2BM

MOBILE WAREHOUSE.

SAP co-innoveret og certificeret

ECC 6.0 & S/4HANA klar

Fungerer både offline og online

Bakkes op af SAP MM-IM/WM og EWM

SAP WAREHOUSE MANAGEMENT REDEFINERET

BRUGERVENLIG, MOBIL, INTUITIV, RESPONSIV.

STÆRKE FORDELE.

 OPTIMÉR WORK FLOWS

Sæt fart på alle lagerprocesser fra modtagelse af varer til forsendelse

 ELIMINÉR PAPIR 

Slip af med de papirbaserede arbejdsprocesser, og øg datakvaliteten og medarbejdernes produktivitet

ØJEBLIKKELIG ADGANG

Medarbejderne har øjeblikkelig adgang til opgaver og opslagsfunktioner fra deres mobile enheder enten online eller offline

STÆRKE FUNKTIONALITETER.

 

 HYBRIDLØSNING

Løsningen virker på enhver moderne mobil enhed uanset OS-platform. End ikke ud i en situation igen, hvor den mobile OS platform vil tvinge dig til at re-implementere din lager løsning på grund af en udgået OS. Mange virksomheder har oplevet dette med eksisterende velfungerende Windows Mobile/Windows Embedded håndholdte løsninger.

 SAP STANDARDKOMPONENTER

2BM Mobile Warehouse er bygget udelukkende på SAP Standard komponenter. Der bliver ikke anvendt tredjeparts funktionaliteter, som kun eksperter ved, hvordan man supporterer. Enhver SAP webudvikler kan nemt supportere og fortsætte med udviklingen på løsningen uafhængigt. De færdigheder, der kræves, er SAPUI5 og ODATA.

 SOLID LØSNINGSKERNE

2BM Mobile Warehouse er bygget på den samme løsningskerne som 2BM Mobile Work Order med stærke funktioner som brugergodkendelse, offline datasynkronisering, push og fejlhåndtering.

 

Vil du vide mere om 2BM Mobile Warehouse?

Klik her

KØRER PÅ ALLE ENHEDER.

Løsningen er bygget ved hjælp af et responsivt design for at give den bedste brugeroplevelse uanset skærmstørrelse.

 

TABLET

 

SMARTPHONE

DESKTOP & WEB

 

OG ALLE STØRRE PLATFORME.

Løsningen kører som en original app på alle større platforme..

IOS

 

ANDROID

 

WINDOWS

 

ONLINE OG OFFLINE.

Fuld offline kapacitet sikrer brugergrænsefladens ydeevne og brugere er i stand til at fortsætte arbejdet selv i områder uden netværksdækning.

 

 

Du kan nemt forbedre dine processer.

Er du interesseret i at implementere 2BM Mobile Warehouse?

Giv os et opkald på 35 55 55 75 eller send os en besked.

8 + 8 =

Relaterede Cases

 

Tak for din tilmelding til S/4HANA – The Big How

Vi har modtaget din tilmelding til vores webinar.Tak fordi du har valgt at tilmelde dig vores virtuelle event den  8. oktober 2020 med start klokken...

Banedanmark – GPS Tracking & Intelligent Logbook

2BM har for Banedanmark implementeret en GPS-sporingsløsning, som udstyrede alle servicevogne og rullende materiel med hardware, der indeholder GPS-modtagere og mobil datakommunikation (GSM).

Tilmelding til SIM

Tak for din tilmelding. Vi glæder os til at se dig til eventet.

COVID-19, moms og S/4HANA

Hvordan hænger COVID-19, moms og S/4HANA sammen?
Bliv klar til at håndtere midlertidig tysk momsnedsættelse fra 1. juli 2020

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Webinar – The Big How

S/4HANA LIVE WEBINAR THE BIG HOW Event nr. 2 i vores BIG-trilogi 08 oktober 2020Transforming businesses for the future På vores The Big Why event...

The Big Why webinar 04.06.2020

Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Banedanmark – VH-Order

Banedanmark er en innovativ virksomhed, der hele tiden arbejder på at forbedre sine processer. Baneservice ønskede sig en ny, mobil løsning, der kan forbedre datakvaliteten, reducere forbruget af papir, tilbyde nemmere adgang til opdaterede data, reducere rejsetid samt forbedre hverdagen for de mange teknikere, der arbejder med at vedligeholde og forbedre de danske jernbaner.

Jysk – Opgradering af global SAP Portal UI til ny UX

I alle JYSK-butikker verden over bruger medarbejderne JYSK HR Portal, og løsningen var ved at være gammel.

Relaterede Blogs

 

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Hvordan matcher SAP’s standardprocesser jeres virksomhed?

2BM er specialister i analyse af processer samt udvikling og implementering af applikationer, som understøtter disse på bedste vis. Gennem analyse og forskellige workshops, ser vi om jeres behov kan dækkes med en allerede tilgængelig standard applikation, eller om behovet derimod ligger udenfor standard.

Relaterede Events

 

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Webinar – Digital Transformation

Er din virksomhed interesseret i at øge produktiviteten med op til 50%? Tilmeld dig vores webinar og hør mere om de 10 steps til at opnå dette.

2BM til FMI Industridag

2BM til FMI Industridag den 23. august 2018 I samarbejde med Ebicon, deltog 2BM den 23. august som udstiller til FMI Industridag afholdt...

Relaterede produkter

Share This