facebook-img

SAP FRONT-END DEVELOPER

Er du ekspert på dit felt, eller har du bare særligt talent? Lægger du vægt på personlig udvikling, diversitet, bæredygtighed, hybrid arbejdsmodel, og frihed til at være den, du er? Så læs videre…

Hvem er vi?

2BM er et af landets bedste SAP konsulenthuse, og det har mange heldigvis fået øjnene op for, men vi vil rigtig gerne have flere med ombord på vores vækstrejse. Vi opererer med en flad struktur i firmaet og du vil få frihed til at udvikle dig. Du vil blive inspireret af dine ca. 85+ kollegaer, samt få rig mulighed for at inspirere dem. Vi tilbyder en hybrid arbejdsmodel, og du har selv indflydelse på, hvordan din arbejdsdag kan se ud. Siden år 2000, da 2BM blev etableret, har vores mål været at skabe innovation, engagement og merværdi for vores kunder og vi vægter samarbejde og teamwork højt.

Dine ansvar- og arbejdsopgaver

Vi har plads til dig i vores Product Delivery Team, og specifikt til SAP Front-End udvikling. Du har interesse og gerne erfaring med noget af nedenstående teknologier og områder i SAP:

  • Webudvikling, HTML5, CSS og JavaScript
  • UI/UX
  • SAP Fiori & SAPUI5

og du sætter naturligvis altid en ære i at lave gode designs og brugeroplevelser.

Desuden er det kun godt, hvis du har lidt erfaring med nogle af disse områder:

  • SAP Business Technology Platform
  • SAP Business Application Studio

Din profil

Som SAP Front-end Developer bliver du en del af et team på 8 personer, som arbejder med nyeste teknologi indenfor SAP-området, og indgår i en samlet SAP leveranceorganisation med 85+ SAP-eksperter i Danmark.

Dine arbejdsopgaver vil være indenfor rådgivning, design, udvikling og implementering af SAP brugeroplevelser, med særligt fokus på vores egne SAP certificerede mobile applikationer til SAP til store og internationale virksomheder.

Vi lægger stor vægt på dine kompetencer, erfaring og personlighed, men vi har ikke krav til din specifikke uddannelse. Det vigtigste for os er, at du har en interesse for at arbejde med vores kunder, og at du har forretningsforståelse. Det er desuden også vigtigt, at du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med opgaveløsning, herunder planlægge og styre egne aktiviteter i samarbejde med projektteamet.

Vil du gøre karriere hos os?

Vores rekrutteringsproces er ret simpel. Det første interview er altid en virtuel og tilbagelænet snak med vores HR. Det næste bliver også virtuelt med lederen af teamet og slutteligt bliver du inviteret til et fysisk møde på et af vore kontorer i København eller i Aarhus.

Vi tilbyder naturligvis en god lønpakke bestående af basisløn, bonus, pension og sygeforsikring. Hvis du vil høre mere om rollen, 2BM og vores forventninger til dig, så er du velkommen til at kontakte Casper Aagaard på +45 2478 4881caa@2bm.dk eller Flemming Frost på +45 2080 5385 / ffr@2bm.dk.

Send dit CV til recruit@2bm.com og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

2BM – fremtiden i dag

Vi blev grundlagt i 2000, og med 85 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper vores kunder med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Share This
Call Now Button35 55 55 75