SAP S/4HANA migrering

SAP S/4HANA migrering

Optimer din virksomhed til den digitale økonomi med en S/4HANA løsning fra SAP. Løsningen skaber forretningsmæssig værdi ved bl.a at kombinere en komplet og integreret ERP-løsningforenklet datamodel og øget gennemsigtighed på tværs af forretningsområder i din virksomhed.  

Konvertering til S/4HANA er ikke blot en teknisk migrering, men også en unik mulighed for at vurdere og optimere eksisterende forretningsprocesser, således at de er tilpasset den digitale rejse.  

Når du indgår samarbejde med 2BM, får du en lokalt funderet partner med globale bånd. Vi er en del af verdens største SAP-forhandler alliance, United VARs – et verdensomspændende netværk af SAP-konsulenthuse.  

2BM understøtter dermed alle leverancer i S/4HANA migreringsprojektet, fra en business case analyse til go-live, herunder:

  • Afdækning af nuværende processer, business case for forbedringer baseret på identifikation af pain points 
  • Design af fremtidig løsning baseret på SAP Best Practise optimeret til S/4HANA platformen.  
  • Anbefaling af konverteringsstrategi, herunder valg af Cloud løsning. 
  • Teknisk og funktionelt S/4HANA parathedscheck.  
  • Migrering, datakonvertering og go-live.  

Optimer din virksomhed til den digitale økonomi

SAP S/4 HANA er næste generation af et moderne ERP-system. S/4 HANA, som kører på en ny  HANA database, giver virksomheden forbedringer på 5 hovedområder: 

Hyperscale Cloud

Alle nye IT systemer er født i Hyperscale (Netflix, Apple, Facebook, osv)IT systemer og infrastruktur er flyttet til Hyperscale – det skal ERP naturligvis også.  

Dataopbevaring i SAP

En forenklet datastruktur på en high-speed HANA database, der giver nye muligheder for at analysere virksomhedens resultater i realtid, og derved få det bedste for at træffe beslutninger.

SAP Cloud Platform

Udvider SAP systemet med tilgang til services og funktionalitet på Cloud. Udvikling flyttes fra væk fra ”kernen” til en innovationsplatform. 

Embedded Analytics

Rapportering og avancerede KPI værktøjer er nu integreret i S/4HANA databasen. I S/4HANA arbejdes med med alle tabeller og data på én gang via AI og Machine Learning features.

Forbedret brugeroplevelse

Med SAP Fiori tilgås systemet via en samling mobile applikationer for de mest benyttede SAP-funktioner, og den kan tilgås  alle mobile enheder. Data bearbejdes og analyseres direkte fra KPI dashboards og rapporter.

Implementeringsstrategi: On-premise eller Cloud løsning

S/4HANA kan enten leveres som en Cloud løsning, en On-Premise løsning eller som en kombination af disse (Hybrid).
Cloud løsning

Tilgås applikationer på en platform, som afvikles og vedligeholdes af SAP.

On-Premise løsning

Tilgås applikationer på en lokal platform, som udvikles og vedligeholdes af virksomheden selv.

Hybrid løsning

Er en kombination af cloud og on-premise. Kerneprocesserne ligger på en On-Premise løsning, mens udvalgte processer kan tilgås i cloud.

Valg af implementeringsstrategi afhænger af virksomhedens størrelse og behov, og vil afdækkes i en foranalyse.

Vi tilbyder også:

S/4HANA

Den nye platform muliggør brug af information indsamlet ved hjælp af nye teknologier

S/4HANA Business Case Calculator

Kvantificér forretningspotentialet ved en S/4HANA implementering

Gratis S/4HANA workshop

2BM tilbyder at give jer en uforpligtende præsentation af S/4HANA

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA  migrering med en foranalyse

Vil du vide mere om S/4HANA?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på  35 55 55 75 eller send os en besked

Relaterede Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Relaterede Blogs

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

Relaterede Events

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Computerworld Digital Summit Days 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Share This