvis du sorterer det og bruger MI til at finde på nye ting at bygge – det samme gælder for data

Lav den rigtige digitale plan for at sikre vækst i dit digitale ECO-system

ROI kommer hurtigere, end du tror – selv hvis du laver den store forandring nu!

STRATEGI OG LØSNINGER

TIL DIN DIGITALE TRANSFORMATION

Procesoptimering

Brugerbaserede applikationer

IoT, analyser & prognoser

Udviklingen går hurtigere end nogensinde før, og mængden af tilgængelige data vokser for hvert minut, der går. 2BM Digital kan hjælpe dig med at sortere data gennem agilt teamwork og Design Thinking-workshops. Vi hjælper dig med at finde den rigtige digitale løsning på din vej mod digital transformation.

2BM Digital er et nøje udvalgt team af konsulenter, hvor vi prioriterer tekniske færdigheder og innovative løsninger højt. Vi zoomer ind på dig som kunde ved hjælp af en tilbundsgående forståelse af Design Thinking, kreativ idégenerering og ekspertviden inden for digitale løsninger.

LØSNINGER

Har du brug for hjælp til at skabe den rigtige strategi for din digitale transformation? Vi hjælper dig gennem Design Thinking-workshops, som hurtigt og effektivt giver dig større indsigt, fordi vi involverer alle relevante interessenter og laver prototypeudvikling.

Vores team står klar til at hjælpe dig med at styre dine projekter sikkert gennem alle trin med agile metoder som Scrum og kontinuerlige leverings-pipelines.

Leder du efter enkle og effektive brugerbaserede applikationer til dine slutbrugere? Vi har bred erfaring inden for dette område og kan hjælpe dig med at nå i mål.

Kræver din digitale strategi udvikling af skræddersyet apps og løsninger? Vil du gerne have, at disse løsninger følger SAP-standarder som Fiori og sikrer nem adgang til support efterfølgende? Vores erfarne Fiori Custom App-udviklere hjælper dig med at virkeliggøre dette.

KOMPETENCER & TEKNOLOGIER

Internet of things

JAVA, ABAP & Odata

 

SAP Gateway

 

SAP Cloud

 

API Hub & Management

 

BOTS

 

Brugerbaserede applikationer

 

Analyse, maskinlæring & kunstig intelligens

 

 

 

FACILITERING AF DESIGN THINKING

I dag går udviklingen hurtigere end nogensinde før. Virksomheder er ikke blot afhængige af høj datakvalitet indsamlet gennem apps og sensorer, men også af dybdegående og dynamisk dataindsigt og kreativitet. Hvis disse faktorer er tilstede, kan nye virksomheder udvikle sig og eksisterende gøre fremskridt.

DESIGN THINKING ER VELGENNEMTÆNKT PROBLEMLØSNING

De bedste digitale løsninger bliver udviklet iterativt ved at bruge prototyper, som tager hensyn til alle de mulige brugere af løsningen.

Vi organiserer Design Thinking-workshops efter dine behov. Sammen udvikler vi den rigtige løsning, der sikrer dig en agil og velorganiseret transformation mod en mere intelligent forretning.

Læs/lær mere om vores Design Thinking-workshops og hvordan, du booker et gratis intromøde eller workshop ved at besøge 2BM Design Thinking.

 

 

AGILT TEAMWORK OG PROJEKTLEDELSE

I 2BM Digital arbejder vi med agil projektledelse og herunder Scrum. Vi prioriterer kommunikation og sprints, så løsningerne løbende forbedres og justeres, efterhånden som projektet udvikler sig. Ved at fokusere på mindre dele i et projekt, kan du få testet små dele af løsningen, mens arbejdet på det overordnede projekt fortsætter.

Vi har eksperter inden for områderne Design Thinking, agilt teamwork og Scrum, som leverer avancerede og brugerbaserede løsninger, der opfylder dine behov. Ved at kombinere disse tre hovedområder kan vi med agil ledelse arbejde med mindre dele ad gangen, og vi afholder daglige mini-møder og reflekterer ved hjælp af Scrum. Design Thinking stiller skarpt på brugerne; på hvordan løsningen kan tilgodese brugernes behov. Med vores Design Thinking-tankegang sikrer vi, at den endelige løsning bliver udviklet via en sprint-proces, så du får en løsning, der overgår dine forventninger.

 

 

SAP LAUNCHPAD & IMPLEMENTERING AF STANDARD FIORI APP 

2BM har bred erfaring i at hjælpe virksomheder med at opsætte Launchpad; både på Gateway og i skyen, hvor den kaldes Cloud Portal. I årenes løb har vi udviklet en grundig forståelse af de mange SAP standard-apps og hvordan, vi udnytter deres fulde potentiale.

Hvis du har behov for at lancere forskellige SAP Fiori-applikationer, så er SAP Fiori Launchpad et særdeles godt sted at starte.

  • Launchpad kan konfigureres til at tilpasse sig automatisk og matche brugerens roller i back-end. 
  • Det eneste, brugeren ser og har adgang til at åbne, er de ”tiles”, som er relevante for ham eller hende. 
  • Det er muligt at tilføje ”tiles”, der er konfigurerede som links til applikationer og andre hjemmesider. 

 

VORES DESIGN THINKING-TILGANG APPROACH

For enhver standard-app, som du planlægger at installere, bør du nøje undersøge, om dine processer passer til den måde, app’en fungerer på. Hvis ikke, så må du enten ændre dine processer, udvide app’en eller få os til at bygge en individuel app i stedet. Der kan være mange skjulte problemer i et projekt, som omfatter installation af standardapplikationer. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du indleder dit projekt med en Design Thinking-workshop, som vi faciliterer. Her undersøger og kortlægger vi processen og behovene, så du ikke bruger penge på at installere den forkerte app.

 

Skræddersyet app- & løsningsudvikling på standardiserede rammesystemer

Ved at bruge SAP’s standardrammesystem til at bygge individuelle løsninger garanterer vi, at den løsning, du får, er standardiseret og følger SAP’s design- og udviklingsguidelines. Det sikrer, at det er let at lave ændringsanmodninger og rettelser for enhver udvikler, der er bekendt med SAP’s standarder.

De standarder, vi bruger

  • SAP Fiori til UI5 for at udvikle online og offline mobile løsninger til Android, Windows og IOS
  • SAP Fiori til IOS for at udvikle online og offline mobile løsninger – kun til IOS
  • SAP BUILD mock-up-værktøj, som generer frontend-kode, der følger SAP’s standarder
  • SAP RMAD til Rapid Mobile Application Development – kun til IOS
  • SAP Digital Board Room bygget på SAP Analytics Cloud.

Alle de apps, vi bygger, er baseret på output fra en Design Thinking-workshop, som vi faciliterer før udviklingsstart. Det er din garanti for, at vi følger den rette vej fra udviklingsfasens første dag.

Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Cases

Blogs

Events & Artikler

35 55 55 75