facebook-img

Kvalitetssikringsspecialist til international virksomhedssoftware-virksomhed i vækst

Vil du med på vores internationale rejse? 2BM Software er i kraftig vækst, da vi øger vores kapacitet og kompetencer de kommende år. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af vores voksende og succesrige virksomhedssoftwarevirksomhed. Vi tilbyder et fleksibelt og internationalt arbejdsmiljø med både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer i flere forskellige lande. 

I rollen som kvalitetssikringsspecialist vil du spille en væsentlig rolle med at sikre kvaliteten af vores produktfrigivelser. Du kommer til at arbejde hands-on med test, og vil også indgå som en integreret del ved planlægningen af vores testfaser samt udviklingen af vores kvalitetssikrings- og frigivelsesprocesser i tæt samarbejde med vores produktchefer og den produktansvarlige. 

 

Kvalifikationer og erfaring

 • Design og udførelse af testscript
 • Erfaring med test af SAP-relaterede løsninger
 • Automatisk test
 • Kravspecifikation / forretningsanalyse / forståelse af kundekrav i et virksomhedsmiljø
 • Erfaring med testning / arbejde med SAP-teknologier er en stor fordel
  • OData integrationer
  • ABAP udvikling
  • SAP anlægsvedligeholdelse og materialestyring
  • SAP Fiori / SAPUI5

Arbejdserfaring

 • Test af løsninger til fulde stakke / backendtjenester
 • Softwareudvikling og softwarekvalitetssikring
 • Løbende integration
 • Manuel og automatisk testning/teststyring
 • Mobilbaserede applikationer og internetapplikationer
 • Erfaring med Jira-software og Confluence er et plus

Den perfekte ansøger

Den perfekte ansøger er en person, der kan være drivkraften i vores testarbejde her og nu og samtidigt kan bidrage med at udvikle vores fremtidige kvalitetssikringsarbejde. Du skal bistå vores udviklere med henblik på design, gennemgang og udførelse af testsager som en del af vores løbende udvikling, og du vil have ansvaret for at koordinere frigivelsestestning. På langt sigt vil du få mulighed for at spille en afgørende rolle med hensyn til at føre vores kvalitetssikringsarbejde ind i fremtiden, når vi implementerer yderligere kvalitetsmålinger som f.eks. automatisk testning. Vi søger en person med evnen til at kunne forstå vores produkter helt ned i detaljen, og sætte sig i kundernes sted og bruge dette som udgangspunkt for at generere den bedst mulige kvalitet.

Vi søger en stærk holdspiller, der kan arbejde selvstændigt, er velorganiseret med en stor sans for detalje og kvalitet og samtidigt har et godt overblik. Vi arbejder i et multikulturelt miljø og engelsk er hovedsproget blandt kollegaerne. Det er ikke et krav, at du kan tale dansk, så længe du har de rigtige færdigheder og indstilling til jobbet. Det er vigtigt for os, at du har en proaktiv indgangsvinkel og kan håndtere deadlines. Du får stor indflydelse på de projekter og processer, som du er en del af. Hvis du har gode samarbejdsevner og humoristisk sans, er det en yderligere fordel, der kan bidrage til et problemfrit samarbejde i et multikulturelt miljø.

Hvad kan vi tilbyde dig

Vi tilbyder dig ansættelse i en dynamisk, internationalt orienteret virksomhed i vækst og en sjælden chance for at blive en del af vores fremtidige succes. Vi har fra højtuddannede professionelle medarbejdere med omfattende erfaring til at understøtte dig og vores kunder og samarbejdspartnere over hele verden. Vores unikke virksomhedskultur er åben og uformel, og vi bestræber os løbende på at styrke vores virksomhedskvalitet samt det enkelte individs evner og færdigheder. Vores kontor ligger på det moderne og centralt beliggende Østerbro, nogle få minutters gang fra Østerport tog- og metrostation. Vi sætter pris på sociale værdier og at have det godt med hinanden, og vi tilbyder naturligvis en attraktiv lønpakke samt fleksible arbejdsbetingelser med hjemmearbejdsplads som en integreret del.

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobbet som kvalitetssikringsspecialist, er du velkommen til at kontakte den produktansvarlige Olav Rask +45 2783 1809 / ora@2bm.com. Send din ansøgning og dit CV til recruit@2bm.com hurtigst muligt, da vi vil afholde samtaler på løbende basis. Startdato er snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige ansøger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om 2BM Software A/S

2BM Software er en Cloud Enterprise-softwareudvikler med kontor i København, som udvikler forbrugerbaseret software med henblik på Industri 4.0. Vi formidler kompetence til vedligeholdelsesteknikere og lagermedarbejdere, der anvender ERP software fra SAP – skabt på basis af førende teknologier som f.eks. Cloud og A.I.

Vi tilbyder unikke, intuitive brugergrænseflader med funktioner, der giver adgang til let, hurtig, mobil og offline håndtering af alle vedligeholdelses-, service-, lager- og sikkerhedsprocesser – uden behov for en computer eller bærbar computer. Vores løsninger anvendes over hele verden og er tilgængelige i dit land gennem SAP APP CENTER og vores UNITED VARs partnere.

2BM Software er et stolt medlem af United VARs netværk – den største globale alliance af SAP kanalpartnere og flere forskellige prismodtagere. Netværket er spredt over mere end 100 lande og giver vores kunder adgang til mere end 10.000 højt kvalificerede og erfarne SAP konsulenter – samt unikke softwareløsninger og pakker til virksomheder, der anvender SAP.

www.2bmsoftware.com

Share This
Call Now Button35 55 55 75