2BM GDPR eftersyn

Årligt GDPR eftersyn

 

 

Et år er gået siden Persondataforordningen (GDPR) trådte i kraft. For at sikre, at jeres virksomhed kontinuerligt overholder GDPR-kravene, skal adskillige områder vedligeholdes. Et GDPR eftersyn kan give jer et overblik over jeres nuværende compliance niveau, anbefalinger til fremadrettede aktiviter der sikrer GDPR-compliance, samt oprydning af jeres system.

2BM leverer et GDPR eftersyn enten kvartalsvist eller årligt. Ved pre-audit undersøger og dokumenterer vi, hvorvidt GDPR-kravene i jeres SAP HR efterleves. Ved oprydning sørger vi for, at slette gamle personoplysninger og logs, så de ikke længere udgør en risiko. Vi gennemgår også at autorisationer er tildelt korrekt, så adgange ikke misbruges.

PRE-AUDIT INDEBÆRER

  • Afdækning af nuværende compliance niveau inden for autorisationer, logning, sletning, IT-sikkerhed samt indsigtsrapportering.
  • Konkrete anbefalinger til aktiviteter der sikrer det fornødne compliance niveau
  • Dokumentation til ledelse og revisionskomité for GDPR Compliance
  • En rapport med alle anbefalinger, hvor man let kan få et overblik
OPRYDNING INDEBÆRER
  • Sletning af gamle personoplysninger efter gældende lovgivning, virksomhedens sletteregler samt 2BM’s best practice slettepolitikker.
  • Oprydning i autorisationer og sikring af at adgange benyttes korrekt
  • Foruden oprydning opdateres SAP IT- sikkerhed efter best practice.

Forretningsmæssige fordele

  • GDPR compliance giver forsikringsdækning
  • Ansvarlig forvaltning af personoplysninger
  • Revisionsgodkendelse for GDPR
  • Sletning af personoplysninger reducerer CO2
  • Indsigtsrapporter kan leveres hurtigt og effektivt.
  • Best practice for SAP Cybersecurity

Download PDF

TJEK OGSÅ VORES TURNKEY GDPR-LØSNINGER

Book dit årlige GDPR eftersyn

13 + 11 =

Related Cases

SAP GDPR hos Royal Unibrew

Royal Unibrew havde behov for bistand til at strukturere deres praktiske implementering af projektet til forberedelse af GDPR forordningens ikrafttræden, herunder politikker, procedure samt analyse af de tekniske og organisatoriske foranstaltninger for SAP.

Related Blogs

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Datatilsynets planlagte tilsyn for resten af 2018

af Sarmad Reda Datatilsynets planlagte tilsyn for resten af 2018 Datatilsynet har med fortsæt i GDPR planlagt sine tilsyn for resten af 2018. Disse...

Related Events

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Share This