ERP Business Solution

Nå 360° rundt om din forretning med SAP

EFFEKTIVISERING AF DRIFTEN

Med SAP når du 360° rundt om din forretning. Vi giver dig en 360° komplet platform,
så du kan automatisere, synliggøre og forbedre dine processer
og konsolidere dit bogholderi, kundeservice og samlede forsyningskæde.

Klar, forandringsparat, start! Uanset hvem du er, og hvor du befinder dig, er der i disse år én historie, som er fælles for os alle. Den handler om forandringsparathed. Alt afhængigt af, hvem der fremlægger den, kan den have forskellig tolkning og toneleje, men hensigten er den samme: Vi skal vide, at forandringer er begivenheder, vi skal forholde os til og reagere på. Vi skal kontinuerligt og hele tiden kunne omstille og forandre os. Det samme gør sig gældende for virksomheder. Uanset hvor meget din virksomhed håber på bare en vis form for kontinuitet, er forandringsparatheden det kompas, du og dine kolleger navigerer efter.

MINDRE KOMPLEKSITET OG MERE INNOVATION

Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos 2BM er det vores mål at vise dig, hvad du kan med it – og eksempelvis med ERP, S/4HANA og integration af dine it-systemer og -løsninger. Vi giver dig et realtidsbillede af det samlede flow i din virksomhed og reducerer kompleksiteten i din daglige drift, som ellers har en tendens til at æde hovedparten af din it-funktions ressourcer. Vi viser dig, hvordan du kan forenkle dine medarbejderes dagligdag og processer med en langt mere enkel og intuitiv brugergrænseflade – og flytte væsentlige ressourcer til innovation og nye, kundeorienterede løsninger.

360° MED 2BM

Vores dybe rødder i HCM og mobility giver os en sjælden evne til at sætte os i vores kunders sted: Vi forstår både de indre linjer og interne processer – og vi evner samtidig at åbne vores kunders infrastruktur til verdenen udenfor. Sammenholdt med vores øvrige kompetencer inden for bl.a. ERP, compliance og data privacy tilbyder vi markedet 360° SAP – en fuld løsningspalet, hvor vi tager ansvar for at hjælpe dig og andre organisationer til at drive jeres forretning mere effektivt og nå 360° rundt.

Download

2BM DIFFERENTIERER SIG BL.A. VED, AT VI:

 • udelukkende har seniorkonsulenter til at udvikle din ERP platform
 • har mange års erfaring og ekspertise fra lignende projekter og opgaver
 • giver dig et realistisk indblik i dine muligheder for at levere endnu bedre resultater.
 • giver dig mulighed for effektivt at håndtere kompleksiteten af både din virksomhed og din it-support
 • kombinerer SAP med dine daglige processer og arbejdsgange
 • give dig et realistisk billede af din evne til at levere bedre resultater

Få også mere at vide om vores unikke koncept til introduktion af S/4HANA i din virksomhed.

Vil du vide mere om fordelene ved et samarbejde med 2BM?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Relaterede Blogs

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Relaterede Events

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Relaterede produkter

 • SAP ERP kan nu blive opdateret ved hjælp af kunstig intelligens

  SAP ERP, som er verdens mest brugte it-system i store virksomheder, kan nu blive opdateret ved hjælp af kunstig intelligens.

 • s4hana – præsentation

  En re-implementering til en S/4HANA cloud-løsning er ikke den eneste mulighed. Migrering til S/4HANA kan foretages på utallige måder, og valg af strategi vil afhænge af mange faktorer, som er individuelle for den enkelte virksomhed.​

 • Case: SuccessFactors Big Suite

  CPH anvendte en bred vifte af IT-systemer til at understøtte HR-processer i den årlige HR-cyklus. Det gjorde dem ude af stand til at køre headcount rapport med HR-processer udført på forskellige måder.

 • The Big Why webinar 04.06.2020

  Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

 • Projektacceleratorer i SuccessFactors implementeringer

  Læs mere om, hvordan du kan realisere det fulde potentiale ved en SuccessFactors implementering og undgå faldgruber.

 • Case: Mobil Service

  Servicering af tog er en udfordrende opgave. DSB ville gerne af med deres papirbaserede serviceringsproces og begrænse antallet af overflødige trin samt frigøre mere tid til serviceopgaver.

 • Case: SAP er ikke kun til de store

  Læs om, hvordan vores kunde Betech har kunne udvide og understøtte forretnings- udviklingen med SAP i mere end et årti. Ved sammenlægningen med søster- selskabet blev SAP løsningen udvidet.

 • 2BM SuccessFactors Template Webinar

  Vi er glade for at kunne annoncere lanceringen af 2BM’s SuccessFactors-skabelon til små og mellemstore virksomheder. Deltag i webinaret og forstå relevansen af vores SuccessFactors skabelonløsning for din organisation

 • Case: SAP Fiori

  SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Med Grundfos lavede 2BM en POC af syv SAP Travel & SD-apps.

Copenhagen

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 35 55 55 75

M: info@2bm.dk

MAP

CONTACT FORM

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

M: info@2bm.dk

MAP

CONTACT FORM

Malmö

Jungmansgaten 12

211 19 Malmö

T: +46 (0) 70-550 49 13

M: info@2bm.dk

MAP

CONTACT FORM

35 55 55 75