S/4HANA workshop

Digital transformation og Industri 4.0

Forstå hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

2BM tilbyder en workshop, hvor vi præsenterer S/4HANA og fremtidens ERP system. Vi demonstrerer også, hvordan digitalisering transformerer forretning mod et Industri 4.0 samfund.

Under S/4 workshoppen gennemgår vi, hvordan “The Intelligent Enterprise” fungerer og skaber signifikant forretningsværdi i fremtidens virksomheder.

 

Agenda:

 

The BIG WHY

✔ Hvorfor digitalisering forandrer verden

✔ Den industrielle evolution (Industri 4.0)

The BIG HOW

✔ De 5 elementer der er vigtige at forstå om SAP S/4HANA

✔ S/4HANA live demo med “Insight to Action” og information i forretningsprocesser

✔ Brug af kunstig intelligens (AI) i forretningsprocesser

✔ The Intelligent Enterprise med S/4HANA

Next step

✔ Business case og Value Pools for S/4HANA

✔ Foranalyse (AS-IS -> TO-BE)

✔ Konverteringsscenarier (Cloud, On-premise, etc.)

Som deltager får du en forståelse af, hvad S/4HANA reelt handler om, og hvordan de økonomiske benefits ved fremtidens ERP kan opgøres for forretning og IT.

Brug for mere information?

Ønsker du at booke en Workshop, så kontakt os på s4hana@2bm.dk eller telefonisk på +45 35 55 55 75

Mød vores S/4HANA specialister

Allan Albrecht

Allan Albrecht

S/4HANA Principalkonsulent & Teamlead, Logistik

Janus Sørensen

Janus Sørensen

Head of SAP S/4 & Business Suite

the big why webinar

Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver et bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen. Bliv klogere på digital transformation og industri 4.0 og forstå, hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

Vi tilbyder også:

S/4HANA

Den nye platform muliggør brug af information indsamlet ved hjælp af nye teknologier

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

S/4HANA migrering

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

S/4HANA Business Case Calculator

Kvantificér forretningspotentialet ved en S/4HANA implementering

Book en workshop

Ring til os på 35 55 55 75

Eller send os en besked, så kontakter vi dig

Relaterede Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Relaterede Blogs

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Relaterede Events

Webinar – The Big Why

Den fjerde industrielle revolution og effekterne af pandemien COVID-19 vil skabe en ny verdensorden. Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

Computerworld Digital Summit Days 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

 • SAP Midmarket Summit

  Uanset om du er ny bruger af SAP eller en eksisterende kunde, kan du få et indblik i de nyeste teknologier, løsninger og værktøjer, der driver og automatiserer forretningsprocesser for virksomheder i vækst som din.

 • Stroppetur for akademikere

  Som mange andre af virksomhedens processer som indkøb, vedligeholdelse, lagerstyring osv. får onboarding bare ikke samme opmærksomhed. Men der er penge og prestige i, ikke alene at få en medarbejder produktiv så hurtigt som muligt, men også at få medarbejderen til at føle sig velkommen og ønsket. Med Onboarding 2.0 lukker SuccessFactors hullet mellem en succesfuld rekruttering og en forberedt opstart i organisationen.

 • Digital Vækst 2021

  Vi gentager successen fra 2020 og inviterer til årets mest inspirerende konference om, hvordan vi sammen fører Danmark digitalt i det næste årti.

 • HR

 • S/4HANA The Big events

  Find ud af, hvorfor digitalisering ikke kan vente til i morgen. Se eller gense vores tidligere webinarer og tilmeld dig det sidste webinar i vores S/4HANA-trilogi.

 • Hvorfor jeg ville ansætte min mor

  Det har været akavet. Det har været pinligt. Og måske skulle jeg ikke have gjort det. Men det har været mig magtpåliggende at forsøge at overbevise ledelsen de steder, jeg har arbejdet, om at ansætte min mor. Jeg er sikker på, at du kan forestille dig ledelsens reaktioner, der gik fra et løftet øjenbryn til et udtryk, der sagde: ”manden er kugleskør”.

 • S/4HANA – Business Case Calculator

  2BM kvantificer forretningspotentialet ved en S/4HANA implementering. Gennem udviklet et værktøj, som med udgangspunkt i virksomhedens nuværende “Pain Points” vurderer forretningspotentialet ved en S/4HANA implementering.

 • Der er gået seks år siden SAP købte SuccessFactors – lad os evaluere … igen

  Der er gået seks år siden SAP købte SuccessFactors – så hvad er der sket siden da? Først og fremmest er jeg gået fra at arbejde med on-premise til at arbejde med SuccessFactors, og jeg vil gøre mit bedste for at give en objektiv sammenligning og beskrivelse af nogle af SuccessFactors’ fordele og ulemper set med mine øjne.

Share This