facebook-img

 

SuccessFactors konsulent

Vil du være en del af en konsulent- og softwarevirksomhed med fokus på innovative SAP og SuccessFactors løsninger for Danmarks største virksomheder? Og har du sans for teknologi, forretning og samarbejde, så er 2BM måske noget for dig.

2BM søger SuccessFactors konsulenter, som sætter pris på kvalitet i leverancerne, samspillet mellem HR-processer og teknologi samt det gode samarbejde.

Hvem er vi?

2BM er et førende IT-konsulenthus med fokus på SAP og SuccessFactors. Siden år 2000 har vores mål været at skabe innovation, engagement og merværdi for vores kunder. Vi vægter samarbejde og teamwork højt.

Vi er en agil virksomhed med masser af diversitet. I vores strategi for 2022 har vi fokus på den digitale transformation, hvor SAP og SuccessFactors spiller en central rolle hos vores kunder, herunder:

  • SuccessFactors som HR-platform / global platform
  • Digitalisering af virksomhedens HR-processer
  • SuccessFactors EC og cloud løn
  • SAP SuccessFactors integration

Vi arbejder med alle modulområder indenfor SuccessFactors og har fokus på de mange nye spændende funktionaliteter som løbende frigives.

Vi har kontor centralt i København og Århus – og gennem de sidste par år har vi naturligvis haft stort fokus på hjemmearbejde og hjemmearbejdspladser, som betyder, at vi i dag virker som en virtuel organisation med stor frihed for den enkelte, hvad angår den fysiske placering.

Hos 2BM sætter vi frihed til ansvar højt, og du vil blive en del af et team med dygtige og passionerede kolleger. Fælles for os alle er, at vi dyrker vores professionelle arbejde og har SAP og SuccessFactors i hjertet.


Dine ansvar- og arbejdsopgaver

Du bliver en del af et team på 15 personer, som alle arbejder indenfor SuccessFactors og SAP HCM teknologiområdet, og hvor flere er ekstremt dygtige med mange års erfaring. En del af gruppen har ligeledes stor erfaring indenfor Tid og Løn, så vi dækker hele HR-området.

Dit team indgår i en samlet SAP-leveranceorganisation med ca. 80 SAP-eksperter i Danmark, som spænder over den samlede SAP ECC / SAP S/4HANA applikation – altså Økonomi, Logistik og HR ligesom der er et servicecenter med kollegaer, som servicere vores kunder.

Arbejdsopgaverne vælges med baggrund i din profil og interesseområder og kan f.eks. være indenfor følgende områder:

  • Design- og afklaringsworkshops med kunder
  • Konfiguration af SuccessFactors så det matcher kunders behov
  • Solution Architect på vores SuccessFactors projekter.
  • Deltagelse i salgsmøder og demo’er af SuccessFactors

Din profil

Vi lægger stor vægt på dine kompetencer, erfaring og personlighed. Vi har derfor ikke krav til den specifikke uddannelse, du har. Det vigtigste for os er, at du har en interesse for projektarbejde hos kunderne, og du har en god portion forretningsforståelse. Det er desuden også vigtigt, at du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med opgaveløsning, herunder planlægge og styre egne projektaktiviteter i samarbejde med projektteamet.

Vi forventer at du har mindst 4 aars erfaring med implementering af Successfactors. Ideelt har du 2-3 certificeringer inden for SuccessFactors moduler, hvoraf den ene er en professional certificering.


Vi tilbyder

Stillingen er en fuldtidsstilling med udgangspunkt i enten København eller Århus kontoret alt efter, hvad der passer bedst til dig. Vi tilbyder en god kultur med fokus på personlig udvikling med løbende videreuddannelse, ligesom vi har en uformel omgangstone og værdsætter gode oplevelser, som gør, at jobbet og fællesskabet er værdsat i hverdagen.

Vil du gøre karriere hos os?

Interesseret? – så send din ansøgning til recruit@2bm.com

Har du spørgsmål til virksomheden eller jobbet, er du velkommen til at kontakte SuccessFactors Teamlead & Project Manager, Casper Nielsen på +45 3085 5686

Vi glæder os til at høre fra dig.

2BM – fremtiden i dag

Vi blev grundlagt i 2000, og med 80 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper vores kunder med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Share This
Call Now Button35 55 55 75