facebook-img

Digital bæredygtighed

- den grønne transformation er over os

2BM er Digital bæredygtighed konference-partner

Digital bæredygtighed – den grønne transformation er over os

 

Bæredygtighed og grønne løsninger står højt på den internationale agenda og er et af de vigtigste punkter, når det gælder fremtid, innovation, teknologi og uddannelse.

De digitale løsninger og den digitale innovation spiller dermed en helt afgørende rolle for den grønne omstilling, der vil have brug for it-teknologier, der kan medvirke til øget effektivisering og øget agilitet baseret på dyb datadrevet indsigt i produktion, afsætning og kundebehov.

Kom med, når vi i inspirerende og grønne rammer giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde – og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område.

Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed – og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed – en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

Dato:  Onsdag d. 31. august 2022

Tid:     08:30 – 14:50

Sted:   BaneGaarden,

           Otto Busses Vej 45,

           2450 København SV

Pris:    Gratis deltagelse

 

Hør 2BMs indlæg hvordan sustainability, Verdensmål og ESG ændrer de grundlæggende spilleregler i forretning.

Sustainability (bæredygtighed) er den nye dot.com bølge, som vil forandre både forretnings- og forbrugerverdenen på samme transformative måde, som informationsteknologien har gjort.

Grundforudsætningerne for at drive forretning forandres med ny lovgivning, afgifter og forbud. Globale investeringsfonde og pensionsselskaber retter fremtidens økonomi mod mere bæredygtige projekter, samtidig med at forbrugerdomstolen over ”beskidte” virksomheder bliver stadig stærkere.

Det bevirker store forandringer for alle virksomheder, når der skal omstilles til kravene i den bæredygtige verden – en forandring hvor virksomhedernes IT-systemer spiller en væsentlig rolle, når nye styrings-KPI’er, produktions- og forretningsprocesser skal omlægges og optimeres til den bæredygtige konkurrence.

Lars Dylander CEO 2BM, giver et indblik i de konkrete konserkvenser som sustainability har for virksomhedsledelse og strategi – med konkrete eksempler fra løsninger og modeller, som 2BM udvikler til SAPs ERP-system.

 

Lær mere om 2BM Circular Refrigerant Management for SAP →

Lars Bork Dylander

Lars Bork Dylander

CEO & Partner, 2BM

Share This
Call Now Button35 55 55 75