SAP S/4HANA

SAP S/4HANA

SAP flytter sin teknologiske platform til S/4HANA, og understøttelsen af de tidligere SAP ERP- teknologier ophører i 2027. Skiftet foregår på baggrund af en bydende nødvendig udvikling imod nye teknologier og forretningsmæssige principper til understøttelse og integration af Industry 4.0 tankegangen. Derfor overvejer mange virksomheder at migrere til SAP S/4HANA. Dette sikrer, at de fortsat vil blive supporteret, men endnu vigtigere, vil det også åbne op for mange nye muligheder via SAP software.

Ud over at flytte til en ny teknisk platform vil en migrering til S/4HANA kræve både tekniske og funktionelle ændringer. Konverteringen er derfor en unik mulighed for at optimere eksisterende forretningsprocesser og skifte til en ny og fleksibel brugergrænseflade (Fiori) med muligheder som rækker ud over normal ERP tankegang. S/4HANA indeholder markante forenklinger i de eksisterende forretningsprocesser, og HANA-databasen giver nye muligheder via ny teknologi og forøget hastighed. Brugergrænsefladen Fiori introducerer en ny måde at tilgå applikationer for brugeren baseret på procesorienterede app’s og i dashboards med udvalgte KPI’er der er direkte synlige i brugerinterfacet.

Som implementeringspartner er 2BM klar til at facilitere og implementere en fuld livscyklus S/4HANA-migration. Migrationsprocessen omfatter den indledende identifikation af en konverteringsstrategi, forhåndsanalyse af forretningsprocesser, en anbefaling af et nyt løsningsdesign og den endelige udrulning af S/4HANA-systemet.

Vi tilbyder:

Gratis S/4HANA workshop

2BM tilbyder at give jer en uforpligtende workshop af S/4HANA

S/4HANA foranalyse

Få det rette grundlag for en S/4HANA migrering med en foranalyse

S/4HANA migrering

Lad 2BM understøtte alle leverancer i jeres S/4HANA migreringsprojekt

Vil du vide mere om SAP S/4HANA?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

15 + 3 =

Related Cases

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Related Blogs

SAP HYBRIS MARKETING – FORSKELLIGE INSTALLATIONER ELLER HELT FORSKELLIGE LØSNINGER?

As for deployment options for SAP Hybris Marketing, generally two choices are available; on-premise or cloud. Traditionally, deployment options refer solely to how an application is deployed and hosted, but particularly with SAP Hybris Marketing “deployment options” might not be the entirely correct choice of words.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Related Events

Computerworld Summit 2020

Kom og hør hvordan fremtidens ERP systemer vil forandre den måde vi driver forretning på. Industri 4.0 revolutionen sker NU – digitalisering, machine learning og AI bliver hverdag for nogle, mens andre vil se deres forretning blive disruptet

SAP SIM event

2BM og SAP tilbyder en unik chance for at få SAP S/4HANA mellem hænderne og direkte opleve systemet og de mange nye muligheder

The Big Why

Den teknologiske revolution til Industri 4.0 forandrer måden, hvorpå virksomheder driver forretning. SAP S/4HANA er hjertet i den digitale infrastruktur. Hør når Christiane Vejlø, 2BM og en række virksomhedsledere giver deres bud på hvorfor digitaliseringen ikke skal vente til i morgen.

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

    Share This