S/4HANA workshop

Digital transformation og Industri 4.0

Forstå hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

2BM tilbyder en workshop, hvor vi præsenterer S/4HANA og fremtidens ERP system. Vi demonstrerer også, hvordan digitalisering transformerer forretning mod et Industri 4.0 samfund.

Under S/4 workshoppen gennemgår vi, hvordan “The Intelligent Enterprise” fungerer og skaber signifikant forretningsværdi i fremtidens virksomheder.

 

Agenda:

 

The BIG WHY

✔ Hvorfor digitalisering forandrer verden

✔ Den industrielle evolution (Industri 4.0)

The BIG HOW

✔ De 5 elementer der er vigtige at forstå om SAP S/4HANA

✔ S/4HANA live demo med “Insight to Action” og information i forretningsprocesser

✔ Brug af kunstig intelligens (AI) i forretningsprocesser

✔ The Intelligent Enterprise med S/4HANA

Next step

✔ Business case og Value Pools for S/4HANA

✔ Foranalyse (AS-IS -> TO-BE)

✔ Konverteringsscenarier (Cloud, On-premise, etc.)

Som deltager får du en forståelse af, hvad S/4HANA reelt handler om, og hvordan de økonomiske benefits ved fremtidens ERP kan opgøres for forretning og IT.

Brug for mere information?

Ønsker du at booke en Workshop, så kontakt os på s4hana@2bm.dk eller telefonisk på +45 35 55 55 75

Mød vores S/4HANA specialister

Torben Kjær Bachmann

Torben Kjær Bachmann

Principal Consultant

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Head of Business Development

the big trilogy webinars

The Big How

Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver et bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen. Bliv klogere på digital transformation og industri 4.0 og forstå, hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

The Big Why

I episode 2 tog vi skridtet videre og kiggede nærmere på rejsen til S/4HANA. Vi gennemgik de fem vigtigste elementer, man som organisation skal tage stilling til inden transitionen til S/4HANA.

The Big Why

Episode 3 afslutter vores S/4HANA-trilogi. Her får du et indblik i, hvad S/4HANA kan give din virksomhed og hvordan du står stærkest i den digitale fremtid.

Herudover kan du opleve en paneldebat med Conny Thorsted fra Haldor Topsøe og Bent Nielsen fra DSB. Begge virksomheder befinder sig på forskellige niveauer af transitionen til S/4HANA. Få deres vigtigste learnings og bliv klar til din egen transition.

Vi tilbyder også:

S/4HANA

Den nye platform muliggør brug af information indsamlet ved hjælp af nye teknologier

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

S/4HANA migrering

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

S/4HANA Business Case Calculator

Kvantificér forretningspotentialet ved en S/4HANA implementering

Book en workshop

Ring til os på 35 55 55 75

Eller send os en besked, så kontakter vi dig

Relaterede Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Relaterede Blogs

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Relaterede Events

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Computerworld Digital Summit Days 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

 • Banedanmark – VH-Order

  Banedanmark er en innovativ virksomhed, der hele tiden arbejder på at forbedre sine processer. Baneservice ønskede sig en ny, mobil løsning, der kan forbedre datakvaliteten, reducere forbruget af papir, tilbyde nemmere adgang til opdaterede data, reducere rejsetid samt forbedre hverdagen for de mange teknikere, der arbejder med at vedligeholde og forbedre de danske jernbaner.

 • The Big Why

  Den teknologiske revolution til Industri 4.0 forandrer måden, hvorpå virksomheder driver forretning. SAP S/4HANA er hjertet i den digitale infrastruktur. Hør når Christiane Vejlø, 2BM og en række virksomhedsledere giver deres bud på hvorfor digitaliseringen ikke skal vente til i morgen.

 • Workshop: Fremtiden for SAP HCM

  Deltag i en virtuel workshop med andre i samme båd om fremtiden for SAP HCM

 • SAP Excellence Day 2021

  Forstå SAP S/4HANA på 15 minutter. Se hvor fedt det er, og hvordan det effektiviserer forretningsverdenen. Lær mere om S/4HANA-universet med fokus på de transformerende elementer, så det bliver klart, hvordan S/4HANA effektiviserer produktion, administration og ikke mindst konkurrenceevnen.

Share This