SAP S/4HANA Business Case Calculator

Kvantificér forretningspotentialet

2BM har udviklet et værktøj, som med udgangspunkt i virksomhedens nuværende “Pain Points” vurderer forretningspotentialet ved en S/4HANA implementering.

Grundlaget for at kunne optimerere en forretningsprocess er overblik over og adgang til relevant real-time information om virksomhedens kunder, leverandører, økonomi, produktion, m.v.

Dashboards og adgang til Real-time data er en af de primære fordele ved en S/4HANA implementering

Vi identificerer sammen med jer de value drivers i forretningen, hvor nuværende funktionalitet ikke i tilstrækkelig grad understøtter potentialet. Herefter beregner vi effektiviseringer og økonomiske besparelser forbundet med optimeringen.

Analysen leveres som et fastpris projekt, og den forventede varighed er ca. 1-2 uger afhængighed af omfanget af value drivers i virksomheden.

Hvad indeholder business case analysen?

Baseret på en række møder og workshops med forretningens procesejere og vores erfarne SAP-konsulenter i 2BM, vil analysen omfatte følgende faser:

 

Identifikation af værdibindinger i nuværende proces

 

  • Processer, som kan optimeres i S/4HANA (Value drivers)
  • Lagerbindinger, Back-order issues, udestående debitorer, m.v.

Demo af processer i S/4HANA

 

  • Via FIORI launchpad demonstreres standard proces i S/4HANA

Vurdering af potentialet ved procesoptimering via S/4HANA

 

  • Estimat for besparelser ved implementering af ny process

Business Case for implementering af S/4HANA

 

  • Dokumentation af potentiale til brug for virksomhedens beslutningstagere

Key benefits

  • Kom igang med S/4HANA rejsen
  • Få identificeret de væsentligste værdibindinger i nuværende set-up
  • Økonomiske gevinster ved process optimering via S/4HANA
  • Beslutninsgrundlag for S/4HANA implementering

BRUG FOR MERE INFORMATION?

Ønsker du at booke en Business Case analyse, så kontakt os på s4hana@2bm.dk eller telefonisk på +45 35 55 55 75

Mød vores S/4HANA specialister

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Head of SAP S/4 & Business Suite

Allan Albrecht

Allan Albrecht

S/4HANA Principalkonsulent & Teamlead, Logistik

the big why webinar

Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver et bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen. Bliv klogere på digital transformation og industri 4.0 og forstå, hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

the big how webinar

I episode 2 tog vi skridtet videre og kiggede nærmere på rejsen til S/4HANA. Vi gennemgik de fem vigtigste elementer, man som organisation skal tage stilling til inden transitionen til S/4HANA. Mark Beveridge fra Moberg Pharma AB fortalte om sine ’S/4HANA-rejseerfaringer’, og om hvordan det at drive forretning før S/4HANA i dag virker helt gammeldags at tænke tilbage på.

the big WHAT webinar

Episode 3 afslutter vores S/4HANA-trilogi. Her får du et indblik i, hvad S/4HANA kan give din virksomhed og hvordan du står stærkest i den digitale fremtid. Herudover kan du opleve en paneldebat med Conny Thorsted fra Haldor Topsøe og Bent Nielsen fra DSB. Begge virksomheder befinder sig på forskellige niveauer af transitionen til S/4HANA. Få deres vigtigste learnings og bliv klar til din egen transition.

Vi tilbyder også:

S/4HANA

Den nye platform muliggør brug af information indsamlet ved hjælp af nye teknologier

S/4HANA workshop

2BM tilbyder at give jer en uforpligtende præsentation af S/4HANA

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

S/4HANA migrering

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

Vil du vide mere om S/4HANA?

Kontakt os i dag! Giv os et kald på  35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Relaterede Blogs

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

Relaterede Events

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Computerworld Digital Summit Days 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Share This