ENTERPRISE MOBILITY.

ENTERPRISE MOBILITY.

SAP Co-inovated and Certified

S/4 HANA Ready

Runs on SAP Cloud Platform

Backed by SAP PM

We offer:

2BM Enterprise Apps

2BM creates enterprise applications for businesses

Mobile Platform

Scalable, secure & flexible cloud or on-premise platform solutions

SMS Services

Secure SMS services for enterprises

SAP Fiori

Simplify your world through amazing design

User Experience

The Competitive Advantage is in the User Experience

MOBILITY STYRKER BUNDLINJEN

fordi mobile løsninger får dig og dine kolleger til at operere mere effektivt. Sammen redefinerer vi, hvordan din virksomhed arbejder, afdækker de reelle forretningsbehov og sætter skub i din konkurrenceevne.
Mobility medfører typisk en lang række procesforbedringer, og for at få en koncist indblik i, hvor langt danske virksomheder reelt er i forhold til at gøre deres forretning ’mobil’ og opleve størst mulig værdi af de muligheder, det giver, har vi hos 2BM gennemført en national undersøgelse og udarbejdet en rapport. Dermed har vi taget temperaturen på store, danske organisationers holdninger, erfaringer og forventninger til mobilisering af deres væsentligste forretningsprocesser. Det har vi gjort, fordi produktivitet og konkurrenceevne er alfa omega, når vi i Danmark skal gøre os gældende på det globale marked. Vejen frem går gennem effektivisering af vores ressourcer og arbejdsgange for at sikre, at vi får mest muligt ud af vores ansatte. Og her er mobility en meget vigtig, men desværre også ofte overset brik.

MOBIL SYSTEMADGANG TIL KUNDER OG KOLLEGER

Hvis vi kigger nærmere på, hvordan billedet ser ud, siger 57 pct. af undersøgelsens respondenter, at de på nuværende tidspunkt giver deres kunder adgang til de vigtigste systemer via mobilen. Interessant er det dog, at kun 23 pct. af de samme virksomheder siger, at de giver deres medarbejdere adgang til samme vigtige systemer. I praksis kan vi derfor konkludere, at virksomheder generelt har større fokus på at servicere deres kunder med mobiladgang, end de har med at tilbyde samme adgang og muligheder til deres medarbejdere.

Det er i sig selv måske ikke så mærkeligt, at man som virksomhed ønsker at sætte kunderne i centrum, men fordi flere mobile enheder på arbejdspladsen indebærer en stigning i produktiviteten, kan det manglende fokus på medarbejderne udelukkende ses som tabt potentiale. Mobil adgang betyder nemlig mere effektive og tilfredse medarbejdere, optimerede arbejdsgange og langt stærkere bundlinje.

ET AF DANMARKS STÆRKESTE MOBILITY HOLD

Hos 2BM er vi stolte over at være anerkendt som et af Danmarks og Skandinaviens stærkeste og mest velfunderede mobility teams. Vi differentierer os ved, at vi tilbyder hele paletten inden for Enterprise Mobility – fra strategisk rådgivning til app-udvikling og hurtig implementering + ibrugtagning. Vores mere end 15 års erfaring med både SAP og Enterprise Mobility gør, at vi ved præcis hvilke parametre og processer, vi skal skrue på for at gøre dig endnu bedre rustet til en mobil fremtid. Vi er certificeret SAP integrationspartner og Value Added Reseller (VAR) og er derfor på forkant, når det gælder både rådgivning om og implementering af mobility løsninger. I praksis betyder det, at vi bruger gennemprøvede projektmetoder til at sikre netop den struktur og time-to-market, der skal til for at ændre og forbedre din forretning.

ENKEL MOBILUDVIKLING MED STYR PÅ SIKKERHEDEN

Hos 2BM hjælper vi dig til optimalt at udnytte de muligheder, mobility giver, samtidig med, at vi sikrer fokus på de potentielle risici – for fuldt udbytte af mobility kræver styr på sikkerheden. Hvis du glemmer din smart phone på en bar i byen, er det ærgerligt – for dig. Til gengæld er det dobbelt så ærgerligt for din arbejdsgiver, hvis du har fortrolige emails eller direkte adgang til din virksomheds systemer liggende på din telefon. Derfor er sikkerhed og compliance også et område, vi har specialisteret os i hos 2BM.

