INTELLIGENT BRUG AF NY TEKNOLOGI

kan øge sikkerheden og redde liv. Ved hjælp af sensorer og kunstig intelligens giver vi dig mere end indsigt og viden. Vi giver dig fuld kontrol.

Hos 2BM investerer vi en stor del af vores overskud i udvikling og innovation. Det giver både os og vores kunder mulighed for at tænke nyt. Og det giver os samtidig mulighed for at bevæge os helt ind i krogene på eksisterende systemer og produkter, hvor mange af de bedste løsninger til effektivisering og fremtidige ’disruptions’ ligger gemt.

Det er i dette krydsfelt – mellem det allerede eksisterende og noget, der aldrig er set før – at vores medarbejderes omfattende forretningsviden og -kompetence fra de mange industrier og brancher, de tidligere har været ansat i, bliver sat i spil for bedst muligt at sikre dig og vores kunder fremdrift. Og det er i dette krydsfelt, at vores innovative og kreative folk lader sig inspirere af den nyeste teknologi og med stor forandrings- og læringsparathed optimerer vores metoder og modeller, så vi altid implementerer løsninger og skaber produkter, der matcher dine og vores kunders behov, ønsker og krav.

INTERNET OF THINGS

Internettet startede i sin tid som et sammenhængende netværk af computere og har det gennem de seneste årtier tilsluttet flere og flere enheder til sit netværk. Oprindeligt var disse enheder perifere – f.eks. printere og lagringsenheder – men efter at vi er begyndt at anvende forskellige former for ’computere’ – fra PDAer til smart phones og tablets – er vi alle blevet bærere af internet-tilsluttede enheder.

Men Internet of Things er meget mere end computere i forskellige former. Det er netværk af sensorer og genstande fra hverdagen, herunder f.eks. elektroniske pærer, vaskemaskiner og køleskabe, der alle sammen er tilsluttet internettet, og som kan styres og udveksle data eksternt.

SENSORER OG KUNSTIG INTELLIGENS

Analyseinstituttet Gartner sagde, at Internet of Things-industrien ville eksplodere i 2016. Hos 2BM har vi beskæftiget os med denne type innovation siden vores opstart for mere end 15 år siden. I dag bruger vi automatiserede sensorer og kunstig intelligens til at udvikle smarte brugergrænseflader, som giver vores kunder fuld kontrol over deres daglige operationer og effektiviserer deres arbejdsgange.

Vores sensorer måler alt fra f.eks. temperatur til bevægelse og fugtighed, og disse målinger resulterer i informerede, realtids-beslutninger, som bl.a. kan redde liv gennem øget trafiksikkerhed og sikre din forretning bæredygtighed ved generelt at minimere dit energiforbrug og reducere din CO2-udledning.

Vi har udviklet og leveret løsninger til bl.a. jernbaner og tog, fly- og transportindustrien samt maskin- og biludlejning/ -leasing, forsikringsbranchen og sygehusvæsenet.

INTELLIGENTE SIKKERHEDSLØSNINGER
Vores løsninger redder liv gennem højere transportsikkerhed og skaber bæredygtighed ved at minimere energiforbrug samt reducerede CO2-emissioner.

Vi mener, at den kloge brug af nye teknologier kan øge sikkerheden og redde liv.

Vi bruger automatiseret sensoring og kunstig intelligens til at skabe smukke og intelligente brugergrænseflader, der giver den holistiske indsigt og viden, at organisationer skal have fuldstændig kontrol over deres operationer.
Ved måling af alt fra temperatur til bevægelse og luftfugtighed, giver vi mulighed for at træffe velinformerede beslutninger på stedet gennem forudgående vedligeholdelse og dokumenteret sikkerhed.

Our solutions include

SAP Sensor

Business Insights Visualized

Railroad & Train

Predictive maintenance & safety

Transport of goods

Documented cargo security

Vil du vide mere om Internet of Things i følge 2BM?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Blogs

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Relaterede Nyheder & Events

Webinar: Digitalt vedligehold i 2020

Deltag i webinaret og hør os give dig et indblik i forskellige værkstøjer og decipliner, samt hvordan nogle af vores største kunder anvender de bedste værktøjer inden for digitalt vedligehold.

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

2BM til FMI Industridag

2BM til FMI Industridag den 23. august 2018 I samarbejde med Ebicon, deltog 2BM den 23. august som udstiller til FMI Industridag afholdt af Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse (FMI). Arrangement havde fokus på samarbejde og udvikling af relationer mellem...

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Malmö

Jungmansgaten 12

211 19 Malmö

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.com

KORT

KONTAKT OS

Share This