SAP Ferielov apps

Apps til ny dansk ferielov i SAP

I forbindelse med overgangen til den nye ferielov og efter d. 1/9-2020, hvor den nye ferielov træder i kraft, så er der ekstra administration for medarbejdere og ledere i forbindelse med medarbejdernes anmodning om ferie og overførsel af ferie mellem ferieårene, samt ledernes godkendelse af samme.

For den enkelte virksomhed er der specifikke retningslinjer for, hvad virksomheden tilbyder medarbejderen, og hvordan det skal administreres i dagligdagen.

Fremadrettet er ferieadministrationen på mange måder som vi kender den i dag – dog er det lidt mere ”besværligt” at overskue hvilken ferie der er tilgængelig hvornår, da den ny ferielov bygger på ”samtidighedsferie”, ligesom det er forskelligt hvilke ordninger virksomhederne tilbyder medarbejdere i forbindelse med planlægning af ferien.

Det problem fjernes med brugen af 2BMs ferieapps, og gør det samtidig lettere for såvel medarbejdere som ledere – og ikke mindst lønkontoret – at overskue og administrere ferie.

De to apps er udviklet i samarbejde med vores SAP-kunder, og de vil tillade følgende muligheder:

✔ Overførsel af ferie – medarbejderens anmodning og lederens godkendelse

✔ Afholdelse af ferie – medarbejderens anmodning og lederens godkendelse

De to apps gør virksomhedens fremtidige administration overskuelig og nemt – og kan anvendes som ”løftestang” til at komme godt i gang med den nye ferielov.

Du kan læse mere om fordelene ved de to apps her – ligesom du kan bestille de to apps online via registreringsformular nedenfor.

Pris

Prisen for de 2 ferieapps afhænger af antal brugere og starter fra 5 kr. pr. bruger pr. måned.

Bestil de 2 ferie apps nedenfor.

Download

Bestilling af ferielov apps

Angiv dine oplysninger, og så vil vi kontakte dig med et godt tilbud på vores ferielov apps

Relaterede Cases

Case: Nyt lønningssystem i SAP

Kundens eksisterende lønningssystem løb tør for support i Danmark på grund af manglende tekniske opgraderings- muligheder – derfor implementerede 2BM en integreret SAP Payroll-løsning.

Case: SuccessFactors Big Suite

CPH anvendte en bred vifte af IT-systemer til at understøtte HR-processer i den årlige HR-cyklus. Det gjorde dem ude af stand til at køre headcount rapport med HR-processer udført på forskellige måder.

Case: Upgrade af SAP Portal

I alle JYSK-butikker verden over bruges JYSK HR Portal og løsningen var forældet. 2BM fik implementeret en komplet HR Renewal-løsning, som har erstattet JYSKs aldrende SAP Portal-løsning.

Relaterede Blogs

Rekruttering i en ny tidsalder

Digitalisering og virtuelt arbejde. To elementer der er essentielle for os i disse tider. Hvordan bruger vi vores egne udviklede digitale kompetencer til effektivisering af arbejdsopgaver og processer?

Projektacceleratorer i SuccessFactors implementeringer

Læs mere om, hvordan du kan realisere det fulde potentiale ved en SuccessFactors implementering og undgå faldgruber.

HCM er lagt i graven – sig velkommen til…HXM (Human Experience Management)

Dette var det helt centrale budskab på årets SuccessConnect i kasinoernes hjemby; Las Vegas. 200 af de allermest profilerede CEO’s verden over var blevet enige om at ”shareholder value no longer is the main objective”.

Hvordan dit valg af SuccessFactors partner hænger sammen med udbuddet af marmelade

Hvert kvartal kommer der en ny SuccessFactors release med mellem 200 og 300 nye features. For rigtigt mange kunder, kan dette virke overvældende, derfor lister vi her en række anbefalinger til, hvordan disse releases bedst håndteres.

Stroppetur for akademikere

Som mange andre af virksomhedens processer som indkøb, vedligeholdelse, lagerstyring osv. får onboarding bare ikke samme opmærksomhed. Men der er penge og prestige i, ikke alene at få en medarbejder produktiv så hurtigt som muligt, men også at få medarbejderen til at føle sig velkommen og ønsket. Med Onboarding 2.0 lukker SuccessFactors hullet mellem en succesfuld rekruttering og en forberedt opstart i organisationen.

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

Relaterede Events

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Lignende produkter

 • Webinar – The Big How

  Gense vores webinar. Transforming businesses for the future. Vi gennemgår de fem vigtigste elementer man som organisation skal tage stilling til inden transitionen til S/4HANA.Du kan også få et indblik i, hvordan rejsen har været for en virksomhed, der allerede har taget skridtet ind i fremtiden med en S/4HANA implementering.

 • SAP Payroll Cloud by 2BM

  SAP-huset 2BM har lanceret en ny service til håndtering af løn i skyen, SAP Payroll Cloud, som sikrer virksomheder skalerbar og stabil lønadministration med løn til tiden og compliance i forhold til GDPR, overenskomster og andre lovkrav.

 • 2BM køber Vision Management: En komplet SAP-spiller er født

  Efter opkøb af Vision Management, der især har specialiseret sig i løsninger til den offentlige sektor, er SAP-huset 2BM nu full service provider af en komplet SAP-portefølje til både det private og offentlige marked.

 • Det digitale spring skal være så nemt som muligt

  Virksomheders digitale rejse må ikke kun handle om destinationen, som for mange er et intelligent og cloud-baseret ERP-system. Rejsen i sig selv skal mere i centrum, så virksomheders digitale transition sker så nemt som muligt med mere fokus på forretning end teknologi.

 • Case: SAP er ikke kun til de store

  Læs om, hvordan vores kunde Betech har kunne udvide og understøtte forretnings- udviklingen med SAP i mere end et årti. Ved sammenlægningen med søster- selskabet blev SAP løsningen udvidet.

 • Projektacceleratorer i SuccessFactors implementeringer

  Læs mere om, hvordan du kan realisere det fulde potentiale ved en SuccessFactors implementering og undgå faldgruber.

 • SAP Excellence Day 2022

  SAP Excellence Day 2022 – hør erfaringerne og forventninger til fremtiden fra en række af landets bedste og mest vidende SAP-folk.

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Malmö

Jungmansgaten 12

211 19 Malmö

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

M: info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Call Now Button35 55 55 75