2BM SMS Service

Ensartet kommunikation på tværs af enheder over hele verden

Send SMS’er igennem webtjenester

v

Planlagte SMS-afsendelser til grupper

Konvertér e-mails og afsend dem som SMS

Gør kommunikationen nemmere på tværs af enheder ved at bruge 2BM SMS Service. Vores tjenester hjælper dig med at planlægge og kommunikere med grupper eller enkeltpersoner, selv uden internetforbindelse. Vær sikker på at dine medarbejdere altid kan nås, samt at vigtige informationer og beskeder modtages. Vores tjenester konverterer e-mails til SMS’er og SMS’er til e-mails, så du altid kan få fat i dine kollegaer.

sms via gateway

 

Ved brug af vores Gateway-løsning, er du i stand til at sende SMS’er til enkelte- eller flere modtagere via webtjenester som https POST, SOAP eller SMPP 3.4. Vi gør det muligt for dine medarbejdere at svare på modtagne SMS’er enten ved at benytte sig af et modem nummer til en central e-mailadresse eller dedikeret webadresse.

email til sms

 

Send e-mails til enkelte- eller flere SMS-modtagere. Denne løsning gør afsendelse af beskeder til AD-grupper muligt og ubegrænsede brugere kan bruge vores tjeneste, hvis beskederne afsendes fra firmaets eget domæne. Modtageren kan svare retur via SMS til e-mail og det er muligt at omdirigere returbeskeder igennem firmaets eget modem. Ved brug af centrale e-mails eller dedikerede webadresser er det også en mulighed at ændre afsenderens navn, så modtageren ikke er i stand til at svare tilbage. Denne løsning muliggør automatisk fjernelse af tekst i e-mails og ved højt prioriterede mails får afsenderen leveringskvitteringer.

sms planner

 

2BM SMS Planner gør det muligt at planlægge gruppe beskeder, via forberedte beskeder på forhånd. Planlæg daglige, ugentlige eller månedlige beskeder til dine medarbejdere.

2BM’s webtjeneste integration tillader dig:

  • At tilføje og fjerne brugere til eller fra grupper via SMS.
  • Adgang fra mobile enheder ved brug af vores brugervenlige design.
  • At se statistik, der giver dig et overblik over SMS-strømmen og det generelle forbrug.
SMS Planner - webservice integration by 2BM

Ensart din kommunikation

Lad os hjælpe dig med at planlægge og kommunikere til grupper og enkeltpersoner i din virksomhed

Ring til os på 35 55 55 75 eller send os en besked

Cases

Blogs

Events & Artikler

35 55 55 75