sap s/4hana

S/4HANA The Big Why

 

2BM tilbyder at give jer en uforpligtende workshop af S/4HANA

S/4HANA foranalyse

 

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

S/4HANA migrering

 “BROWNFIELD”

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

RISE with SAP

by 2BM

sap s/4hana

SAP flytter sin teknologiske platform til S/4HANA, og understøttelsen af de tidligere SAP ERP– teknologier ophører i 2027. Skiftet foregår på baggrund af en bydende nødvendig udvikling imod digitalisering og forretningsmæssige principper til understøttelse og integration af Industry 4.0 tankegangen.   

Hvor tidligere SAP ERP-versioner har fokuseret på registrering og data opsamling, giver den nye S/4HANA platform mulighed for at anvende den indsamlede information ved brug af nye teknologier, såsom AI, Machine Learning og et helt nyt bruger interface med mulighed for interaktiv rapportering.  

Digitalisering og udnyttelsen af de nye teknologier vil skabe nye forretningsmodeller, som er bydende nødvendige i en fremtidig konkurrencesituation.   

Ud over at flytte til en ny teknisk platform vil en migrering til S/4HANA kræve både tekniske og  funktionelleændringer. Konverteringen er derfor en unik mulighed for at optimere eksisterende forretningsprocesser og skifte til en ny og fleksibel brugergrænseflade (Fiori) med muligheder som rækker ud over normal ERP tankegang.  

S/4HANA indeholder markante forenklinger i de eksisterende forretningsprocesser, og HANA-databasen giver nye muligheder via ny teknologi og forøget hastighed. Brugergrænsefladen Fiori introducerer en ny måde at tilgå applikationer for brugeren baseret på procesorienterede app’s og i dashboards med udvalgte KPI’er, der er direkte synlige i brugerinterfacet. 

Som implementeringspartner er 2BM klar til at facilitere og implementere en fuld livscyklus for en S/4HANA-migration. Migrationsprocessen omfatter den indledende identifikation af en business case, foranalyse af forretningsprocesser, en anbefaling af et nyt optimeret løsningsdesign og den endelige udrulning af S/4HANA-systemet. 

 

 

 

 

 

 

Se hvordan

du nemt og

hurtigt kan

konvertere til

S/4HANA

MED MIGNOW

 

 

 

 

 

 

 

Download

Vil du vide mere om SAP S/4HANA?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Karina Vittrup

Karina Vittrup

CCO

Jesper Thusgård Bjørnø

Jesper Thusgård Bjørnø

Sales Manager

Cases

Blogs

Events & Artikler

35 55 55 75