LEAN & SMART Manufacturing

Konference

Styrk din virksomheds fremtid og konkurrenceevne gennem innovation, procesoptimering og nye teknologier: Inspirerende cases, oplæg og strategier på LEAN & SMART Manufacturing-konferencen 2023

Klimakrise, krig i Ukraine og prioriteringer i Sundhedsvæsenet er store dagsordener, der fylder meget i disse år. Samtidig står danske produktionsvirksomheder over for en fremtid, hvor det bliver svært at få kvalificeret arbejdskraft, hvor automatisering og digitalisering bliver en forudsætning, og hvor en markant produktivitetsvækst bliver nødvendig.

LEAN & SMART Manufacturing konferencen 2023 inspirerer til, hvordan dette kan gøres.

Dagens program er bygget op omkring tre overordnede temaer: LEAN & Digital, AI & SMART Manufacturing og FREMTIDEN. Desuden er der rig mulighed for at netværke og udveksle erfaringer undervejs.

Hvornår?         

25. oktober 2023

Kl. 09:00 – 16:30

 

Hvor?               

Industriens Hus

H.C. Andersens Boulevard 18

1553 København V

 

Hør 2BMs indlæg om “Inspiration til fremtiden”

Vi afdækker, hvordan produktion og vedligeholdelse i stigende grad bliver mere forbundne, hvorfor fokus for vedligeholdelse skifter fra at være en omkostning til at blive en strategisk forretningsproces, og hvordan digitalisering driver vedligeholdelse og produktion ind i fremtiden.

Vores talere:

Lars Bork Dylander

Lars Bork Dylander

CEO & Digital Influencer, 2BM, part of SOA People

35 55 55 75