SuccessFactors Extensions

SuccessFactors er bygget på en åben platform der gør det nemt at integrere med andre omkringliggende applikationer. Derfor ser vi at SF-partnere og kunder udvikler deres egne applikationer som tillæg til SuccessFactors standard-pakkerne.

Research (kilde) har vist at vores medarbejdere i dag anvender utroligt mange forskellige applikationer, og bruge en rum tid af hver eneste arbejdsdag på at skifte mellem disse applikationer. Derfor er der fokus på at bygge løsninger, som understøtter komplette processer og det er her extensions til SuccessFactors kommer ind i billedet, fordi man med disse ofte små applikationer muliggøre en mere komplet proces understøttelse, hvor alt foregår fra samme platform.

I 2BM udspringer vores SuccessFactors forretning omkring vores DNA som eksperter indenfor HR-administration. Det afspejler sig således også i de extensions vi markedsfører:

“Overordnet set, så har de været rigtige glade for at kunne bruge videoscreening. Det har reduceret deres screeningstid væsentligt og givet dem en langt større fleksibilitet ift. da de brugte telefoninterviews. De fortæller også, at det har givet dem en langt bedre føling med og vurdering af kandidaterne, inden de inviteres videre til en assessmentdag – dvs. der er en større andel end før, der efter assessmentdagen tilbydes ansættelse.”

Kimmie Møller Damgaard Petersen

HR Udviklingskonsulent, Copenhagen Airports

Successfactors extensions

Smart Fotoserver

~

Single Sign On

m

Digital Personnel File

Illness Manager

i

Document Generator

Flexible Budget

Download

Brug for hjælp eller rådgivning?

Man kan utroligt meget med extensions i SuccessFactors og med de løsninger der er beskrevet her, kontakt os og lad os sammen have en dialog om, hvorvidt disse extensions kan gøre en forskel for jeres organisation.

Giv os et kald på 35 55 55 90 eller send os en besked

35 55 55 75