Hvad er SAP?

Hvad er sap?

SAP er en software-løsning, som kan effektivisere, systematisere og forbedre din virksomheds processer.

SAP bruges hos mange store danske og mellemstore virksomheder. SAP kan bruges til logistik og drift. Til markedsføring, fakturering og salgsregistrering. Til ansættelse og personalestyring. Og meget mere.

I mere end 40 år har SAP været på forkant med den teknologiske udvikling. Det er derfor, SAP i dag kan tilbyde sine kunder en teknisk avanceret platform, som kan tackle de digitale, mobile og øvrige udfordringer, der venter i det næste årti. Et årti, som kommer til at stille store krav til virksomhedernes agilitet og tilpasningsevne. SAP er en løsning med et væld af muligheder og meget høj skalérbarhed, men det er samtidig et standardramme¬system, som er let og hurtigt at komme i gang med. Så SAP er et godt bud på det system, der skal sikre din virksomheds udvikling.

N

Verdens 3. største producent af administrativ software

+94.900 ansatte i over 130 lande

+17.000 partnere på verdensplan

+413.000 kunder i mere end 180 lande

Hvad står SAP for?

SAP er en forkortelse for Systeme, Anwendungen und Produkte. Disse systemer, løsninger og produkter kan klare følgende opgaver i din virksomhed:

  • Administrative opgaver
  • Finansstyring
  • De klassiske opgaver – HR, Salg & Distribution, CRM, Materialestyring, Produktionsplanlægning og projektstyring.

Fordelen ved SAP’s løsninger er, at de kan tilpasses dine forretningsprocesser. Opsætningen sker i dertil designede tabeller, så der er ikke behov for kodning – det er hurtig og nemt, hvilket betyder færre omkostninger for dig. Rækker dette ikke, kan systemets kernefunktionalitet udvikles yderligere.

SAP har gennem årene haft ry for at have en dårlig brugergrænseflade. Hvor SAP tidligere lagde vægt på effektive indrapporteringsskærmbilleder, er brugergrænsefladen i dag meget mere brugerorienteret. Den er enkel både at tilpasse og bruge, uden at effektiviteten er gået tabt. I de seneste versioner sørger machine learning-funktioner for automatisering af mange tidligere manuelle processer.

 

Fra monolit til cloud platform

Da det første SAP-system (R1) kom på markedet i 1972, var det et monolit-system baseret på mainframe. SAP har løbende udviklet sig, og den seneste version – SAP S/4HANA [link til S/4HANA tekst, når den kommer] tilbydes både som on-premise-løsning og i en cloudbaseret version.

I dag er SAP en af verdens stærkeste cloud-platforme, som også understøtter og anvender open source-teknologier. SAP’s portefølje består blandt andet af en lang række cloudbaserede produkter:

  • Concour – rejseafregning
  • SuccessFactors – HR-løsning
  • Ariba – indkøbsløsning
  • Fieldglass – fleksibel arbejdsstyrke
  • Cloud for Customer (C4C) – CRM-løsning
  • Hybris – marketingløsning.

Desuden har SAP altid indeholdt en stærk udviklingsplatform; først i form af SAP NetWeaver og den seneste er SAP Cloud Platform. Ved hjælp af disse platforme kan SAP’s kernefunktionalitet udvides med de funktioner, den enkelte kunde har behov for, når forretningsprocesserne skal optimeres.

 

Vil du vide mere om SAP?

Kontakt os for et møde, hvor vi kan gå mere i dybden med, hvordan SAP kan understøtte og optimere forretningsprocesserne i din virksomhed.

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Cases

Blogs

Events & Artikler

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

35 55 55 75