facebook-img

SAP FIORI KONSULENT

Er du ekspert på dit felt, eller har du bare særligt talent? Lægger du vægt på personlig udvikling, diversitet, bæredygtighed, hybrid arbejdsmodel, og frihed til at være den, du er? Så læs videre…

Hvem er vi?

2BM er et af landets bedste SAP konsulenthuse, og det har mange heldigvis fået øjnene op for, men vi vil rigtig gerne have flere med ombord på vores vækstrejse. Vi opererer med en flad struktur i firmaet og du vil få frihed til at udvikle dig. Du vil blive inspireret af dine ca. 85+ kollegaer, samt få rig mulighed for at inspirere dem. Vi tilbyder en hybrid arbejdsmodel, og du har selv indflydelse på, hvordan din arbejdsdag kan se ud. Siden år 2000, da 2BM blev etableret, har vores mål været at skabe innovation, engagement og merværdi for vores kunder og vi vægter samarbejde og teamwork højt.

Dine ansvar- og arbejdsopgaver

Vi har plads til dig i vores Technology Team, og specifikt til SAP Fiori udvikling. Du har erfaring med nogle af nedenstående teknologier og områder i SAP:

  • SAP Business Technology Platform
  • SAP Fiori & SAPUI5
  • ABAP, ABAP Objects og OData
  • SAP Gateway og Mobile Services
  • SAP Business Application Studio

Din profil

Som SAP Fiori konsulent bliver du en del af et team på 12 personer, som arbejder indenfor SAP teknologiområdet, og indgår i en samlet SAP leveranceorganisation med 85+ SAP-eksperter i Danmark. Dine arbejdsopgaver vil være indenfor design, udvikling og implementering af SAP kundetilpasninger og specialløsninger.

Vi lægger stor vægt på dine kompetencer, erfaring og personlighed, men vi har ikke krav til din specifikke uddannelse. Det vigtigste for os er, at du har en interesse for at arbejde med vores kunder, og at du har forretningsforståelse. Det er desuden også vigtigt, at du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med opgaveløsning, herunder planlægge og styre egne aktiviteter i samarbejde med projektteamet.

Vil du gøre karriere hos os?

Vores rekrutteringsproces er ret simpel. Det første interview er altid en virtuel og tilbagelænet snak med vores HR. Det næste bliver også virtuelt med lederen af teamet og slutteligt bliver du inviteret til et fysisk møde på et af vore kontorer i København eller i Aarhus.

Vi tilbyder naturligvis en god lønpakke bestående af basisløn, bonus, pension og sygeforsikring. Hvis du vil høre mere om rollen, 2BM og vores forventninger til dig, så er du velkommen til at kontakte Team Lead Martin Holland Grud på +45 2529 7294 / mhg@2bm.dk eller Flemming Frost på +45 2080 5385 / ffr@2bm.dk.

Send dit CV til recruit@2bm.com og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

2BM – fremtiden i dag

Vi blev grundlagt i 2000, og med 85 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper vores kunder med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Share This
Call Now Button35 55 55 75