facebook-img

SENIOR KONSULENT – SAP FI/CO – servicecenter

Er du ekspert på dit felt, eller har du bare særligt talent? Lægger du vægt på personlig udvikling, diversitet, bæredygtighed, hybrid arbejdsmodel, og frihed til at være den, du er? Så læs videre…

Hvem er vi?

2BM er et af landets bedste SAP konsulenthuse, og det har mange heldigvis fået øjnene op for, men vi vil rigtig gerne have flere med ombord på vores vækstrejse. Vi opererer med en flad struktur i firmaet og du vil få frihed til at udvikle dig. Du vil blive inspireret af dine ca. 85+ kollegaer, samt få rig mulighed for at inspirere dem. Vi tilbyder en hybrid arbejdsmodel, og du har selv indflydelse på, hvordan din arbejdsdag kan se ud. Siden år 2000, da 2BM blev etableret, har vores mål været at skabe innovation, engagement og merværdi for vores kunder og vi vægter samarbejde og teamwork højt.

Dine ansvar- og arbejdsopgaver

Vi har stor succes med vores SAP ServiceCenter, vi vækster og søger en ny kollega specifikt til SAP FI/CO. Du har erfaring med nedenstående områder:

  • Projekt og Support opgaver
  • SAP-konfigurering i alle områder relateret til SAP Finance
  • S/4HANA og SAP ECC

Din profil

Som SAP FI/CO konsulent vil du supportere vores kunder og understøtte SAP FI/CO løsninger. Du vil arbejde tæt sammen med 10+ kollegaer i ServiceCenter Teamet. Du har formentlig plus 5 års SAP-konsulent erfaring, eller du er intern SAP-medarbejder med implementeringserfaring.

Vi lægger stor vægt på dine kompetencer, erfaring og personlighed, men vi har ikke krav til din specifikke uddannelse. Det vigtigste for os er, at du har en interesse for at arbejde med vores kunder, og at du har forretningsforståelse. Det er desuden også vigtigt, at du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med opgaveløsning og incidents, herunder planlægge og styre egne aktiviteter i samarbejde med ServiceCenter teamet.

Vil du gøre karriere hos os?

Vores rekrutteringsproces er ret simpel. Det første interview er altid en virtuel og tilbagelænet snak med vores HR. Det næste bliver også virtuelt med lederen af teamet og slutteligt bliver du inviteret til et fysisk møde på et af vore kontorer i København eller i Aarhus.

Vi tilbyder naturligvis en god lønpakke bestående af basisløn, bonus, pension og sygeforsikring. Hvis du vil høre mere om rollen, 2BM og vores forventninger til dig, så er du velkommen til at kontakte Head of ServiceCenter & Payroll Services Katrine Meier på tlf. 2429 0610 / kra@2bm.dk.

Send dit CV til recruit@2bm.com og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

2BM – fremtiden i dag

Vi blev grundlagt i 2000, og med 85 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper vores kunder med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Share This
Call Now Button35 55 55 75