HR

DIGITAL TRANSFORMATION AF DIN VIRKSOMHED

Begynder med den rette kobling af mennesker, strategi, processer og teknologi.

Vi hjælper dig med at omsætte HR-data til indsigt, overblik og handling.

I et erhvervsliv og en offentlig sektor, hvor krydsfeltet mellem viden, service og mennesker bliver stadigt mere relevant og afgørende, bidrager HR til at give indsigt i brugen af menneskelige ressourcer og relationer som et væsentligt element for ledelse og organisationer. HR har gennemgået en større forvandling over de seneste mange år, og der er intet, der tyder på, at dette vil ændre sig. Snarere tværtimod. For HR bidrager til at forstå, analysere og løse ressourcerelaterede problematikker og udfordringer – og er på den måde med til at gøre både din forretning og organisation mere modstands- og bæredygtig.

SAP HCM

Vi har stor erfaring med at implementere de rigtige løsninger baseret på dine organisationsbehov og med fokus på effektivitet og compliance i HR processerne.

SuccessFactors

SuccessFactors’ løsninger understøtter hele HR livscyklussen. Alle løsninger er cloudbaserede, nemme at implementere og i stand til at booste din organisation.

VÆRDI OG VÆKST MED HR

Hos 2BM ser vi HR som en forretningsstrategisk ’enabler’, der baner vejen og skaber muligheder. Ved at optimere din virksomheds HR – tilpasse mennesker, processer og systemer – udnytter du bedst muligt dine medarbejderes potentiale, produktivitet og effektivitet. Ved at introducere it-løsninger i din organisation, som skaber sammenhængskraft mellem de menneskelige ressourcer og selve forretningen, skaber du og dine kolleger en værdi, der kan mærkes direkte i organisationen, og en vækst, der kan måles direkte på bundlinjen.

HR FRA VUGGE TIL GRAV

Hos 2BM leverer vi HR-løsninger fra vugge til grav. Vores rådgivning og produktportefølje dækker hele medarbejderlivscyklussen inden for HR og giver dig mulighed for at analysere samspillet mellem mennesker, arbejdsopgaver, job og ledelse, således at du kan arbejde både praktisk, ledelses- og forretningsmæssigt med HR. Desuden er vi specialister inden for SuccessFactors’ cloudbaserede HCM-løsninger, så vi også derigennem kan give dig og din organisation de bedste kort på hånden i forhold til at yde mere, måle jeres indsats og løbende forbedre jeres arbejdsgange og resultater.

HR SPECIALISTER

Vores dybe rødder inden for HR giver os en sjælden evne til at sætte os i dit og vores kunders sted og gør det muligt for os at tage medansvar for at hjælpe dig til at drive en mere effektiv forretning. Vi er med andre ord et it-, konsulent- og udviklingshus, der fra vores grundlæggelse har været specialister i netop HR-løsninger, og derfor dækker vi og vores ekspertise hele HR-spektret: Vi rådgiver, udvikler, tilpasser og skræddersyr, implementerer og supporterer alle facetter inden for HR – og omsætter på den måde vores kernekompetencer, dybe rødder og unikke erfaring til målbar værdi for vores kunder.

2BM DIFFERENTIERER SIG BL.A. VED AT:

  • dække samtlige moduler inden for SAP HCM og have en både bred og dyb viden om SuccessFactors
  • have mere end 15 års erfaring med implementering af nogle af de største HR-projekter i Danmark og Skandinavien
  • stå bag flest løn-implementeringer i Danmark og være drivkraft bag et stærkt, mangeårigt partnerskab med KMD
  • besidde ekspertise på tværs af brancher og sektorer
  • udgøre en bærende del af førende globale netværk, herunder som den eneste danske United VARS partner.

Vil du vide mere om fordelene ved et HR-samarbejde med 2BM?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Ørsted – Fusion af lønsystemer

Ørsted blev skabt i 2006 gennem fusionen af seks større danske virksomheder: DONG, Elsam, Energi E2, Nesa, Københavns Energi og Frederiksberg Forsyning.

Det resulterede i et komplekst proces- og systemlandskab, som Ørsted var i gang med at strømline. En naturlig del af dette effektiviserings- og forbedringsprojekt var at sikre, at alle medarbejdere kan styres via den samme fælles SAP HCM-løsning; herunder udbetaling af løn, som førhen blev håndteret i fire forskellige systemer, hvoraf det ene ikke var SAP-baseret.

