Skræddersyede Fiori apps forbedrer kundeservice

Om TOP-TOY A/S

Som det førende detailselskab i Norden for legetøj og andre produkter til børn, driver TOP-TOY mere end 300 BR og TOYS´R´US butikker. De fleste af TOP-TOY’s butikker er placeret i Norden, men der er også mere end 20 BR butikker i Tyskland. Derudover har TOP-TOY fire BR webshops og fire TOYS´R´US webshops. Alt dette gør TOP-TOY til den førende aktør på det nordiske legetøjsmarked.

Udfordringen

TOP-TOY havde ikke en sammenhængende løsning til at håndtere “Click & Collect”. En anden leverandør havde skabt en simpel løsning til dem, hvilket betød, at TOP-TOYs personale var nødsaget til at bruge to forskellige enheder og 2-3 forskellige apps til at håndtere processen. TOP-TOY oplevede løsningen som uprofessionel og meget langsom, især fordi den forårsagede deres kunder en reduceret serviceoplevelse. Den tidligere leverandør havde også været meget langsom til at udvikle den oprindelige løsning, hvilket ikke var tilfredsstillende for TOP-TOY, hvilket efterlod dem i den situation, at de havde hårdt brug for en optimal løsning til at hjælpe dem – især op til højtider såsom jul.

Løsningen

2BM implementerede en skræddersyet og brugervenlig Fiori-applikation til butikspersonalet i TOP-TOYs butikker.

Fiori-applikationen gør det muligt for personalet nemt at håndtere Click & Collect ordrer og Express Deliveries fra én enkelt mobilenhed. Butikspersonalet har været meget tilfreds med resultatet og den resulterende work flow.

Nøglefordele

Med den skræddersyet Fiori-applikation implementeret, kan TOP-TOYs butikspersonale nu gennemføre deres work flows, Click & Collect og Express Delivery, ved hjælp af én enkelt mobilenhed, hvor de før var nødt til at gøre brug af en stationær computer med SAP GUI-brugergrænseflade. Denne forskel er en betydelig forbedring til gavn for både medarbejdertilfredsheden samt forretningsprocessernes effektivitet.

Med et team af meget erfarne SAPUI5/Fiori-udviklere og ABAP/OData-udviklere kunne 2BM færdiggøre og levere appsene inden for meget kort tid.

Hvorfor 2BM?
“Med denne nye PDA har vi flyttet alt til én enhed, som vi kan bruge sammen med kunden. I juleperioden, når work flowet er højt, og vi har mange Click & Collect-pakker, så er det dejligt at have en funktion, der fremskynder processen og desuden gør medarbejderne meget glade og samtidigt også giver en meget god serviceoplevelse til vores kunder i vores butikker “.
Sune Roed

Business Process Owner, TOP-TOY A/S

Simplificer dine processer og opnå et effektivt workflow

Interesseret i en skræddersyet Fiori-applikation?

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

15 + 5 =

Share This