SuccessFactors

SuccessFactors

Medarbejdere repræsenterer typisk 40-60 % af driftsomkostninger i en virksomhed og er det vigtigste aktiv i det at drive forretning. På trods af det, sker det mere end ofte, at de millioner, der anvendes på at udvikle de rette forretningsstrategier for virksomhedernes talenter, sjældent leverer det forventede resultat. I de fleste tilfælde opstår problemerne i at udmønte strategierne.

SuccessFactor’s BizX leverer håndgribelige forretningsresultater ved at drive tilpasning af forretningen, optimere medarbejder præstationer og opbygge konkurrencefordele: 1% top linje omsætningsvækst, 5 % større produktivitet og begrænse rekrutteringsomkostninger ved at reducere medarbejderomsætning med 15%.

Med mere end 3500 kunder og 15 millioner brugere i 168 lande, er SuccessFactors Business Execution Software (BizX) det mest anvendte Software-as-a-Service business software i verden.
SuccessFactors BizX suite indeholder 9 integrerede moduler, og hjælper virksomheder med at tilpasse arbejdsstyrken til forretningsstrategien i alle faser af virksomhedens årshjul, samt medarbejdernes ansættelsescyklus.

Hos 2BM har vi udformet en Standard SuccessFactors Pakke med 6 af de primære moduler – Læs mere om pakken her

SUCCESSFACTORS MODULES
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Employee Central

SuccessFactors Employee Central er industriens eneste HR kerneløsning, der ikke blot leverer omfattende integrerede HR-muligheder, men samtidig er specifikt designet til at drive forretning. Læs mere.

Performance & Goals

SuccessFactors Performance & Goals er en løsning der gør det muligt for ledere at afstemme medarbejdernes aktiviteter med organisations strategi og afklare performance, tildele medarbejderne løbende meningsfuld feedback samt coaching.         Læs mere.

Compensation

SuccessFactors Compensation hjælper virksomhedsledere, belønningsledere og HR-professionelle drastisk med at forbedre budget nøjagtighed, reducere risici og binde deres vigtigste udgifter – medarbejdere lønninger – til de aktuelle resultater. Læs mere.

Learning

SuccessFactors Learning Management adressér læringsbehov for medarbejderne gennem hele deres ansættelsesforløb. Organisationer kan drage fordel af bedre performance, og højere produktivitet allerede fra medarbejdernes første arbejdsdag. Samtidig vil virksomheder kunne udvide læringsmiljøet med eksterne partnere og kunder, for at opnå endnu bedre forretningsresultater. Læs mere.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Recruitment

SuccessFactors Recruiting Management hjælper organisationer til at søge, engagere og ansætte verdens bedste talenter. Løsningen tilgår rekruttering som en intern komponent af organisationers strategi, og leverer alle der er involveret – ikke blot HR – med redskaber til at eksekvere på strategien. Læs mere.

Succession & Development

SuccessFactors Succession and Development giver organisationer en gennemsigtbarhed til at identificere og forudsige talent gaps, så de med den indsigt kan bygge bro hen over disse gaps. Læs mere.

Onboarding

SuccessFactors Onboarding tager en fornyet tilgang til onboarding. Gennem en onboarding-proces der er nem, automatisk og personlig kan man forbedre produktiviteten det første år af en ansættelse ved at fokusere på tre hovedområder: Mennesker, Proces og Produktivitet. Læs mere.

Analytics & Reporting

SuccessFactors Human Capital Analytics handler om at tage rettidige og velinformeret beslutninger vedrørende virksomhedens arbejdsstyrke, på baggrund af opdaterede, intelligente og handlingsrettede data. Læs mere.

Service

Lad 2BM styre din daglige SuccessFactors support, inklusiv fejlstyring og release-styring.

Alle SuccessFactors moduler, så som Employee Central, Performance & Goals, Learning, Recruitment er inkluderet i vores support service.

Vores certificerede SuccessFactors konsulenter sidder i centrum af vores support service og de er klar til at hjælpe jer.

