Velkommen til SAP HCM Time Management og SAP Fiori

Har I brug for hjælp til at få løftet jeres tidsregistrering til at være rustet til de nye krav i arbejdstidsloven, overvejer I Fiori som selvbetjeningsløsning eller trænger I til at få lavet et serviceeftersyn af jeres tidsløsning?

 Så står vi i 2BM klar til at hjælpe jer!

Maksimer dit HR-Potentiale: Hvad kan SAP HCM Time Management gøre for dig?

Hos 2BM forstår vi vigtigheden af effektiv og præcis tidsregistrering og HR-håndtering. Derfor tilbyder vi en bred vifte af tjenester og løsninger designet til at optimere jeres arbejdsprocesser. Lad os være din guide til en mere effektiv og fremtidssikret arbejdsplads.

Vi tilbyder bl.a. rådgivning om og løsninger til:

  • CATS
  • Tidsevaluering
  • Overholdelse af registreringskrav
  • Ferie og øvrig frihed
  • Fraværsregistrering
  • Tilstedeværsregistrering
  • Rapportering
  • Workflows
  • SAP Fiori
  • Integration mellem løsningerne/Interfaces

Var det en SAP SuccessFactors tidsløsning, du ledte efter? Læs mere om 2BM SuccessFactors Time Management

Nyt EU-direktiv

Fra den 1. juli 2024 er det obligatorisk for alle danske virksomheder at implementere tidsregistrering for deres medarbejdere. Uanset den nuværende struktur i jeres systemer, står 2BM klar til at yde professionel rådgivning med udgangspunkt i jeres eksisterende løsninger.

Om I ønsker at opfylde lovens krav på kort sigt, eller om I ønsker at forbedre jeres tidsregistreringsløsning, interface og rapportering samtidig, så står vi klar til at være jeres erfarne SAP-samarbejdspartner i denne proces.

 

Fiori – en ny selvbetjening

I 2BM har vi et team af Fiori-eksperter, som har et indgående kendskab til, hvilke muligheder der findes inden for Fiori HR. MedFiori inden for HR får I en lang række brugervenlige apps, som bl.a. understøtter: visning af organisatoriske elementer, tidsregistreringer, medarbejdersøgning, fraværsregistrering og meget mere – alt sammen tilgængeligt via smartphone og tablet. Tilbyd jeres medarbejdere et mere moderne og brugervenligt interface.

Herunder ses nogle eksempler på apps vores kunder er glade for og som kan facilitere overholdelse af arbejdstidsloven.

Forbedr brugeroplevelsen: Med Fiori Launchpad har brugeren selv mulighed for at styre, hvilke apps de vil have præsenteret og i hvilken rækkefølge.

Gør det let: Giv dine medarbejdere et overskueligt billede af deres arbejdstid og et værktøj til let at foretage tidsregistreringer med ”Min tidsregistrering”.

Skab overblik: Giv dine medarbejdere et overblik over kvoter, forbrug og nem adgang til at anmode om og registrere ferie.

Vil du vide mere om

HCM Time Management fra 2BM?

Kontakt os for et møde eller giv os et kald på 35 55 55 75

35 55 55 75