ERP Business Solution

Nå 360° rundt om din forretning med SAP

EFFEKTIVISERING AF DRIFTEN

Med SAP når du 360° rundt om din forretning. Vi giver dig en 360° komplet platform,
så du kan automatisere, synliggøre og forbedre dine processer
og konsolidere dit bogholderi, kundeservice og samlede forsyningskæde.

Klar, forandringsparat, start! Uanset hvem du er, og hvor du befinder dig, er der i disse år én historie, som er fælles for os alle. Den handler om forandringsparathed. Alt afhængigt af, hvem der fremlægger den, kan den have forskellig tolkning og toneleje, men hensigten er den samme: Vi skal vide, at forandringer er begivenheder, vi skal forholde os til og reagere på. Vi skal kontinuerligt og hele tiden kunne omstille og forandre os. Det samme gør sig gældende for virksomheder. Uanset hvor meget din virksomhed håber på bare en vis form for kontinuitet, er forandringsparatheden det kompas, du og dine kolleger navigerer efter.

MINDRE KOMPLEKSITET OG MERE INNOVATION

Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos 2BM er det vores mål at vise dig, hvad du kan med it – og eksempelvis med ERP, S/4HANA og integration af dine it-systemer og -løsninger. Vi giver dig et realtidsbillede af det samlede flow i din virksomhed og reducerer kompleksiteten i din daglige drift, som ellers har en tendens til at æde hovedparten af din it-funktions ressourcer. Vi viser dig, hvordan du kan forenkle dine medarbejderes dagligdag og processer med en langt mere enkel og intuitiv brugergrænseflade – og flytte væsentlige ressourcer til innovation og nye, kundeorienterede løsninger.

360° MED 2BM

Vores dybe rødder i HCM og mobility giver os en sjælden evne til at sætte os i vores kunders sted: Vi forstår både de indre linjer og interne processer – og vi evner samtidig at åbne vores kunders infrastruktur til verdenen udenfor. Sammenholdt med vores øvrige kompetencer inden for bl.a. ERP, compliance og data privacy tilbyder vi markedet 360° SAP – en fuld løsningspalet, hvor vi tager ansvar for at hjælpe dig og andre organisationer til at drive jeres forretning mere effektivt og nå 360° rundt.

2BM DIFFERENTIERER SIG BL.A. VED, AT VI:

 • udelukkende har seniorkonsulenter til at udvikle din ERP platform
 • har mange års erfaring og ekspertise fra lignende projekter og opgaver
 • giver dig et realistisk indblik i dine muligheder for at levere endnu bedre resultater.
 • giver dig mulighed for effektivt at håndtere kompleksiteten af både din virksomhed og din it-support
 • kombinerer SAP med dine daglige processer og arbejdsgange
 • give dig et realistisk billede af din evne til at levere bedre resultater

Få også mere at vide om vores unikke koncept til introduktion af S/4HANA i din virksomhed.

Vil du vide mere om fordelene ved et samarbejde med 2BM?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Relaterede Blogs

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Relaterede Events

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Computerworld Digital Summit Days 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Relaterede produkter

  Copenhagen

  Livjægergade 17

  2100 København Ø

  T: +45 35 55 55 75

  M: info@2bm.com

  MAP

  CONTACT FORM

  Aarhus

  INCUBA / Åbogade 15

  8200 Aarhus N

  T: +45 3555 5575

  M: info@2bm.com

  MAP

  CONTACT FORM

  Malmö

  Jungmansgaten 12

  211 19 Malmö

  T: +46 (0) 70-550 49 13

  M: info@2bm.com

  MAP

  CONTACT FORM

  Share This