2BM

MOBILE WAREHOUSE.

Håndtér dine warehouse transaktioner mobilt og gnidningsfrit

Baseret på SAP Cloud Mobile Platform

SAPUI5 teknologi

Mobilisér alle dine primære processer i SAP IM/WM

SAP WAREHOUSE MANAGEMENT REDEFINERET

BRUGERVENLIG, MOBIL, INTUITIV, RESPONSIV.

STÆRKE FORDELE.

 OPTIMER WORK FLOWS

Sæt tempo på alle processer omkring lagerhåndtering fra modtagelse af varer til ordren er sendt

 ELIMINER PAPIR 

Slip for papirbaserede arbejdsgange samtidig med at du forøger kvaliteten af data og medarbejderproduktivitet

ALTID ADGANG

Medarbejdere får lynhurtig adgang til opgaver og opslagsfunktioner fra deres mobile enhed – både on- og offline

STÆRKE FUNKTIONALITETER.

 

 HYBRID LØSNING

Løsningen virker på alle moderne mobile enheder uagtet hardware og operativsystem.
Med vores løsning undgår du at havne i en situation, hvor du skal re-implementere en ellers velfungerende løsning på grund af at dit operativsystem som fx. Windows Mobile udgår.

 SAP STANDARDKOMPONENTER

Løsningen er baseret udelukkende på SAP standardkomponenter, og er således uden nogle proprietære standarder, som kun en håndfuld af personer kan arbejde med. Således har du en løsning, der kan tilpasses til enhver, der har SAPUI5 og Odata kompetencer.

 SOLID KERNE AT BYGGE VIDERE PÅ

2BM Mobile Warehouse er bygget på den samme kerne som 2BM Mobile Work Order og indeholder on/offline funktionalitet, håndtering af brugeradgang, samt push og fejlhåndtering.

 

Vil du vide mere om 2BM Mobile Warehouse?

Klik her

KØRER PÅ ALLE ENHEDER.

Løsningen er bygget ved hjælp af et responsivt design for at give den bedste brugeroplevelse uanset skærmstørrelse.

 

TABLET

 

SMARTPHONE

DESKTOP & WEB

 

OG ALLE STØRRE PLATFORME.

Løsningen kører som en original app på alle større platforme..

IOS

 

ANDROID

 

WINDOWS

 

ONLINE OG OFFLINE.

Fuld offline kapacitet sikrer brugergrænsefladens ydeevne og brugere er i stand til at fortsætte arbejdet selv i områder uden netværksdækning.

 

 

Du kan nemt forbedre dine processer.

Er du interesseret i at implementere 2BM Mobile Warehouse?

Giv os et opkald på 35 55 55 75 eller send os en besked.

9 + 11 =

Relaterede Cases

 

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Tilmelding til SIM

Tak for din tilmelding. Vi glæder os til at se dig til eventet.

Kunstig intelligens med BusinessInsights

I trit med at den kunstige intelligens bliver stadig mere avanceret, er det vigtigt for virksomheder at indse, at de ikke kan sætte sig uden for den digitale tranformation. Den vil gøre underværker for deres virksomhed i fremtiden, og ­sikre konkurrencedygtigheden.

Jysk – Opgradering af global SAP Portal UI til ny UX

I alle JYSK-butikker verden over bruger medarbejderne JYSK HR Portal, og løsningen var ved at være gammel.

The Big Why webinar 04.06.2020

Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

COVID-19, moms og S/4HANA

Hvordan hænger COVID-19, moms og S/4HANA sammen?
Bliv klar til at håndtere midlertidig tysk momsnedsættelse fra 1. juli 2020

Banedanmark – GPS Tracking & Intelligent Logbook

2BM har for Banedanmark implementeret en GPS-sporingsløsning, som udstyrede alle servicevogne og rullende materiel med hardware, der indeholder GPS-modtagere og mobil datakommunikation (GSM).

Banedanmark – VH-Order

Banedanmark er en innovativ virksomhed, der hele tiden arbejder på at forbedre sine processer. Baneservice ønskede sig en ny, mobil løsning, der kan forbedre datakvaliteten, reducere forbruget af papir, tilbyde nemmere adgang til opdaterede data, reducere rejsetid samt forbedre hverdagen for de mange teknikere, der arbejder med at vedligeholde og forbedre de danske jernbaner.

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Skræddersyede Fiori apps forbedrer kundeservice

Med den skræddersyet Fiori-applikation implementeret, kan TOP-TOYs butikspersonale nu gennemføre deres work flows, Click & Collect og Express Delivery, ved hjælp af én enkelt mobilenhed, hvor de før var nødt til at gøre brug af en stationær computer med SAP GUI-brugergrænseflade. Denne forskel er en betydelig forbedring til gavn for både medarbejdertilfredsheden samt forretningsprocessernes effektivitet.

Relaterede Blogs

 

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

Hvordan matcher SAP’s standardprocesser jeres virksomhed?

2BM er specialister i analyse af processer samt udvikling og implementering af applikationer, som understøtter disse på bedste vis. Gennem analyse og forskellige workshops, ser vi om jeres behov kan dækkes med en allerede tilgængelig standard applikation, eller om behovet derimod ligger udenfor standard.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Relaterede Events

 

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Webinar – Digital Transformation

Er din virksomhed interesseret i at øge produktiviteten med op til 50%? Tilmeld dig vores webinar og hør mere om de 10 steps til at opnå dette.

2BM til FMI Industridag

2BM til FMI Industridag den 23. august 2018 I samarbejde med Ebicon, deltog 2BM den 23. august som udstiller til FMI Industridag afholdt...

Relaterede produkter

Share This