S/4HANA workshop

Gratis S/4HANA workshop

2BM tilbyder at lave en uforpligtende workshop om S/4HANA.​

Under workshoppen vil vi fokusere på: ​

  • Tekniske og funktionelle forskelle på ECC og S/4HANA​
  • Fordele i at overgå til S/4HANA​
  • Hvad det kræver at migrere til S/4HANA​
  • Mulige konverteringsstrategier​

Erfaringsmæssigt er mange kunder usikre på, hvilke muligheder S/4HANA tilbyder, hvordan deres nuværende opsætning og processer tilpasses til S/4HANA, og ikke mindst, hvilken konverteringsstrategi, de skal anvende i.f.m. overgangen til S/4HANA. ​

En re-implementering til en S/4HANA cloud-løsning er ikke den eneste mulighed. Migrering til S/4HANA kan foretages på utallige måder, og valg af strategi vil afhænge af mange faktorer, som er individuelle for den enkelte virksomhed.​

Workshoppen facilliteres af 2BM’s erfarne ERP-konsulenter, der har evnen til at forstå og indgå i dialog med virksomhedens IT- og forretningsmæssige nøglepersoner. Derudover tager den udgangspunkt i virksomhedens behov og forretningsmæssige krav. ​

Under workshoppen og i den efterfølgende dialog vil vi sammen diskutere jeres udfordringer og muligheder. Vi vil forsøge at besvare nogle af de spørgsmål i måtte have, så i får et grundlag for at kickstarte nogle af de aktiviteter, der er nødvendige for at komme i gang med S/4HANA-rejsen.

Book en workshop

For at booke en workshop, kontakt vores presales konsulenter:

Thomas Freil

tfr@2bm.com

+45 4051 2464

eller

Allan Albrecht 

aal@2bm.com

+45 4223 2222 ​

Vi tilbyder:

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

S/4HANA migrering

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

Vil du vide mere om SAP S/4HANA

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

11 + 10 =

Related Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Related Blogs

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Related Events

The Big Why

Den teknologiske revolution til Industri 4.0 forandrer måden, hvorpå virksomheder driver forretning. SAP S/4HANA er hjertet i den digitale infrastruktur. Hør når Christiane Vejlø, 2BM og en række virksomhedsledere giver deres bud på hvorfor digitaliseringen ikke skal vente til i morgen.

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

    Share This