WO.

2BM MOBILE

WORK ORDER.

WO.

2BM MOBILE

WORK ORDER.

Udviklet i samarbejde med og certificeret af SAP

Klar til S/4HANA & SAP IoT

Kører på SAP Cloud Platform og er kompatibel med iOS

Bygget i Fiori til SAP PM/CS

SAP Co-inovated and Certified

S/4 HANA Ready

Runs on SAP Cloud Platform

Backed by SAP PM

REDEFINERET FIELD SERVICE OG HØJ FOKUS PÅ KVALITET I DESIGN, INTERAKTION OG PLATFORMSUAFHÆNGIGHED

STÆRKE FORDELE.

ELIMINÉR PAPIR

Slut med papir og kuglepen. Få dine arbejdsordrer digitalt, kommunikér med dine kolleger i billeder og fejlbeskrivelser, mens du opdaterer SAP med dine input mobilt.

REDUCÉR SPILDTE KILOMETRE

Spar tid ved at have alle beskrivelser, reservedele og specielle beskeder for opgaven klar, når du starter dagen.

FÆRRE FEJL

Få notifikationer og afsluttede arbejdsordrer fra dine medarbejdere og assets til at flyde direkte ind i SAP PM/CS uden brug af dobbeltregistreringer fra papir, mundtlig overlevering og slutteligt fejlindtastninger.

STÆRKE FUNTIONER.

HÅNDTÉR ARBEJDSORDRER

Den korrekte information på det rigtige sted vedrørende det rigtige equipment. Se detaljer, bekræft aktiviteter, foretag og registrer målinger, registrer din tid samt håndtér vedhæftede dokumenter og manualer.

OPRET NOTIFIKATIONER

Registrér alle detaljer vedrørende fejl/nedbrud i kritiske systemer. Tilføj emner, årsager, koder aktiviteter og opgaver og dokumentér det hele med kommenterbare fotos.

INSPICÉR INFRASTRUKTUR

Gennemse functional locations og equipment. Se notifikationer, afventende og tidligere arbejdsordrer samt målepunkter. Se teknisk dokumentation og sikkerhedsinstruktioner, når du står ved opgaven.

Vil du vide mere om 2BM Mobile Work Order?

Klik her

KØRER PÅ ALLE ENHEDER.

Løsningen er bygget ved hjælp af et responsivt design for at give den bedste brugeroplevelse uanset skærmstørrelse.

 

TABLET

 

SMARTPHONE

DESKTOP & WEB

 

OG ALLE STØRRE PLATFORME.

Løsningen kører som en original app på alle større platforme.

IOS

 

ANDROID

 

WINDOWS

 

ONLINE OG OFFLINE.

Fuld offline kapacitet sikrer brugergrænsefladens ydeevne og brugere er i stand til at fortsætte arbejdet selv i områder uden netværksdækning.

Du kan nemt forbedre dine processer.

Er du interesseret i at implementere 2BM Mobile Work Order?

Giv os et opkald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Banedanmark – GPS Tracking & Intelligent Logbook

2BM har for Banedanmark implementeret en GPS-sporingsløsning, som udstyrede alle servicevogne og rullende materiel med hardware, der indeholder GPS-modtagere og mobil datakommunikation (GSM).

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

DSB – Mobil Service

Servicering af tog er en udfordrende opgave, som udføres af faglærte, selvledende serviceteknikere. Tit er togene kun på serviceværkstedet i en halv time, før der er brug for dem andre steder. Toge er lange, og det tager tid at gå fra den ene ende til den anden, og serviceringen er styret af strenge sikkerhedsregler. DSB ville gerne af med deres papirbaserede serviceringsproces og give deres medarbejdere:

Banedanmark – VH-Order

Banedanmark er en innovativ virksomhed, der hele tiden arbejder på at forbedre sine processer. Baneservice ønskede sig en ny, mobil løsning, der kan forbedre datakvaliteten, reducere forbruget af papir, tilbyde nemmere adgang til opdaterede data, reducere rejsetid samt forbedre hverdagen for de mange teknikere, der arbejder med at vedligeholde og forbedre de danske jernbaner.

Jysk – Opgradering af global SAP Portal UI til ny UX

I alle JYSK-butikker verden over bruger medarbejderne JYSK HR Portal, og løsningen var ved at være gammel.

Relaterede Blogs

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

Hvordan matcher SAP’s standardprocesser jeres virksomhed?

2BM er specialister i analyse af processer samt udvikling og implementering af applikationer, som understøtter disse på bedste vis. Gennem analyse og forskellige workshops, ser vi om jeres behov kan dækkes med en allerede tilgængelig standard applikation, eller om behovet derimod ligger udenfor standard.

Relaterede Events

2BM til FMI Industridag

2BM til FMI Industridag den 23. august 2018 I samarbejde med Ebicon, deltog 2BM den 23. august som udstiller til FMI Industridag afholdt...

Webinar: Digitalt vedligehold i 2020

Deltag i webinaret og hør os give dig et indblik i forskellige værkstøjer og decipliner, samt hvordan nogle af vores største kunder anvender de bedste værktøjer inden for digitalt vedligehold.

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Relaterede produkter

Share This