S/4HANA FORANALYSE

S/4HANA foranalyse

Migrering til S/4HANA er en unik mulighed for at vurdere og optimere eksisterende forretningsprocesser, således at de er tilpasset den digitale rejse. ​ 

Hos 2BM har vi den viden og de konsulenter der skal til, for at hjælpe dig med at få det rette grundlag for overgang til S/4HANA. Dette gør vi via en struktureret S/4HANA foranalyse.​ 

Virksomhedens nuværende funktionalitet og processer analyseres, og der laves en analyse af hvorledes disse kan optimeres på en S/4HANA platform og de økonomiske gevinster forbundet hermed.  

Tekniske og funktionelle ændringer identificeres med udgangspunkt i virksomhedens strategiske fokus. Derudover lægges en plan for, hvordan konverteringen skal udføres via et highlevel Roadmap.  ​ 

Foranalysen leveres som et fastprisprojekt, og den forventede varighed er ca. 8-10 uger. 

Hvad indeholder foranalysen?

Baseret på en række workshops med forretningens processejere og vores erfarne SAP-konsulenter i 2BM, vil følgende områder afklares og dokumenteres i foranalysen: ​ 

 • AS-IS beskrivelse af nuværende processer med identifikation af “pain points”​ 
 • Kvantificering af forretningspotentiale via et Business Case Calculator værktøj 
 • TO-BE løsningsdesign optimeret til S/4HANA platformen​ 
 • Systemteknisk parathedscheck
 • Identifikation af konverteringsstrategi (migrering, re-implementering, cloud, on-premise?)​ 
 • High level IT-Roadmap

key benefits

 • Kom i gang med S/4HANA rejsen​ 
 • Overblik over eksisterende SAP-processer og Pain points 
 • Tilpasning af processer til SAP Best Practice    
 • Beregning af de økonomiske gevinster ved proces optimering (Business Case) 
 • Plan for S/4HANA konverteringsstrategi​ 
 • Roadmap for IT-projekter 

Download

Vi tilbyder også:

S/4HANA

Den nye platform muliggør brug af information indsamlet ved hjælp af nye teknologier

S/4HANA Business Case Calculator

Kvantificér forretningspotentialet ved en S/4HANA implementering

S/4HANA migrering

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

Gratis S/4HANA workshop

2BM tilbyder at give jer en uforpligtende præsentation af S/4HANA

Vil du vide mere om SAP S/4HANA?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Relaterede Blogs

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Relaterede Events

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Computerworld Digital Summit Days 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Share This