facebook-img

Førende IT-konsulenthus gør klar til vækst med ny bestyrelsesformand: Caroline Søeborg Ahlefeldt

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelses¬formand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

 

København, 2. maj 2019 – ”Vi er meget glade for valget af Caroline Søeborg Ahlefeldt som ny bestyrelsesformand. Det er en erfaren digital strateg med mere end 25 års erfaring, der kommer til at stå i spidsen for vores ambitioner om at udvide konsulentforretningen på det nordiske SAP-marked. Vores nye bestyrelsesformand skal også være med til at sikre, at vores egenudviklede software bliver kendt og foretrukket på både nordisk og internationalt plan”, udtaler Lars Bork Dylander, CEO i 2BM.

2BM har vokseværk

Gennem de seneste 3-4 år har 2BM konsolideret sig som et Nordisk SAP-specialisthus, og det er denne konsolidering, der skal danne grundlaget for vækst på det nordiske marked. 2BM leverer primært tilpassede SAP-løsninger til virksomheder inden for områderne SAP HR/ERP, Compliance & Data Privacy samt Mobility. De højt kvalificerede ansatte SAP-konsulenter samt certificeringerne som Value Added Reseller i Danmark (SAP VAR Partner) og Partner Center of Excellence understreger, at de nødvendige forudsætninger for vækst er til stede. ”På formandsposten vil Caroline Søeborg Ahlefeldt kunne trække på sine erfaringer med blandt andet innovations- og udviklingsprocesser, og det passer perfekt med 2BM’s fremadrettede strategi. Desuden kommer Caroline med en faglighed og erfaring fra bestyrelsesarbejdet hos virksomheder som bl.a. LEGO og COOP, som kan bidrage med nogle interessante perspektiver for vores bestyrelse,” fortsætter Lars Bork Dylander.

En erfaren IT-pioner

”Caroline Søeborg Ahlefeldt har en interessant profil. Hun grundlagde sin første virksomhed som 23-årig, og ingen har som hun været iværksætter og med til at grundlægge virksomheder inden for IT, forlag, design og events, hvor hun efterfølgende har fået rolle som CEO eller bestyrelsesformand. Så vi er ikke i tvivl om, at Caroline Søeborg Ahlefeldt vil styrke 2BM og bidrage med mange positive aspekter til vores udvikling på det nordiske marked”, lyder det fra Lars Bork Dylander.

Den afgående bestyrelsesformand Niels Dahl Sørensen har været hos 2BM siden 2011: ”Vi vil gerne sige tak til Niels Dahl Sørensen for et utrætteligt og trofast samarbejde”, slutter Lars Bork Dylander.

Mediekontakt hos 2BM

CEO

Lars Bork Dylander

+45 4064 4575

lbd@2bm.dk

Share This
Call Now Button35 55 55 75