SOA People Group køber COZUMEVI, en førende SAP-software- og konsulentvirksomhed i Tyrkiet.

30. maj 2023 – Mindre end et år efter 2BM blev en del af SOA People-familien og en hjørnesten for vores fremtidige udvikling i de nordiske lande, køber SOA People Group, COZUMEVI, en historisk og førende SAP Gold Partner i Tyrkiet

COZUMEVI, som blev etableret i 1997 og er en af de første SAP-partnere i Tyrkiet, vil styrke SOA People Group, der er en af Europas tre største privatejede leverandører af SAP-software og -services.

COZUMEVI’s softwareportefølje (bygget på SAP-teknologiplatformen) vil udvide SOA People’s eksisterende platform af Intellectual Properties, som allerede omfatter løsninger som Asset Management, Credit Management og Value Management.

Ud over at konsolidere en førende position på det tyrkiske marked, vil SOA People bruge COZUMEVI’s kapaciteter som en “nearshore-platform” til sine internationale aktiviteter, såsom SAP-migreringsprojekter, 24/7-support og i R&D-centeret. Den samlede konsulentydelse og geografiske rækkevidde vil styrke begge organisationer med SAP S/4HANA- og OPENTEXT-ekspertise, for dermed at fremme kundernes digitale transformation.

Med +1000 SAP-eksperter og 18 regionale kontorer i 8 lande vil COZUMEVI få stor gavn af SOA People ved at tilbyde en bred og solid ekspertise- og løsningsportefølje til at betjene sine kunder.

Hakan Çolak, bestyrelsesmedlem i COZUMEVI, udtaler: “Vi er ekstremt stolte og glade for at slå os sammen med SOA People. For os er det ikke kun SOA People’s strategi om at være den førende SAP-partner i Europa, men også deres ”people-centric” tilgang og fælles værdier, der har overbevist os om, at blive en del af SOA People Group. Dette samarbejde vil give vores medarbejdere fremragende karrieremuligheder og gøre det muligt for vores kunder at drage fordel af en imponerende og værdifuld service- og løsningsportefølje. Vi er nu en del af en større familie, og med vores voksende familie sigter vi mod at blive markedsleder i Tyrkiet og Europa.”

“Vi er meget bevidste om vores vækststrategi, som muliggør udvidelse og styrkelse af vores portefølje af tilbud for bedre at betjene vores kunder. Købet af COZUMEVI passer perfekt ind i vores strategi,” understreger Khalil Hodaibi, administrerende direktør for SOA People Group. “At byde de dygtige 250+ medarbejdere velkommen i vores familie er et vigtigt skridt for os, og ikke kun fordi vi ønsker at udvikle og konsolidere vores position på det vigtige tyrkiske marked, men også fordi ekspertiseniveauet og kvaliteten af medarbejderne i Tyrkiet vil være afgørende for vores muligheder på koncernniveau. Vores solide organisatoriske og økonomiske fundament har gjort det muligt, og vil sikre den videre succes og bidrage til at nå 250 millioner euro i omsætning.”

Ugur Candan, der er Country Manager for SAP Tyrkiet, siger: “COZUMEVI, med over 20 års erfaring inden for SAP-service og -salgspartnerskab, har altid gjort en forskel ved at forfølge moderne og fleksible løsninger ved siden af deres gode resultater. COZUMEVI har været en væsentlig partner i væksten og udvidelsen af SAP i Tyrkiet. Samarbejdet mellem vores to partnere, der indtil nu har arbejdet i forskellige lande / på forskellige markeder, vil skabe forbedret styrke og effektivitet. SAP Tyrkiet ønsker vores forretningspartnere succes, der vokser eksponentielt.”

Veronique HANGARD, Head of Mid-Market SAP EMEA North, siger: “Vi er glade for udviklingen og forbedringen af SOA People, en anerkendt partner i Europa. Disse forbedringer vil give værdifuld support til vores fælles kunder. Derudover vil denne nyhed have en positiv indvirkning på SAP-økosystemet som helhed.”

Om SOA People

I over 16 år har SOA People været en førende partner inden for forretningsstrategiunderstøttelse baseret på SAP. Virksomhedens mål er at støtte sine kunder i at transformere sig til exceptionelt effektive og high performance virksomheder takket være deres unikke relevante software, der udvider SAP’s kapabiliteter inden for konsulenttjenester, vedligeholdelse, kredit- og risikostyring og performance management. SOA People har en imponerende track record af innovative projekter på tværs af alle brancher og i virksomheder af alle størrelser. Som en paneuropæisk partner med international rækkevidde og over 1000 specialister leverer og understøtter SOA People succesfuldt hele SAP-teknologistakken fra ende til anden og hjælper dem med at tænke stort og vokse hurtigt.

https://www.soapeople.com/

Om COZUMEVI

Siden 1997 har SAP Service Partner COZUMEVI levet efter princippet om altid at betjene sine kunder med den optimale roadmap og løsninger inden for virksomhedens forretningsapplikationer med tilgangen “for det bedre, for fremtiden”. Deres rejse, der startede med at tilbyde konsulenttjenester inden for SAP ERP (Enterprise Resource Planning) applikationer, fortsætter i dag med at styrke sig med smarte teknologier såsom business intelligence, cloud-teknologier, forretningsanalyse og kunstig intelligens i overensstemmelse med behovene i den digitale økonomi.

www.cozumevi.com

Kontakt

For yderligere information, bedes du kontakte:

Vincent Simioni, Partner: Vincent.Simioni@soapeople.com

35 55 55 75