SAP’s nye look

Om Grundfos

Grundfos har været i pumpemarkedet i næsten 70 år, og med en årlig produktion af mere end 16 millioner pumpeenheder er det den største pumpeproducent i verden. Grundfos stræber efter stadig større bedrifter og markedsandele ved at fokusere på bæredygtighed, en foranderlig verden og banebrydende teknologi.

 Grundfos-koncernen er repræsenteret af over 80 virksomheder i mere end 55 lande. Den beskæftiger over 18.000 medarbejdere og havde en årlig omsætning på 23,618 milliarder kroner i 2014.

Udfordringen

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Løsningen

Der ligger moderne designprincipper bag SAP Fioris nye brugeroplevelse (UX) i SAP’s software. Sammen med Grundfos besluttede vi at lave en hurtig POC af syv SAP Travel & SD-apps for at hjælpe Grundfos med at evaluere applikationerne.

De syv apps var:

  • Mine rejseanmodninger
  • Godkend rejseudgifter
  • Godkend rejseanmodninger
  • Tjek pris og tilgængelighed
  • Spor salgsordrer
  • Spor forsendelser
  • Kundefakturaer

Da 2BM hostede SAP-miljøerne, var det en hurtig implementering, som kun havde lidt indflydelse på Grundfos’ egne systemer. Efter en måned kunne Grundfos evaluere potentialet i de nye Fiori-apps. På baggrund af POC’en har Grundfos valgt at fortsætte med Fiori Travel.

Hvorfor 2BM?

Søren Danner Pedersen, informationsarkitekt:

v

”Valget af 2BM som vores partner i afprøvningen af Fiori var et naturligt valg, da de er blandt de førende i den mobile SAP-industri.”

}

Hurtig implementering

Hosted SAP-miljø medførte lav driftsforstyrrelse

Vidensoverdragelse fra nøglemedarbejdere

Download

Ønsker du at vide mere om netop dette projekt, eller hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

35 55 55 75