Nu bliver Mobile Work Order hurtigere at få og nemmere at konfigurere

Sådan kan World-Class Maintenance forbedre sikkerheden i produktionsvirksomheder

1. januar 2024 frigives den nye release af Mobile Work Order fra 2BM Software. Appen, som hjælper produktionsvirksomheder med at effektivisere vedligeholdelsen og udnytte de teknologiske muligheder i industri 4.0, kan nu leveres endnu hurtigere og er blevet nemmere at konfigurere.

2BM Software går 1. januar 2024 live med en ny release af Mobil Work Order – applikationen, der effektiviserer produktionsvirksomheders vedligehold af maskiner og anlæg.

Den nye version af Mobile Work Order fungerer på Android, iOS og desktop og byder på flere markante nyheder til gavn for 2BM Softwares kunder og partnere.

Et nyt skridt mod download and install

2BM Software har siden 2018 leveret specialiserede softwareløsninger til virksomheder på alle kontinenter – altid med fokus på at være bedst på parametre som brugervenlighed, hurtighed, muligheden for offline-brug og integration med SAP.

”Vores ultimative vision er at lave software, der fungerer på samme måde, som når du downloader en app fra en app store. Software, der virker med det samme, uden instruktion, uden behov for et IT-projekt og uden behov for programmering. Med den nye release af Moble Work Order tager vi et nyt stort skridt mod det mål,” siger Martin Pock, CEO hos 2BM Software.

Nemmere distribution med ny teknologi

I den nye version af Mobile Work Order skifter 2BM Software til den nye teknologi PWA (Progressive Web App), som i praksis er et website, der installeres og virker på et device, som om det er en native app. 

Dog skal løsningen ikke downloades fra en app store, men kan leveres direkte til kundernes medarbejdere via kundernes eksisterende MDM-systemer.

”PWA er et stort teknologisk fremskridt. Det sparer os og kunderne meget tid, når vi ikke først skal have godkendelse fra Apple eller Google, men kan distribuere Mobile Work Order direkte til kunderne og deres brugere,” forklarer Olav Rask, Head of Product hos 2BM Software.

Nyt konfigurationsværktøj

Et nyt konfigurationsværktøj gør det endnu nemmere at tilpasse Mobil Work Order med få klik, så appen understøtter de præcise behov og præferencer på en lokation eller i en bestemt funktion.

Ifølge Martin Pock bliver Mobile Work Order brugt meget forskelligt i vedligeholdelsesarbejde. Selv internt i samme virksomhed kan brugen af Mobile Work Order variere.

”Med konfigurationsværktøjet i vores nye release gør vi det endnu nemmere af få appen til at passe til den måde, som den enkelte afdeling ønsker at anvende Mobile Work Order på i deres vedligeholdelsesprocesser. Det kan gøres ved hjælp af drag and drop og uden behov for programmeringsevner,” forklarer Martin Pock.

Enklere brugerflade

Med den nye release bliver Mobile Work Order et consumer grade produkt, der kan betjenes intuitivt med lidt eller ingen træning.

Alle hastigheder i appen er blevet hurtigere. Det viser sig allerede ved den indledende synkronisering efter første login, hvor appen hurtigt henter alle de data ned, der skal bruges.

Den velkendte, enkle funktionalitet i brugergrænsefladen har fået et nyt og mere elegant grafisk udtryk, så betjeningen er endnu nemmere for medarbejdere, der vedligeholder maskiner og andre assets. Brugergrænsefladen er baseret på SAP’s designsystem Fiori.

Høst fordelene ved industri 4.0

2BM Software ønsker, at virksomheder, der bruger SAP og er skiftet til SAP S/4HANA eller har planer om at gøre det, oplever genkendelighed i applikationernes design og brugervenlighed.

”Når vi er blevet Industry Cloud-certificeret af SAP, er det, fordi vi udfylder at hul i SAP’s portefølje af løsninger. Mobile Work Order er for virksomheder, der ønsker at opnå alle fordelene ved industri 4.0 gennem nem adgang – online og offline – til SAP og alle vores yderligere funktioner som digitale tjeklister og instruktioner, forbindelse til IoT-systemer og muligheden for predictive maintenance og de forretningsmæssige gevinster, det giver,” siger Martin Pock.

 

Martin Pock

Martin Pock

CEO, 2BM Software

Vil du vide mere om 2BM Software Mobile Work Order?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

35 55 55 75