2BM fejrer 20 års jubilæum

Plant et træ med 2BM

I anledningen af 2BMs 20 års jubilæum har vi brug for din hjælp til at gøre verden grønnere

Vi gør en forskel sammen

Vi planter 100 træer hver måned i hele vores jubilæumsår for projektet ’One Tree Planted’, og du kan hjælpe med at få tallet til at stige.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som holder dig opdateret på de nyeste SAP-trends og 2BM events, så planter vi et træ for dig – på vores regning. Det er vist det, man kalder for win-win, ikke?

Vi vil hver måned informere om antallet af træer, vi har plantet i fællesskab. Vi vil også fortælle om projektets udvikling og den konkrete forskel, vi skaber sammen for en grønnere verden.

I 2BM tager vi aktivt del i FN’s Verdensmål og helt basalt hjælpe med at passe på vores planet og gøre verden til et bedre sted. Vi sætter barren højt, men hvis vi alle bidrager med lidt, gør det en stor forskel i sidste ende.

I disse tider, hvor Covid-19 har sat en ny standard for vores måde at agere på og også være sammen på, ser vi det som en oplagt mulighed at bruge vores jubilæumsår på at bidrage til udvikling og vækst.

Babcock & Wilcox Vølund vandt præmien på 100 træer, da de deltog i S/4HANA Business Experience Simulation-spilarrangementet, som vi afholdte i samarbejde med SAP.

1634

Træer er blevet plantet

Derfor gør det en forskel at plante træer

One Tree Planted er en non-profit velgørenhed på en mission om global genplantning af træer. I 2BM støtter vi dette projekt ved at plante træer in Nordamerika, Latinamerika, Afrika og Asien.

Som genplantningspartner bidrager vi til et sundere klima, beskyttelse af biodiversitet og hjælp til genplantning af træer over hele verden. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, kan du også hjælpe med at få træer i jorden for at genoprette skove efter brande og oversvømmelser, skabe arbejdspladser, opbygge samfund og beskytte levesteder for biodiversitet.

Om One Tree Planted i Albertine Rift i Uganda 

Både dyrelivshabitatet og partnerskabet mellem One Tree Plantet og Jane Goodall Instituttet er utroligt specielt. Målet er at genoprette og bevare naturen for biodiversiteten og samtidig støtte lokalsamfundene. 3 millioner træer vil blive plantet i Albertine Rift skovene i Uganda som en del af et bredt og langsigtet initiativ, der vil forbinde skove for dyrelivet, etablere træplanteskoler, styrke skovovervågning og retshåndhævelse for at forhindre fremtidig skovrydning.

Om One Tree Planted i Californien

Californiens skove giver utallige fordele, herunder rent vand og luft, levesteder for dyrearter og smuk natur. Sunde skove spiller også en vigtig rolle i tacklingen af klimaændringer. Fem års tørke har alvorligt beskadiget Californiens skove. 2017s rekordstore løbeildsæson brændte mere end 1,3 millioner hektar – et område på størrelse med Delaware. 2020s brandsæson har taget tæt på 3 millioner hektar, hvilket resulterer i hundreder af millioner træer, der skal genoprettes.

2BMs historie siden 2000

Siden starten i 2000 har vores mål været at skabe innovation, engagement og merværdi for vores kunder. Vi vægter samarbejde og teamwork højt. Vores store viden inden for IT-rådgivning skaber værdi på tværs af teknologier, platforme og produkter.

Når du indgår samarbejde med 2BM, får du en lokalt funderet partner med globale bånd. Vi er en del af verdens største SAP-forhandleralliance, United VARs – et verdensomspændende netværk af SAP-konsulenthuse med repræsentation i 96 lande. 2BM er den eneste United VARs-partner i Danmark, og vi er stolte af vores globale alliance og alle de kompetencer, som vores lokale og globale eksperter repræsenterer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og plant et træ

Share This