INDUSTRY 4.0

Transforming the businesses for the future

Den fjerde industrielle revolution og virkningerne af COVID-19-pandemien har skabt en ny verdensorden. Digitalisering og brug af kunstig intelligens vil føre til nye produkter og forretningsmodeller.

Digitaliseringen sker nu og bør ikke udskydes til i morgen. Transformationen til S/4HANA bliver afgørende for din forretnings konkurrenceevne.

Lad 2BM hjælpe dig med at sætte transformationen til S/4HANA i perspektiv for at forstå den virkelige værdi af den digitale kerne i et moderne ERP-system.

Læs også: Træd på speederen

DIGITAL TRANSFORMATION OG INDUSTRI 4.0

Forstå hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

2BM tilbyder en workshop, hvor vi præsenterer S/4HANA og fremtidens ERP-system. Vi demonstrerer også, hvordan digitalisering transformerer forretning mod et Industri 4.0 samfund.

Under S/4 workshoppen gennemgår vi, hvordan “The Intelligent Enterprise” fungerer og skaber signifikant forretningsværdi i fremtidens virksomheder.

GRATIS WORKSHOP

Book en gratis workshop og bliv klogere på industri 4.0 og fremtidens ERP-system S/4HANA

THE BIG TRILOGY WEBINARS

The Big Why

Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver et bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen. Bliv klogere på digital transformation og industri 4.0 og forstå, hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

The Big How

I episode 2 tog vi skridtet videre og kiggede nærmere på rejsen til S/4HANA. Vi gennemgik de fem vigtigste elementer, man som organisation skal tage stilling til inden transitionen til S/4HANA. Mark Beveridge fra Moberg Pharma AB fortalte om sine ’S/4HANA-rejseerfaringer’, og om hvordan det at drive forretning før S/4HANA i dag virker helt gammeldags at tænke tilbage på.

The Big What

Episode 3 afslutter vores S/4HANA-trilogi. Her får du et indblik i, hvad S/4HANA kan give din virksomhed og hvordan du står stærkest i den digitale fremtid. Herudover kan du opleve en paneldebat med Conny Thorsted fra Haldor Topsøe og Bent Nielsen fra DSB. Begge virksomheder befinder sig på forskellige niveauer af transitionen til S/4HANA. Få deres vigtigste learnings og bliv klar til din egen transition.

INTELLIGENTE SIKKERHEDSLØSNINGER

Vores løsninger redder liv gennem højere transportsikkerhed og skaber bæredygtighed ved at minimere energiforbrug samt reducerede CO2-emissioner.

Vi mener, at den kloge brug af nye teknologier kan øge sikkerheden og redde liv.

Vi bruger automatiseret sensoring og kunstig intelligens til at skabe smukke og intelligente brugergrænseflader, der giver den holistiske indsigt og viden, at organisationer skal have fuldstændig kontrol over deres operationer.

Ved måling af alt fra temperatur til bevægelse og luftfugtighed, giver vi mulighed for at træffe velinformerede beslutninger på stedet gennem forudgående vedligeholdelse og dokumenteret sikkerhed.

Vores løsning inkluderer

SAP Sensor

Business Insights Visualized

Railroad & Train

Predictive maintenance & safety

Transport of goods

Documented cargo security

Vil du vide mere om Industry 4.0 i følge 2BM?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Karina Vittrup

Karina Vittrup

CCO

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Business Development

Cases

S/4HANA

Events & Artikler

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

35 55 55 75