Ny chef for SAP HCM & SuccessFactors i 2BM, Part of SOA People, Signe Mørkenborg Larsen , sammen med COO i 2BM, Part of SOA People, Flemming Frost.

Ny chef for SAP HCM & SuccessFactors i 2BM, Part of SOA People

Signe Mørkenborg Larsen er ny SAP HCM-chef i det store SAP-hus, der ser frem til at få glæde af hendes indsigt i samspillet mellem HR, data, intelligens og cloud til fordel for kunderne. Alle 2BM’s velkendte profiler inden for HCM, Payroll og SuccessFactors fortsætter.

Det store danske SAP-konsulenthus 2BM styrker holdet, der hjælper landets virksomheder med at opbygge effektive IT-løsninger inden for alle aspekter af Human Capital Management – og ikke mindst deres fokus på at tiltrække, fastholde og udvikle dygtige medarbejdere.

2BM har således ansat Signe Mørkenborg Larsen som Head of SAP HCM og SuccessFactors.

Signe Mørkenborg Larsen er cand.merc. i strategi og ledelse med fokus på HR og har en baggrund i HR-faget. Hun skifter til 2BM fra Zalaris, hvor hun har dyrket sin passion for at optimere kombinationen af HR og IT som Lead Employee Central Consultant og rådgiver for mange nordiske virksomheder.

Data bliver vigtigere for HR

Signe ved, hvor vigtigt det er, at virksomhederne investerer i og lærer at bruge data mere intelligent i deres HR-arbejde.

Korrekt og relevant data, der kan rapporteres på, giver et langt bedre udgangspunkt for at forstå og støtte forretningen gennem HR-arbejdet.

”Det giver bedre processer og højere produktivitet i hverdagen. Med SuccessFactors har virksomhederne et centralt værktøj, der kan skabe digital self-service for ledere og medarbejdere og giver omfattende rapporterings- og integrationsmuligheder,” siger Signe.

Mere og mere cloud

Flemming Frost, som er COO i 2BM, er med egne ord ”superglad” for at byde Signe velkommen. Og ikke kun fordi hun har en stærk faglig profil i krydsfeltet mellem HR og IT og kan hjælpe 2BM med at styrke konsulenthusets kompetencer indenfor SAP HCM og SuccessFactors.

”Signe er af den nye generation, der er vokset op med den måde, tidens cloud-applikationer er bygget og virker på – i modsætning til det klassiske applikationsmarked på ’on premise’ løsninger. Det ser vi som en stor fordel i en tid, hvor IT bliver mere og mere cloudbaseret. Det er samtidig meget vigtigt for os, at 2BM hele tiden bliver styrket med nye kræfter, der kommer med nye tilgange og tanker, der kan udvikle vores produkter og services,” siger Flemming Frost.

Naturligt at se mod Norden

I 2BM er Signe Mørkenborg Larsen nu også en del af SOA People, som købte halvdelen af 2BM i 2022 og er en af Europas største SAP Platinum-partnere.

Målet er, at 2BM skal etablere sig yderligere i Norden, og i den forbindelse bliver SAP HCM og SuccessFactors vigtige omdrejningspunkter, fordi de nordiske lande i høj grad deler værdier, kultur og etik, når det gælder medarbejdere, arbejde og ansættelser.

Samme stærke hold

”Sammen med Signe vil samtlige af de kendte 2BM-profiler, som mange 2BM-kunder kender rigtig godt allerede, fortsat være med på det team, som kunderne vil møde,” siger Flemming Frost.

”Signe er af den nye generation, der er vokset op med den måde, tidens cloud-applikationer er bygget og virker på – i modsætning til det klassiske applikationsmarked på ’on premise’ løsninger. Det ser vi som en stor fordel i en tid, hvor IT bliver mere og mere cloudbaseret. Det er samtidig meget vigtigt for os, at 2BM hele tiden bliver styrket med nye kræfter, der kommer med nye tilgange og tanker, der kan udvikle vores produkter og services.”

Flemming Frost

Mediekontakt hos 2BM

Marketing Manager

Marie Hundevad Malmer

Email: mhm@2bm.dk

Tel.: +45 2610 0026

35 55 55 75