SMART Single Sign On til

 

Spar tid

l

Slip for komplicerede log-on-procedurer

Bevar et højt sikkerhedsniveau

IT-infrastrukturen udvikler sig med hast i vore dage. Cloud-teknologi, sikkerhed og databeskyttelse spiller en stadig større og vigtigere rolle. Og med udviklingen i sikkerhed og databeskyttelse følger mere komplicerede og tidsrøvende log-on-procedurer, som reducerer den produktive tid.

 Med 2BM’s Single Sign On (SSO) vil medarbejdere automatisk blive logget på SuccessFactors-systemet, når de logger ind på en computer. Det gør det nemmere for medarbejderne at tilgå SuccessFactors, og det eliminerer komplicerede sikkerhedsprocedurer for at logge på, mens der stadig sikres en høj grad af sikkerhed og integritet i systemet.

Løsningen tilbyder:

  • En SSO-løsning til SuccessFactors baseret på din eksisterende IT-infrastruktur
  • Bred support af identitetsprotokoller: AD, LDAP, Kerberos, IWA and NTLM
  • SSL-krypteret kommunikation.

Gør din SuccessFactors-applikation mere tilgængelig og brugervenlig

SSO-løsningen fra 2BM understøtter en bred vifte af sikkerhedsprotokoller, som sikrer usynlig integration med din eksisterende IT-infrastruktur og SuccessFactors-applikationen. Løsningen genererer et SAML 1.1 eller 2.0 token fra Microsoft Active Directory og giver brugeren adgang til SuccessFactors.

Kontakt os for at aftale et møde

2BM tilbyder en gratis introduktion til vores tjenesteydelser, hvor vi kan forklare og besvare praktiske spørgsmål samt diskutere, hvordan en bestemt tjenesteydelse kan skabe værdi for dig.

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Cases

Blogs

Events & Artikler

35 55 55 75