Læs mere om 2BM Support generelt.

Download en brochure om 2BM Service for SuccessFactors.

Med fejlstyring og release-styring gør vi det muligt for dig at få det bedste ud af din SuccessFactors investering.

Læs om hvad vi tilbyder og hvilke fordele du opnår ved vores service:

Extensions

2BM Package for SuccessFactors

Oplev hvordan din HR kan optimeres med vores standard pakke for SuccessFactors. 

2BM package for SuccessFactors vil gøre det muligt for din virksomhed at foretage en digital rejse og gøre HR mobilt. Vi kan levere en pakke der vil gøre det lettere for ledere og medarbejdere, uanset om de arbejder på kontor, på forskellige lokationer, derhjemme, i bus, tog, bil eller fly, på PC, Tablet eller mobiltelefon.

 

Smart Single Sign-on SuccessFactors

Med den hurtigt udviklende IT-infrastruktur og Cloud teknologi, spiller sikkerhed og privatliv en større og mere væsentlig rolle. Men med en udvikling af mere sikkerhed og privatliv kommer mere komplicerede og tidskrævende log-in procedurer, der kan reducere produktiviteten.

Med 2BM’s Smart Single Sign-on (SSO) løsning bliver medarbejderne automatisk logget på SuccessFactors systemet, når de forinden har logget ind på virksomhedens netværk. Dette gør det lettere for medarbejderne at tilgå SuccessFactors og fjerner komplicerede log-in sikkerhedsprocedurer, samtidig med at det sikrer et højt niveau af sikkerhed og integritet i systemet.

Smart PhotoServer

For de globalt spredte organisationer kan skabelsen af en samarbejdskultur være en udfordring. Nye medarbejdere ankommer og andre flytter rundt i organisationen. Dette kan gøre netværk og kommunikation svær, og kan reducere virksomheders tilpasnings- og innovative muligheder.

Med 2BM’s PhotoServer application uploades de nyeste fotos af medarbejderne automatisk ind i dit SuccessFactors system, og gør det nemmere at genkende kollegaen du ønsker at kontakte, hvilket fremmer fortrolighed og gør kommunikationen lettere.

Qualification Check

At opfylde regulativer og tjekke kvalifikationer kan ofte betyde en stor mængde arbejde for organisationer både fra et operationelt og administrativt perspektiv.

2BM Qualification Check Application kan hjælpe organisationer med at verificere medarbejdernes kvalifikationer og certifikater der arbejder i marken og kan give ledere besked, hvis en kvalifikation mangler eller er udløbet.

SuccessFactors Integrations

Læs om hvordan du kan automatisere og simplificere dine HR nøgleprocesser med SuccessFactors integrationer…

Vil du vide mere om SuccessFactors?

Kontakt os nu!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

3 + 13 =

Live

Der sker meget med SuccessFactors hos 2BM og vi vil gerne fortælle dig om det hele. Se vores kommende events, læs vores seneste blogs og følg os på LinkedIn.

Blogs

Stroppetur for akademikere

Som mange andre af virksomhedens processer som indkøb, vedligeholdelse, lagerstyring osv. får onboarding bare ikke samme opmærksomhed. Men der er penge og prestige i, ikke alene at få en medarbejder produktiv så hurtigt som muligt, men også at få medarbejderen til at føle sig velkommen og ønsket. Med Onboarding 2.0 lukker SuccessFactors hullet mellem en succesfuld rekruttering og en forberedt opstart i organisationen.

HCM er lagt i graven – sig velkommen til…HXM (Human Experience Management)

Dette var det helt centrale budskab på årets SuccessConnect i kasinoernes hjemby; Las Vegas. 200 af de allermest profilerede CEO’s verden over var blevet enige om at ”shareholder value no longer is the main objective”.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

Hvordan dit valg af SuccessFactors partner hænger sammen med udbuddet af marmelade

Hvert kvartal kommer der en ny SuccessFactors release med mellem 200 og 300 nye features. For rigtigt mange kunder, kan dette virke overvældende, derfor lister vi her en række anbefalinger til, hvordan disse releases bedst håndteres.

