facebook-img

SAP HCM-konsulenter

Vil du gøre karriere i et IT-konsulenthus med stærk faglig sparring, god virksomhedskultur og en hverdag ude hos kunderne?

”Som SAP HCM-konsulent hos os bliver du tilknyttet projekter og supportopgaver i alle størrelser og varigheder – fra en halv dag til 2 år – og du får lov til at opleve en række af Danmarks største virksomheder indefra,” fortæller vores COO Mads Eske Jessen, der er ansvarlig for SAP HCM.

Velkommen hos 2BM

Med 18 års erfaring er 2BM Danmarks førende konsulenthus på markedet inden for SAP HCM-implementering og support til nogle af de største virksomheder i landet. Vi søger nu nye konsulenter til vores SAP HCM-team i enten København eller Aarhus.

En hverdag ude hos kunden

Som konsulent bliver du vores ansigt udadtil. Du sætter systemet op ude hos kunden, og sammen sparrer I om de løsninger, kunden har behov for. Mere specifikt består dine arbejdsopgaver i, at du:

  • varetager konfiguration, så løsningen imødekommer kundens behov
  • sætter systemet op, konverterer data, tester og laver fejlsøgninger
  • integrerer de nye løsninger i kundens eksisterende systemer
  • skriver tilbud til nye kunder, så de vælger os som deres samarbejdspartner

Solid faglig sparring hjælper dig i gang

I 2BM er vi 80 medarbejdere, hvor 20 er tilknyttet vores Aarhus-kontor og resten vores kontor i København. Du bliver en del af et meget erfarent SAP HCM-team på ca. 15 kolleger, der sætter faglig sparring i højsædet. Vi går op i vores gode virksomhedskultur, og hvert kvartal bliver vores firmamøde afsluttet med et socialt arrangement, og vi afholder naturligvis en god sommerfest og julefrokost hvert år.

Sikker i SAP og god til kundehåndtering

  • Det er ikke afgørende for os, hvilken baggrund du har, men du kan fx være uddannet inden for HR eller som ingeniør med IT-flair
  • Du har 2+ års erfaring med SAP, hvor du er hjemmevant og gerne har erfaring fra lignende job eller superbrugerstatus
  • Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med konfigurationsværktøjer
  • Du har gode kommunikative evner, der gør dig i stand til at kommunikere med vores mange forskellige kunder
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Vil du gøre karriere hos os?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Eske Jessen på +45 2683 1717. Send din ansøgning og dit CV til recruit@2bm.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Share This
Call Now Button35 55 55 75