Team

2BM er et førende SAP it-, konsulent- og udviklingshus, der har som mål at bringe morgendagens teknologi ind i nutidens forretningsprocesser.

”2BM ER både indbegrebet og udlevelsen af skabertrang. Det er drømmen om at bygge en succesrig virksomhed – og samtidig effektivisere måden at drive forretning på. For os handler det om at forandre – men aldrig alene for forandringens skyld. Vi er sat i verden, fordi vi både kan og vil løfte komplekse og omfattende projekter og problemstillinger. Og fordi vi formår at se igennem det åbenlyse og ind til selve kernen, så vi sammen med dig og vores kunder kan forstærke og forstørre det, der i forvejen virker – og samtidig skabe noget, der aldrig er set før”.

 

Lars Bork Dylander, grundlægger af 2BM

VI ER

2BM blev grundlagt i år 2000 med et formål om at understøtte stadigt mere fremsynede og kvalitetsbevidste private virksomheder og offentlige organisationer med primært HR- og mobile erhvervsløsninger. Siden er vi vokset gennem opbygning af solide kunderelationer, øget salg og tilgang af medarbejdere frem til 2015, hvor vi valgte at gennemføre en række tiltag, der har ændret vores virksomhed fra at være en af Danmarks og Nordens førende nichevirksomheder inden for de to nævnte forretningsområder til i dag at være en stor, strategisk spiller og full service provider med fokus på levering og optimering af forretningsværdi.

SAP- OG TEKNOLOGI-EKSPERTER

Som mangeårig SAP partner er det fortsat inden for SAPs platform og kvalitet, at vi differentierer os og står stærkest. Samtidig er vi på ingen måde teknologisk begrænset, men bruger konsekvent din og vores kunders virksomhed og forretningsfoks som udgangspunkt til at tilkoble og tilpasse de løsninger, vi mener, tjener dig og dem bedst.

ET SPECIALISTHUS I VÆKST

Vi har overført den fleksibilitet og dynamik, der kendetegner en nichespiller med et højt, fagligt niveau, til vores nuværende organisation af velfunderede og erfarne specialister, der kan levere væg-til-væg løsninger og har indtaget en plads i markedet som hovedleverandør på projektporteføljer. Som et specialisthus i vækst tilbyder vi dig en unik mulighed for at få de mest specialiserede og kompetente best of breed ressourcer til at dække samtlige områder af dine forretningsprocesser – ét sted fra.

Vision & Mission

 

FREMTIDEN. I DAG Hos 2BM bringer vi dig tættere på de rigtige beslutninger ved hjælp af de rigtige it-løsninger. Vi giver dig fremtiden – allerede i dag.

VISION Vores vision er at være førende inden for udviklingen af fremtidens arbejdsplads og -processer. Vi ønsker at introducere morgendagens løsninger og teknologier for nutidens arbejdsstyrke og dermed være med til at udvikle måden, du driver forretning på.

MISSION Hos 2BM har vores mission altid været den samme: Vi vil effektivisere måden, vores kunder driver forretning på. I praksis betyder det, at vi med vores projekter og opgaver sætter strøm til THE FUTURE@WORK, der handler om at skabe fremtidens arbejdsplads i bred forstand ved bl.a. at hjælpe dig til at afdække det potentiale, du endnu ikke udnytter.

organisation

ORGANISATION Hos 2BM sætter vi fremtiden i spil allerede i dag.

Vi sætter strøm til fremtidens arbejdsplads, som er i konstant bevægelse og derfor har brug for lige dele innovative værktøjer og brugbare løsninger. Motoren bag 2BM er THE FUTURE@WORK:

THE FUTURE@WORK Vi optimerer din forretning, skaber større arbejdsglæde og innoverer måden, du driver forretning og tænker it på. Vi skaber THE FUTURE@WORK.

Vores måde at optimere din organisation, skabe større arbejdsglæde og samtidig innovere måden, du driver forretning og tænker it på.

THE FUTURE@WORK Introduktionen af THE FUTURE@WORK er introduktionen af en sund og god forretning. Samtidig er introduktionen af 2BM introduktionen af godt selskab. Når du inviterer os inden for døren, kan du være sikker på at møde et specialistteam, der har fuldt fokus på din forretning og dens udfordringer – og som samtidig er sympatiske mennesker, der er inspirerende at være sammen med.

STOR OG RESSOURCESTÆRK. LILLE OG FLEKSIBEL Som organisation er vi store nok til at levere de komplekse løsninger. Samtidig er vi små nok til at være fleksible og agile. Vi har med andre ord både størrelsen og kompetencerne til at tilbyde den styrke og fleksibilitet, der kræves af de største selskaber og organisationer med komplekse behov – samtidig med at vores specialister forstår at fokusere lige så målrettet på at understøtte også mindre og mellemstore virksomheder med mærkbar og målbar værdiskabelse gennem it og teknologi.