Hvorfor jeg ville ansætte min mor

Det har været akavet. Det har været pinligt. Og måske skulle jeg ikke have gjort det. Men det har været mig magtpåliggende at forsøge at overbevise ledelsen de steder, jeg har arbejdet, om at ansætte min mor. Jeg er sikker på, at du kan forestille dig ledelsens reaktioner, der gik fra et løftet øjenbryn til et udtryk, der sagde: ”manden er kugleskør”.

Der er gået seks år siden SAP købte SuccessFactors – lad os evaluere … igen

Der er gået seks år siden SAP købte SuccessFactors – så hvad er der sket siden da? Først og fremmest er jeg gået fra at arbejde med on-premise til at arbejde med SuccessFactors, og jeg vil gøre mit bedste for at give en objektiv sammenligning og beskrivelse af nogle af SuccessFactors’ fordele og ulemper set med mine øjne.

Forstå Design Thinking og hvordan det kan skabe værdi for dig

Design Thinking er ved at blive et slagord, og virksomheder i forskellige brancher har eller er begyndt at inkorporere metoden i deres forretning.

Cases

KONE – Hosting af ’on-premise’ SAP system hos 2BM

KONEs udfordringer ved at flytte deres SAP HCM løsning i skyen blev løst ved en hosting-løsning hos 2BM. Dette sikrede KONE flere besparelser.

Implementering af nyt lønsystem

Kundens eksisterende lønningssystem løb tør for support i Danmark på grund af manglende tekniske opgraderingsmuligheder – derfor implementerede 2BM en integreret SAP Payroll-løsning (KMD Nettoløn).

CPH – SuccessFactors Big Suite Implementering

Københavns Lufthavn anvendte en bred vifte af IT-systemer til at understøtte deres HR-processer i den årlige HR-cyklus. Dette gjorde dem ude af stand til at køre en headcount rapport med deres HR-processer udført på mange måder på tværs af virksomheden.

Jysk – Opgradering af global SAP Portal UI til ny UX

I alle JYSK-butikker verden over bruger medarbejderne JYSK HR Portal, og løsningen var ved at være gammel.

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Post Danmark – SAP HR & Payroll

For at fastholde sin førende position i et meget omskifteligt og konkurrencepræget marked bruger POST Danmark komplekse IT-værktøjer. De skal hjælpe med at understøtte forretningsprocesserne og sikre en altid tilstrækkelig IT-infrastruktur.

Ørsted – Fusion af lønsystemer

Ørsted blev skabt i 2006 gennem fusionen af seks større danske virksomheder: DONG, Elsam, Energi E2, Nesa, Københavns Energi og Frederiksberg Forsyning.

Det resulterede i et komplekst proces- og systemlandskab, som Ørsted var i gang med at strømline. En naturlig del af dette effektiviserings- og forbedringsprojekt var at sikre, at alle medarbejdere kan styres via den samme fælles SAP HCM-løsning; herunder udbetaling af løn, som førhen blev håndteret i fire forskellige systemer, hvoraf det ene ikke var SAP-baseret.

Events & News

Dialogmøde om den nye ferielov

Den nye ferielov - dialogmøde2BM og KMD inviterer til dialogmøde om den nye ferielov den 8. og 9. oktober 2019 i Aarhus og København.Vi glæder os til at byde dig velkommen til en formiddag med fokus på den nye ferielov. Dagen vil byde på faglige indlæg og give god...

Ny bestyrelsesformand til 2BM

En af de 100 vigtigste kvinder i Danmark blev den 23. april 2019 valgt som bestyrelsesformand hos SAP Konsulenthuset 2BM A/S: Caroline Søeborg Ahlefeldt, seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

Den nye ferielov – uden sved på panden

2BM & KMD inviterer til temadag om den nye ferielov. Her vil vi i samarbejde med Lundgrens bl.a. fortælle dig, hvordan den nye ferielov adskiller sig fra den gamle.

Share This