Implementering af nyt lønsystem

 

Om kunden

Et uafhængigt forskningsbaseret lægemiddelfirma med en vision om at blive den foretrukne hudplejepartner, der forbedrer folks liv rundt om i verden. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og udvikler, fremstiller og markedsfører lægemidler til dermatologiske og TTP-patienter i mere end 100 lande globalt og beskæftiger omkring 5.000 ansatte over hele verden.

Udfordringen

Kundens eksisterende lønningssystem løb tør for support i Danmark på grund af manglende tekniske opgraderingsmuligheder.

Løsningen

Da SAP-platformen allerede var implementeret til flere procesområder hos kunden, herunder HR og Finans, blev den integrerede SAP Payroll-løsning for KMD Nettoløn valgt.

Løsningen bestod konceptuelt af to dele – bruttolønnen, som er den samme for alle lande i verden og en nettolønningskomponent, der håndterer alle juridiske landespecifikke krav – som skatteberegning, orlovshåndtering, rapportering til offentlige myndigheder som SKAT, Dansk Statistik mv. i Danmark.

I Danmark er den SAP certificerede nettolønskomponent leveret af KMD A/S og kaldes ”SAP KMD Nettolønsberegner”. Komponenten er en SAP certificeret løsning integreret og udviklet som en SAP-standard.

Da kunden allerede havde investeret i en SAP HCM-løsning, vil det integrerede lønningssystem nu betyde mindre kompleksitet i IT-ledelsen og en mere effektiv administrativ løsning.

Endvidere vil kunden opleve den reelle fordel ved SAP som en integreret Business Suite.

Nøglefordele

  • Et velfungerende og velsupporteret lønningssystem baseret på den allerede eksisterende GLOBE platform.
  • Automatisering af kundens centrale menneskelige ressourceprocesser – såsom ledelsesindsigt, medarbejderadministration, lønseddeludførelse og juridisk rapportering.
  • Problemfri interaktion med det nuværende IT-landskab og standard funktionalitet.
  • Ét sted hvor alle oplysninger og opgaver er tilgængelige – ikke at skulle bruge forskellige systemer til samme slags opgaver.
  •  

Highlights

  • 18 måneders implementering
  • Den globale systemplatform er baseret på SAP – lokalt supporterer tredjepartssystemer forskellige områder

Hvorfor 2BM?

“2BM blev valgt til dette projekt på grund af deres mange års erfaring med implementering af SAP Nettoløn. Gennem et groft projekt med mange op og ned er de blevet meget professionelle og har intensiveret, når det er nødvendigt. Virksomheden mellem deres konsulenter og vores forretningsmæssige ressourcer samt vores projektledelse har været yderst gode.”

 

Direktør for Globale Systemer ved kunden

Vil du vide mere om SAP Løn?

Download

Ønsker du at vide mere om netop dette projekt, eller hvordan vi kan hjælpe din virksomhed?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

35 55 55 75