VIL DU VIDE MERE om fordelene ved et samarbejde inden for mobility med 2BM, så kontakt os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre.

With over 15 years of experience both within SAP and Enterprise Mobility we have the unique experience needed to deliver on all your mobility needs.

2BM is a SAP integration partner and value added reseller. We are thus at the forefront when it comes to consultancy within and implementation of Enterprise Mobility.

We use proven project methodologies to ensure the structure and speed required to reach solutions that change and enhance our customers’ business.

With offices in Copenhagen and Aarhus we are always close to our customers

SAP Co-inovated and Certified

S/4 HANA Ready

Runs on SAP Cloud Platform

Backed by SAP PM

We are a full service Enterprise Mobility provider, offering everything from strategy consulting to app development and rapid deployment.

Related Cases

Banedanmark – GPS Tracking & Intelligent Logbook

2BM har for Banedanmark implementeret en GPS-sporingsløsning, som udstyrede alle servicevogne og rullende materiel med hardware, der indeholder GPS-modtagere og mobil datakommunikation (GSM).

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

DSB – Mobil Service

Servicering af tog er en udfordrende opgave, som udføres af faglærte, selvledende serviceteknikere. Tit er togene kun på serviceværkstedet i en halv time, før der er brug for dem andre steder. Toge er lange, og det tager tid at gå fra den ene ende til den anden, og serviceringen er styret af strenge sikkerhedsregler. DSB ville gerne af med deres papirbaserede serviceringsproces og give deres medarbejdere:

Jysk – Opgradering af global SAP Portal UI til ny UX

I alle JYSK-butikker verden over bruger medarbejderne JYSK HR Portal, og løsningen var ved at være gammel.

Skræddersyede Fiori apps forbedrer kundeservice

Med den skræddersyet Fiori-applikation implementeret, kan TOP-TOYs butikspersonale nu gennemføre deres work flows, Click & Collect og Express Delivery, ved hjælp af én enkelt mobilenhed, hvor de før var nødt til at gøre brug af en stationær computer med SAP GUI-brugergrænseflade. Denne forskel er en betydelig forbedring til gavn for både medarbejdertilfredsheden samt forretningsprocessernes effektivitet.

Banedanmark – VH-Order

Banedanmark er en innovativ virksomhed, der hele tiden arbejder på at forbedre sine processer. Baneservice ønskede sig en ny, mobil løsning, der kan forbedre datakvaliteten, reducere forbruget af papir, tilbyde nemmere adgang til opdaterede data, reducere rejsetid samt forbedre hverdagen for de mange teknikere, der arbejder med at vedligeholde og forbedre de danske jernbaner.

Related Blogs

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

Hvordan matcher SAPs standardprocesser jeres virksomhed?

2BM er specialister i analyse af processer samt udvikling og implementering af applikationer, som understøtter disse på bedste vis. Gennem analyse og forskellige workshops, ser vi om jeres behov kan dækkes med en allerede tilgængelig standard applikation, eller om behovet derimod ligger udenfor standard.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Related Events

2BM til FMI Industridag

2BM til FMI Industridag den 23. august 2018 I samarbejde med Ebicon, deltog 2BM den 23. august som udstiller til FMI Industridag afholdt...

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Related productsRUNS ON ANY DEVICE.

Solution is built using responsive design to give the best user experience regardless of screen size.

TABLET

 

PHONE

 

DESKTOP & WEB

 

AND ALL MAJOR PLATFORMS.

The solution runs as a native app on all major platforms.

IOS

 

ANDROID

 

WINDOWS

 

ONLINE AND OFFLINE.

Full offline capability ensures excellent user interface performance and users are able to continue work even in areas with no network coverage.

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 35 55 55 75

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Malmø

Jungmansgaten 12

211 19 Malmö

T: +46 (0) 70-550 49 13

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Share This