S/4HANA

The BIG trilogy events

Transforming businesses for the future!

The BIG WHAT

Episode 3 afslutter vores S/4HANA-trilogi. Her får du et indblik i, hvad S/4HANA kan give din virksomhed og hvordan du står stærkest i den digitale fremtid.

Herudover kan du opleve en paneldebat med Conny Thorsted fra Haldor Topsøe og Bent Nielsen fra DSB. Begge virksomheder befinder sig på forskellige niveauer af transitionen til S/4HANA. Få deres vigtigste learnings og bliv klar til din egen transition.

The BIG HOW – episode 2 i 2BMs trilogi

I episode 2 tog vi skridtet videre og kiggede nærmere på rejsen til S/4HANA. Vi gennemgik de fem vigtigste elementer, man som organisation skal tage stilling til inden transitionen til S/4HANA. Mark Beveridge fra Moberg Pharma AB fortalte om sine ’S/4HANA-rejseerfaringer’, og om hvordan det at drive forretning før S/4HANA i dag virker helt gammeldags at tænke tilbage på.
På vores webinar The Big How spurgte vi deltagerne, hvad de mente de nye ERP-systemer er i stand til. Helt konkret stillede vi spørgsmålet: Hvornår bliver SAP-systemet bedre til at drive forretning end mennesket?

Resultatet var interessant og også lidt overraskende. Det var umiddelbart hurtigere end forventet idet 21% svarede 0-5 år og 45% svarede 5-10 år.

Vi spurgte også vores deltagere, hvornår de mente SAP-systemet bliver bedre til at bogføre end mennesket. Her var resultatet ret overbevisende, idet 54% mener, at systemet allerede nu er bedre.

Os som arbejder med det her, forstår den udvikling, der er i gang. Det kommer til at give noget forretningsforandring og -støtte, som er helt radikalt. Grunden til, at vi stillede dette spørgsmål er, vi gerne vil have dig til at tænke over ,hvor vild en tanke det er, at bogføring kan blive fuldstændig automatisk.

Det handler blot om at anvende det rette ERP-system.

En af vores deltagere påpegede, at mennesket nok er den største hindring for, at dette rent faktisk bliver til virkelighed. Hvis vi gerne vil bruge teknologien, så er den her allerede.

 

The BIG WHY

Episode 1 i vores S/4HANA-trilogi tog sit udgangspunkt i digitalisering og industri 4.0 i et post Covid-19 perspektiv. Sammen med Dansk Erhverv satte vi fokus på, hvorfor digitalisering ikke kan vente til i morgen.

Gratis S/4HANA workshop

2BM tilbyder at give jer en uforpligtende workshop af S/4HANA.

Book en Workshop og forstå hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

35 55 55 75