Team

2BM er et førende SAP it-, konsulent- og udviklingshus, der har som mål at bringe morgendagens teknologi ind i nutidens forretningsprocesser.

”2BM ER både indbegrebet og udlevelsen af skabertrang. Det er drømmen om at bygge en succesrig virksomhed – og samtidig effektivisere måden at drive forretning på. For os handler det om at forandre – men aldrig alene for forandringens skyld. Vi er sat i verden, fordi vi både kan og vil løfte komplekse og omfattende projekter og problemstillinger. Og fordi vi formår at se igennem det åbenlyse og ind til selve kernen, så vi sammen med dig og vores kunder kan forstærke og forstørre det, der i forvejen virker – og samtidig skabe noget, der aldrig er set før”.

 

Lars Bork Dylander, grundlægger af 2BM

VI ER

2BM blev grundlagt i år 2000 med et formål om at understøtte stadigt mere fremsynede og kvalitetsbevidste private virksomheder og offentlige organisationer med primært HR- og mobile erhvervsløsninger. Siden er vi vokset gennem opbygning af solide kunderelationer, øget salg og tilgang af medarbejdere frem til 2015, hvor vi valgte at gennemføre en række tiltag, der har ændret vores virksomhed fra at være en af Danmarks og Nordens førende nichevirksomheder inden for de to nævnte forretningsområder til i dag at være en stor, strategisk spiller og full service provider med fokus på levering og optimering af forretningsværdi.

SAP- OG TEKNOLOGI-EKSPERTER

Som mangeårig SAP partner er det fortsat inden for SAPs platform og kvalitet, at vi differentierer os og står stærkest. Samtidig er vi på ingen måde teknologisk begrænset, men bruger konsekvent din og vores kunders virksomhed og forretningsfoks som udgangspunkt til at tilkoble og tilpasse de løsninger, vi mener, tjener dig og dem bedst.

ET SPECIALISTHUS I VÆKST

Vi har overført den fleksibilitet og dynamik, der kendetegner en nichespiller med et højt, fagligt niveau, til vores nuværende organisation af velfunderede og erfarne specialister, der kan levere væg-til-væg løsninger og har indtaget en plads i markedet som hovedleverandør på projektporteføljer. Som et specialisthus i vækst tilbyder vi dig en unik mulighed for at få de mest specialiserede og kompetente best of breed ressourcer til at dække samtlige områder af dine forretningsprocesser – ét sted fra.

2BM, Part of SOA People, er en førende partner inden for eksekvering af forretningsstrategier drevet af SAP og tilknyttede teknologier – vi leverer rådgivning, licensering, implementering og services inden for applikationsstyring.

Vi opbygger stærke relationer med vores kunder i hele Europa og hjælper dem med at blive særdeles effektive og højt-ydende virksomheder. 2BM, Part of SOA People, handler om passion. Mennesker er hjertet i vores strategi, og det er ikke tilfældigt, at ordet er en del af vores virksomheds navn.

Vores succes er baseret på en stærk, bæredygtig model og service excellence. Den værdi, som 2BM, Part of SOA People, leverer, ligger i at tilpasse processen, organisationen og værktøjerne.

Med 2BM, Part of SOA People får du en lokalt funderet partner med globalt udsyn og tilstedeværelse.

Et nyt SAP Powerhouse er født.

MANAGEMENT

HØJESTE KVALITET I LEVERANCEN

Hele 2BMs organisation og adfærd er dedikeret til at bidrage med den højeste kvalitet i leverancen. Vores motor er din fremtidige succes.

 

Lars Bork Dylander

Lars Bork Dylander

CEO

Flemming Frost

Flemming Frost

COO

Thomas Krogh

Thomas Krogh

CFO

Karina Vittrup

Karina Vittrup

CCO

Katrine Meier

Katrine Meier

Head of Service Center

Signe Mørkenborg Larsen

Signe Mørkenborg Larsen

Head of HCM

Kristina Zeemann

Kristina Zeemann

Senior Director of Public Sector, Sourcing, and Compliance

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Head of Business Development

Casper Aagaard

Casper Aagaard

Head of Product Delivery & Support

Martin Pock

Martin Pock

Software Director, 2BM Software

BESTYRELSE

AMBITION, ANSVAR OG EJERSKAB Hos 2BM tager vi ansvar og forpligter vi os i forhold til vores kunder og hinanden fordi vi har en proaktiv, ærlig og ambitiøs tilgang til vores arbejde – og til dig.

BESTYRELSE Når vores kunder står stærkt i et øget konkurrencemarked, står vi stærkt. For os handler det derfor om at have styr på kerneforretningen og samtidig have overskud til at arbejde parallelt med at analysere, innovere og gennemføre den type forandringer, der kontinuerligt skal holde 2BM på forkant med den teknologiske udvikling, markedssituationen og vores kunders virkelighed.

Khalil Hodaibi

Bestyrelsesformand

Vincent Simioni

Bestyrelsesmedlem

Lars Bork Dylander

Bestyrelsesmedlem

PARTNERShips

STYRKEN VED PARTNERSKAB Vi giver kun vores kunder det bedste. Derfor samarbejder vi kun med de bedste.

PARTNERSKABER, DER HOLDER HELE VEJEN Vores løsninger og håndværk skal holde hele vejen. Det samme skal vores professionelle partnerskaber. Vi samarbejder udelukkende med virksomheder, der evner at levere på baggrund af en høj integritet og en professionel tilgang til alle opgaver og projekter – uanset størrelse.

Sammen med vores partnere transformerer vi kundeforhold til langvarige og tætte relationer, fordi vi opnår succes gennem et fællesskab, der rækker udover vores egne rækker og direkte ind i kernen af vores kunders organisationer.

SAP Partner
PWC
Sariba
SpinifixIT
United VARs
KMD
Implema
Innologic

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

35 55 55 75