ERP Business Solution

Nå 360° rundt om din forretning med SAP

EFFEKTIVISERING AF DRIFTEN

Med SAP når du 360° rundt om din forretning. Vi giver dig en 360° komplet platform,
så du kan automatisere, synliggøre og forbedre dine processer
og konsolidere dit bogholderi, kundeservice og samlede forsyningskæde.

Klar, forandringsparat, start! Uanset hvem du er, og hvor du befinder dig, er der i disse år én historie, som er fælles for os alle. Den handler om forandringsparathed. Alt afhængigt af, hvem der fremlægger den, kan den have forskellig tolkning og toneleje, men hensigten er den samme: Vi skal vide, at forandringer er begivenheder, vi skal forholde os til og reagere på. Vi skal kontinuerligt og hele tiden kunne omstille og forandre os. Det samme gør sig gældende for virksomheder. Uanset hvor meget din virksomhed håber på bare en vis form for kontinuitet, er forandringsparatheden det kompas, du og dine kolleger navigerer efter.

MINDRE KOMPLEKSITET OG MERE INNOVATION

Det er her, vi kommer ind i billedet. Hos 2BM er det vores mål at vise dig, hvad du kan med it – og eksempelvis med ERP, S/4HANA og integration af dine it-systemer og -løsninger. Vi giver dig et realtidsbillede af det samlede flow i din virksomhed og reducerer kompleksiteten i din daglige drift, som ellers har en tendens til at æde hovedparten af din it-funktions ressourcer. Vi viser dig, hvordan du kan forenkle dine medarbejderes dagligdag og processer med en langt mere enkel og intuitiv brugergrænseflade – og flytte væsentlige ressourcer til innovation og nye, kundeorienterede løsninger.

360° MED 2BM

Vores dybe rødder i HCM og mobility giver os en sjælden evne til at sætte os i vores kunders sted: Vi forstår både de indre linjer og interne processer – og vi evner samtidig at åbne vores kunders infrastruktur til verdenen udenfor. Sammenholdt med vores øvrige kompetencer inden for bl.a. ERP, compliance og data privacy tilbyder vi markedet 360° SAP – en fuld løsningspalet, hvor vi tager ansvar for at hjælpe dig og andre organisationer til at drive jeres forretning mere effektivt og nå 360° rundt.

Download

2BM DIFFERENTIERER SIG BL.A. VED, AT VI:

 • udelukkende har seniorkonsulenter til at udvikle din ERP platform
 • har mange års erfaring og ekspertise fra lignende projekter og opgaver
 • giver dig et realistisk indblik i dine muligheder for at levere endnu bedre resultater.
 • giver dig mulighed for effektivt at håndtere kompleksiteten af både din virksomhed og din it-support
 • kombinerer SAP med dine daglige processer og arbejdsgange
 • give dig et realistisk billede af din evne til at levere bedre resultater

Få også mere at vide om vores unikke koncept til introduktion af S/4HANA i din virksomhed.

Vil du vide mere om fordelene ved et samarbejde med 2BM?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Relaterede Blogs

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Relaterede Events

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Relaterede produkter

 • S/4HANA The Big events

  Find ud af, hvorfor digitalisering ikke kan vente til i morgen. Se eller gense vores tidligere webinarer og tilmeld dig det sidste webinar i vores S/4HANA-trilogi.

 • Kunstig intelligens med BusinessInsights

  I trit med at den kunstige intelligens bliver stadig mere avanceret, er det vigtigt for virksomheder at indse, at de ikke kan sætte sig uden for den digitale tranformation. Den vil gøre underværker for deres virksomhed i fremtiden, og ­sikre konkurrencedygtigheden.

 • Cases

  Sager løst af 2BM

 • SAP Payroll Cloud by 2BM

  SAP-huset 2BM har lanceret en ny service til håndtering af løn i skyen, SAP Payroll Cloud, som sikrer virksomheder skalerbar og stabil lønadministration med løn til tiden og compliance i forhold til GDPR, overenskomster og andre lovkrav.

 • 2BM Software fører industriens vedligehold ind i ny tidsalder

  2BM Software udviklet en ny SAP-baseret Predictive Maintenance-løsning, der skal hjælpe industrien med at optimere sit vedligehold mest muligt til gavn for både økonomi og klima. Løsningen testes hos Nordic Sugar A/S.

 • Industriens Danmark med Berlingske

  Mange større industrivirksomheder har endnu ikke taget det store spring ind i den digitale verden. 2BM Software tilbyder mobile applikationer, der sparer tid og ressourcer til vedligeholdelse i industrien, hvilket både er en god business case og et miljørigtigt valg

 • Optimér din HR-indsats med AI og dine data

  Når dygtige, erfarne medarbejdere forlader en virksomhed, tager de både viden og omsætning med sig. Med en ny AI-baseret applikation til SAP, vil 2BM hjælpe virksomheder med at skabe et effektivt fasthol- delsessystem, som ved at udnytte virksomhedens historiske HR-data kan estimere, hvem der er i risiko for at sige op – og hvorfor.

Copenhagen

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 35 55 55 75

M: info@2bm.dk

MAP

CONTACT FORM

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

M: info@2bm.dk

MAP

CONTACT FORM

Malmö

Jungmansgaten 12

211 19 Malmö

T: +46 (0) 70-550 49 13

M: info@2bm.dk

MAP

CONTACT FORM

Call Now Button35 55 55 75