NÆRHED OG NÆRVÆR 2BM handler om nærvær og nærhed i relationer og langsigtede kundeforhold. Når vi siger, at vi sætter kunderne i centrum, er det ikke bare ord. Det er noget, vi mener – og noget, vi omsætter i handling. Vi består af en lang række individualister og specialister, som hver især brænder for det, de gør, og som alle vurderes separat på deres præstationer. Til gengæld er det summen af teamets præstation, der er det væsentlige, og som gør den afgørende forskel for kunderne.

Så det er mere end ord: Det er virkelighed, når vi fortæller, at vi laver løsninger sammen med vores kunder – ikke bare tekniske implementeringer. Ligesom det også er virkelighed, når vi siger, at vi er, hvor kunderne er – både i forhold til nærhed og nærvær i vores fælles relation.

specialisterne

ÉN GANG SPECIALIST. ALTID SPECIALIST. Vi forstår markedet og vores kunders forretning og forskellighed. Vi rådgiver, inspirerer og bringer dig videre.

SPECIALISTER FØR GENERALISTER Hos 2BM startede vi som specialister – og vi er stadig specialister. Vi er forblevet tro mod vores oprindelige fokusområder og har udvidet vores produkt- og løsningsportefølje – uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med højeste kvalitet i leverancen, fordi vi stadig er – og altid vil være – et specialisthus og et hus af specialister. Også i dag, hvor vi samtidig er generalister, fordi vi er i stand til at levere den fulde it-løsningspalet og dermed understøtte samtlige hjørner af din forretning.

PLADS TIL PERSONLIGHED Historien om 2BM er skabt af kød og blod. Af konsulenter og specialister, som hver eneste dag bidrager med deres særlige kompetencer for at gøre vores virksomhed til noget specielt – ikke bare for os selv, men også for vores kunder. Styrken skal derfor ikke findes alene i vores mange talenter, men i lysten blandt disse talenter til at løfte i flok og udføre opgaver sammen. Det er samspillet og samarbejdet – med hinanden og vores kunder – der gør 2BM til et professionelt miljø med plads til personlighed.

FAGLIGHED OG PASSION Kombinationen af et højt fagligt niveau og en brændende passion for at skabe fremtidens arbejdsplads sætter os i stand til at både at tage ansvar for store projektporteføljer og mindre spidskompetence-opgaver, hvor vi leverer f.eks. projektledere, specialister og løsningsarkitekter.

Vi gør meget ud af at ansætte de bedste – eller dem, der har en klar og stærk ambition om at ville være det. Der er tale om specialister, som kender din branche og industri indefra, og som kender kravene til både velfungerende it-løsninger og velfungerende arbejdsprocesser. Kort sagt: Vi ved hvad vi taler om. Men endnu vigtigere: Vi ved, hvad du taler om.

 

MANAGEMENT

HØJESTE KVALITET I LEVERANCEN

Hele 2BMs organisation og adfærd er dedikeret til at bidrage med den højeste kvalitet i leverancen. Vores motor er din fremtidige succes.

 

Lars Bork Dylander

Lars Bork Dylander

CEO

Flemming Frost

Flemming Frost

COO

Thomas Krogh

Thomas Krogh

CFO

Karina Vittrup

Karina Vittrup

CCO

Katrine Meier

Katrine Meier

Head of Service Center

Signe Mørkenborg Larsen

Signe Mørkenborg Larsen

Head of HCM

Kristina Zeemann

Kristina Zeemann

Senior Director of Public Sector, Sourcing, and Compliance

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Head of Business Development

Casper Aagaard

Casper Aagaard

Head of Product Delivery & Support

Martin Pock

Martin Pock

Software Director, 2BM Software

BESTYRELSE

AMBITION, ANSVAR OG EJERSKAB Hos 2BM tager vi ansvar og forpligter vi os i forhold til vores kunder og hinanden fordi vi har en proaktiv, ærlig og ambitiøs tilgang til vores arbejde – og til dig.

BESTYRELSE Når vores kunder står stærkt i et øget konkurrencemarked, står vi stærkt. For os handler det derfor om at have styr på kerneforretningen og samtidig have overskud til at arbejde parallelt med at analysere, innovere og gennemføre den type forandringer, der kontinuerligt skal holde 2BM på forkant med den teknologiske udvikling, markedssituationen og vores kunders virkelighed.

Khalil Hodaibi

Bestyrelsesformand

Vincent Simioni

Bestyrelsesmedlem

Lars Bork Dylander

Bestyrelsesmedlem

PARTNERShips

STYRKEN VED PARTNERSKAB Vi giver kun vores kunder det bedste. Derfor samarbejder vi kun med de bedste.

PARTNERSKABER, DER HOLDER HELE VEJEN Vores løsninger og håndværk skal holde hele vejen. Det samme skal vores professionelle partnerskaber. Vi samarbejder udelukkende med virksomheder, der evner at levere på baggrund af en høj integritet og en professionel tilgang til alle opgaver og projekter – uanset størrelse.

Sammen med vores partnere transformerer vi kundeforhold til langvarige og tætte relationer, fordi vi opnår succes gennem et fællesskab, der rækker udover vores egne rækker og direkte ind i kernen af vores kunders organisationer.

SAP Partner
PWC
Sariba
SpinifixIT
United VARs
KMD
Implema
Innologic

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Call Now Button35 55 55 75