SAP S/4HANA migrering

SAP S/4HANA migrering

Forbered og optimer din virksomhed til den digitale økonomi med  en S/4HANA løsning fra SAP. Løsningen bidrager til at skabe forretningsmæssig værdi ved bl.a. at kombinere en komplet og integreret ERP-løsning, forenklet datamodel og øget gennemsigtighed på tværs af forretningsområder i din virksomhed.

Konvertering til S/4HANA er ikke blot en teknisk migrering men også en unik mulighed for at vurdere og optimere eksisterende forretningsprocesser, således at de er tilpasset den digitale rejse. 

Når du indgår samarbejde med 2BM, får du en lokalt funderet partner med globale bånd. Vi er en del af verdens største SAP-forhandleralliance, United VARs – et verdensomspændende netværk af SAP-konsulenthuse.

2BM understøtter dermed alle leverancer i S/4HANA konverteringsprojektet, fra foranalyse til go-live, herunder:

 • Afdækning af nuværende processer, og identifikation af behov for forbedringer (pain points)
 • Design af fremtidig løsning
 • Anbefaling af konverteringsstrategi, herunder om der skal migreres til en cloud løsning, en lokalt ejet on-premise løsning eller en delvis cloud baseret løsning for visse processer.
 • Teknisk og funktionelt S/4HANA parathedscheck
 • Migrering, datakonvertering og go-live

Optimer din virksomhed til den digitale økonomi

Optimer din virksomhed til den digitale økonomi med en S/4HANA løsning: ”One single source of truth.”

SAP S/4 HANA er næste generation af et moderne ERP-system. S/4 HANA, som kører på SAP’s nye HANA database, giver en lang række forbedringer:

 • Forenklet datamodel, der giver en simplificering af processer og hurtig adgang til integrerede data inden for økonomi, logistik og planlægning.
 • Nye muligheder for at analysere virksomhedens resultater i realtid, og derved få det bedste grundlag for at træffe beslutninger.
 • Ny brugergrænseflade (Fiori), som er en revolution i forhold til den traditionelle GUI baserede tilgang til systemet. SAP Fiori er en samling af mobile applikationer for de mest benyttede SAP-funktioner, og den kan tilgås på alle mobile enheder.

Implementeringsstrategi: On-premise eller Cloud løsning

S/4HANA kan enten leveres som en Cloud løsning, en On-Premise løsning eller som en kombination af disse (Hybrid).
 • I en Cloud løsning tilgås applikationer på en platform, som afvikles og vedligeholdes af SAP.
 • I en On-Premise løsning tilgås applikationer på en lokal platform, som udvikles og vedligeholdes af virksomheden selv.
 • En Hybrid løsning er en kombination af cloud og on-premise. Kerneprocesserne ligger på en On-Premise løsning, mens udvalgte processer kan tilgås i cloud.
Valg af implementeringsstrategi afhænger af virksomhedens størrelse og behov, og vil afdækkes i en foranalyse.

Vi tilbyder også:

Gratis S/4HANA præsentation

2BM tilbyder at give jer en uforpligtende præsentation af S/4HANA

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

Vil du vide mere om S/4HANA?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på  35 55 55 75 eller send os en besked

8 + 11 =

Related Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Related Blogs

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

Related Events

Computerworld Summit 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

SAP SIM event

2BM og SAP tilbyder en unik chance for at få SAP S/4HANA mellem hænderne og direkte opleve systemet og de mange nye muligheder

The Big Why

Den teknologiske revolution til Industri 4.0 forandrer måden, hvorpå virksomheder driver forretning. SAP S/4HANA er hjertet i den digitale infrastruktur. Hør når Christiane Vejlø, 2BM og en række virksomhedsledere giver deres bud på hvorfor digitaliseringen ikke skal vente til i morgen.

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Share This