Post Danmark – SAP HR & Payroll

For at fastholde sin førende position i et meget omskifteligt og konkurrencepræget marked bruger POST Danmark komplekse IT-værktøjer. De skal hjælpe med at understøtte forretningsprocesserne og sikre en altid tilstrækkelig IT-infrastruktur.

CPH – SuccessFactors Big Suite Implementering

Københavns Lufthavn anvendte en bred vifte af IT-systemer til at understøtte deres HR-processer i den årlige HR-cyklus. Dette gjorde dem ude af stand til at køre en headcount rapport med deres HR-processer udført på mange måder på tværs af virksomheden.

Implementering af nyt lønsystem

Kundens eksisterende lønningssystem løb tør for support i Danmark på grund af manglende tekniske opgraderingsmuligheder – derfor implementerede 2BM en integreret SAP Payroll-løsning (KMD Nettoløn).

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Jysk – Opgradering af global SAP Portal UI til ny UX

I alle JYSK-butikker verden over bruger medarbejderne JYSK HR Portal, og løsningen var ved at være gammel.

KONE – Hosting af ’on-premise’ SAP system hos 2BM

KONEs udfordringer ved at flytte deres SAP HCM løsning i skyen blev løst ved en hosting-løsning hos 2BM. Dette sikrede KONE flere besparelser.

Relaterede Blogs

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

Hvorfor jeg ville ansætte min mor

Det har været akavet. Det har været pinligt. Og måske skulle jeg ikke have gjort det. Men det har været mig magtpåliggende at forsøge at overbevise ledelsen de steder, jeg har arbejdet, om at ansætte min mor. Jeg er sikker på, at du kan forestille dig ledelsens reaktioner, der gik fra et løftet øjenbryn til et udtryk, der sagde: ”manden er kugleskør”.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Hvordan dit valg af SuccessFactors partner hænger sammen med udbuddet af marmelade

Hvert kvartal kommer der en ny SuccessFactors release med mellem 200 og 300 nye features. For rigtigt mange kunder, kan dette virke overvældende, derfor lister vi her en række anbefalinger til, hvordan disse releases bedst håndteres.

Stroppetur for akademikere

Som mange andre af virksomhedens processer som indkøb, vedligeholdelse, lagerstyring osv. får onboarding bare ikke samme opmærksomhed. Men der er penge og prestige i, ikke alene at få en medarbejder produktiv så hurtigt som muligt, men også at få medarbejderen til at føle sig velkommen og ønsket. Med Onboarding 2.0 lukker SuccessFactors hullet mellem en succesfuld rekruttering og en forberedt opstart i organisationen.

Der er gået seks år siden SAP købte SuccessFactors – lad os evaluere … igen

Der er gået seks år siden SAP købte SuccessFactors – så hvad er der sket siden da? Først og fremmest er jeg gået fra at arbejde med on-premise til at arbejde med SuccessFactors, og jeg vil gøre mit bedste for at give en objektiv sammenligning og beskrivelse af nogle af SuccessFactors’ fordele og ulemper set med mine øjne.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Projektacceleratorer i SuccessFactors implementeringer

Læs mere om, hvordan du kan realisere det fulde potentiale ved en SuccessFactors implementering og undgå faldgruber.

HCM er lagt i graven – sig velkommen til…HXM (Human Experience Management)

Dette var det helt centrale budskab på årets SuccessConnect i kasinoernes hjemby; Las Vegas. 200 af de allermest profilerede CEO’s verden over var blevet enige om at ”shareholder value no longer is the main objective”.

Rekruttering i en ny tidsalder

Digitalisering og virtuelt arbejde. To elementer der er essentielle for os i disse tider. Hvordan bruger vi vores egne udviklede digitale kompetencer til effektivisering af arbejdsopgaver og processer?

Relaterede Events

Den nye ferielov – uden sved på panden

2BM & KMD inviterer til temadag om den nye ferielov. Her vil vi i samarbejde med Lundgrens bl.a. fortælle dig, hvordan den nye ferielov adskiller sig fra den gamle.

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Relaterede produkter

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Malmö

Jungmansgaten 12

211 19 Malmö

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Share This