facebook-img

Frontend-udvikler med særlig interesse for UX til markedsledende IT-konsulenthus

Vil du være en del af et af Danmarks mest succesfulde IT-konsulenthuse, hvor du kommer til at arbejde med SAP?

I denne rolle kommer du til at udvikle state-of-the-art SAP-løsninger – altid med brugeren i centrum.

”Vi leverer alt inden for IT med SAP som omdrejningspunkt. Og i denne stilling er der fokus på at arbejde med brugerintegration og apps med mennesker i centrum, som en del af et ungt og erfarent team,” fortæller partner Flemming Frost.

Du skaber de bedste brugeroplevelser

Som frontend-udvikler er du typisk tilknyttet 2-3 projekter ad gangen, hvor du arbejder med flere forskellige løsninger. Her er du i løbende dialog med arkitekter og andre SAP-teknikere samt kundens projektorganisation, så du sikrer dig, at vi udvikler de rigtige løsninger, som møder kundernes behov.

Du arbejder ud fra agile metoder og udvikler i JavaScript og HTML-5, som er dine vigtigste værktøjer, når du designer de skræddersyede løsninger til SAP. Du udvikler både løsninger til applikationen, men også til mobile enheder. Her arbejder du derfor med brugergrænseflader og apps imod SAP i alt, hvad du gør. Ligesom du arbejder i SAP Cloud Platform, når du integrerer data med forretningsprocessor.

I løbet af et projektforløb kommer du omkring alle faser: fra design til udvikling og test over til go-live og efterfølgende support. Herudover samarbejder du selvfølgelig også tæt med dine kolleger på kontoret i hverdagen, som du altid kan sparre med.

En social hverdag og gode vilkår

Vi spiser morgenmad sammen hver fredag, ligesom der også bliver afholdt flere sociale arrangementer i huset. Herudover tilbyder vi naturligvis en konkurrencedygtig lønpakke og fleksible arbejdsvilkår.

”Vi værner om den rare stemning – og så er vi rigtig gode til at fejre vores succeser,” fastslår team lead Martin Grud.

Du kan din frontend-udvikling

Som udvikler sætter du en ære i at lave design og brugeroplevelser, der flyder perfekt – altid med brugeren i centrum. Du har en positiv tilgang til dit arbejde og er klar på et job, hvor du får dyb indsigt i SAP.

Herudover kan du sætte kryds ved følgende punkter:

  • Du kan din HTML-5 og JavaScript og du har en stor interesse for eller erfaring med UI/UX.
  • Du har en relevant IT-uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau – vi hører både fra dig, som er nyuddannet og dig, som har flere års erfaring.
  • Du ønsker at udvikle dig – både fagligt og personligt.
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk.

Interesseret? Så send din ansøgning snarest muligt!

Ansøgningen sendes til recruit@2bm.dk

2BM – fremtiden i dag

Vi blev grundlagt i 2000, og med 80 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper kunderne med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Share This