facebook-img

SAP ERP Graduate Program

Vil du være en del af en spændende konsulent- og softwarevirksomhed med fokus på innovative SAP-løsninger for Danmarks største virksomheder? Har du desuden sans for udvikling, teknologi og forretning, så er 2BM helt klart noget for dig!

Hvem er vi?

2BM er et førende konsulenthus med fokus på SAP. Siden starten i 2000 har vores mål været at skabe innovation, engagement og merværdi for vores kunder. Vores store viden inden for IT og forretningsprocesser skaber værdi på tværs af teknologier, platforme og produkter. 

Vi er et agilt team med høj diversitet, som arbejder med forretningsudvikling. I 2022 har vi fokus på et projekt med udvikling af et koncept og model til industrien, som skal understøtte en mere bæredygtig fremtid.

Vores kontorer er centralt placeret i København og Århus. Vi vægter det sociale højt og som ansat i 2BM vil du møde dygtige, positive og motiverede kolleger hver dag. Som virksomhed har vi de seneste år oplevet stor vækst. Der er højt til loftet og ambitioner om at vokse yderligere – både for den enkelte medarbejder og for 2BM som helhed. Hos 2BM sætter vi frihed til ansvar højt, og du vil blive en del af et team med passionerede kolleger. Fælles for os alle er, at vi dyrker vores professionelle arbejde og har SAP og forretningsudvikling i hjertet. 

Din profil

Vi lægger stor vægt på dine kompetencer, erfaring og personlighed og har derfor ikke krav til den specifikke uddannelse, du har. Det vigtigste for os er, at du har en interesse for projektarbejde hos kunderne, og en god forretningsforståelse. Det er desuden også vigtigt, at du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med opgaveløsning, herunder planlægge og styre egne projektaktiviteter i samarbejde med projektteamet. 

Vi forventer, at du har interesse i at arbejde med SAP-implementering og ønsker at dygtiggøre dig indenfor området. 

Vi ser gerne, at du:

  • Har afsluttet eller er ved at afslutte din bacheloreller kandidatgrad indenfor økonomi, ingeniørfaget eller lignende
  • Har god forretningsforståelse
  • Er proaktiv og kan arbejde selvstændigt med opgaveløsning
  • Har gode kommunikationsevner i skrift og tale på både dansk og engelsk
  • Har lyst til at blive en del af et socialt arbejdsmiljø

Vi tilbyder  

Stillingen er en fuldtidsstilling med udgangspunkt i vores kontor i enten København eller Århus, alt efter hvad der passer bedst til dig. Vi tilbyder en god kultur med fokus på personlig udvikling med løbende videreuddannelse. Vi har en uformel omgangstone og mange gode oplevelser, som gør, at jobbet og fællesskabet er værdsat i hverdagen.

Som Graduate vil du i de første 3 år være en del af et internationalt graduateprogram. Forløbet kickstartes med seks intense uger, hvor du vil blive undervist i SAP og i de øvrige discipliner, der kendetegner en dygtig konsulent. Introforløbet foregår i udlandet og inkluderer også nogle weekender med teambuilding aktiviteter på kursusstedet. Efter endt introforløb vil du indgå som konsulent på nogle af vores kundeprojekter. Du vil have en fast tilknyttet mentor og vil følge en uddannelsesplan gennem hele programmet.

For den rigtige kandidat er dette en unik mulighed for at kickstarte konsulentkarrieren.

Vil du gøre karriere hos os?

Såfremt du er interesseret i stillingen som Graduate bedes du sende din ansøgning til recruit@2bm.com senest 24.062022.

Har du spørgsmål til virksomheden eller jobbet, er du velkommen til at kontakte Janus Sørensen på +45 2619 2222.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

2BM – fremtiden i dag

Vi blev grundlagt i 2000, og med 85 ansatte er vi i dag en af Danmarks og Nordens ledende SAP IT-, konsulent- og udviklingshuse. Vi hjælper vores kunder med at få et realistisk indblik i, hvilke teknologier de kan benytte for at omstille sig til fremtidens markedsvilkår.

Share This
Call Now Button35 55 55 75