S/4HANA workshop

Digital transformation og Industri 4.0

Forstå hvordan S/4HANA transformerer fremtidens virksomheder.

2BM tilbyder en workshop, hvor vi præsenterer S/4HANA og fremtidens ERP system. Vi demonstrerer også, hvordan digitalisering transformerer forretning mod et Industri 4.0 samfund.

Under S/4 workshoppen gennemgår vi, hvordan “The Intelligent Enterprise” fungerer og skaber signifikant forretningsværdi i fremtidens virksomheder.

Agenda:

The BIG WHY?

     ✔ Hvorfor digitalisering forandrer verden

     ✔ Den industrielle evolution (Industri 4.0)

The Intelligent Enterprise med S/4HANA

     ✔ De 5 elementer der er vigtige at forstå om SAP S/4HANA

     ✔ S/4HANA live demo med “Insight to Action” og information i forretningsprocesser

     ✔ Brug af kunstig intelligens (AI) i forretningsprocesser

Next step

     ✔ Business case og Value Pools for S/4HANA

     ✔ Foranalyse (AS-IS -> TO-BE)

     ✔ Konverteringsscenarier (Cloud, On-premise, etc.)

Som deltager får du en forståelse af, hvad S/4HANA reelt handler om, og hvordan de økonomiske benefits ved fremtidens ERP kan opgøres for forretning og IT.

Book en workshop

Ring til os på 35 55 55 75

Eller send os en besked, så kontakter vi dig

5 + 2 =

Brug for mere information?

Kontakt en af vores konsulenter for at høre nærmere.

Allan Albrecht

Allan Albrecht

S/4HANA Principalkonsulent & Teamlead, Logistik

Thomas Freil

Thomas Freil

Principalkonsulent, Finans & S/4HANA

Vi tilbyder også:

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

S/4HANA migrering

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

Related Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Related Blogs

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Related Events

Computerworld Summit 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

SAP SIM event

2BM og SAP tilbyder en unik chance for at få SAP S/4HANA mellem hænderne og direkte opleve systemet og de mange nye muligheder

The Big Why

Den teknologiske revolution til Industri 4.0 forandrer måden, hvorpå virksomheder driver forretning. SAP S/4HANA er hjertet i den digitale infrastruktur. Hør når Christiane Vejlø, 2BM og en række virksomhedsledere giver deres bud på hvorfor digitaliseringen ikke skal vente til i morgen.

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

    Share This