Kvalificerede SAP-konsulenter fra 2BM

Brug for en SAP-konsulent?

I 2BM forventer vi af vores SAP-konsulenter, at de har en innovativ tankegang, der bidrager til effektiv problemløsning – det er det, der gør 2BM’s SAP-konsulenter så værdiskabende.

2BM’s SAP-konsulenter besidder ekspertviden inden for deres specifikke områder, hvilket gør vores virksomhed konkurrencedygtig inden for et stort marked. Kombinationen mellem konsulenternes unikke egenskaber, og at vi i 2BM har et læringsmiljø, der gør det muligt for konsulenterne at dele deres viden med hinanden, bidrager i sidste ende til både vækst hos vores kunder, men i fagligheden hos vores konsulenter. Den viden der bliver delt blandt konsulenterne på tværs af områder, sikrer at vores SAP-konsulenter hurtigt kan tilegne sig ny viden, nye kompetencer og værktøjer, der igen er med til at skabe merværdi for vores kunder.

Hvordan sikrer 2BM’s SAP-konsulenter værdi?

Innovativ tankegang

Problemløsere

w

Videndeling

Værdiskabende

Med en bred fundamental teknologisk viden har vores konsulenter tilegnet sig en tankegang, der gør det nemt og hurtigt at finde en SAP-løsning specifikt til din virksomhed, så du hurtigt kan opnå dine forretningsmål. Dertil hører et stort engagement og en ambition om at levere den bedste rådgivning og service til vores kunder.

SAP er et værktøj, der kan bruges til at løse mange forskellige problemer inden for et givent område – det kunne være lige fra butiksoptimering, drift og logistik til HR- og personalestyring. Dette betyder, at der er mange forskellige metoder at anvende SAP på, og det er derfor vigtigt at kunne tænke ud af boksen.

2BM’s konsulenter stiller høje krav til kvalitet og funktionalitet – selv til de mest udfordrende opgaver. Som problemløsere er vores konsulenter forberedte på enhver type opgave, men ofte kræver det et samarbejde mellem flere forskellige af vores dygtige specialister. På den måde får konsulenterne dækket alle områder og benytter hele SAP’s værdikæde. Om så det er systemopsætning, analyse eller vedligeholdelse og drift, står 2BM klar med SAP-konsulenter til alle behov.

Har du brug for en SAP-konsulent?

Kontakt os i dag!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

København

Livjægergade 17

2100 København Ø

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

Aarhus

INCUBA / Åbogade 15

8200 Aarhus N

T: +45 3555 5575

CVR-nr: 25627261

info@2bm.dk

KORT

KONTAKT OS

35 55 55 75