successfactors

Med mere end 3500 kunder og 15 millioner brugere i 168 lande, er SuccessFactors Business Execution Software (BizX) det mest anvendte Software-as-a-Service business software i verden. SuccessFactors BizX suite indeholder 9 integrerede moduler, og hjælper virksomheder med at tilpasse arbejdsstyrken til forretningsstrategien i alle faser af virksomhedens årshjul, samt medarbejdernes ansættelsescyklus.

I 2BM er vi specialister i HR-administration, vi har implementeret SAP tid- og lønløsninger i mere end 15 år og har en markedsandel på omkring 50% på det danske SAP-marked. Derfor er det naturligt, at vi har specialiseret os indenfor Employee Central som er SuccessFactors udgaven af et ”rigtig HR-system”, hvor de administrative procedurer udføres med SuccessFactors.

Når vi taler om Employee Central kan modulet selvfølgelig rigtig meget, men vi oplever også at mange kunder efterspørger noget mere, og derfor tilbyder vi en række extensions til vores Employee Central kunder. Læs mere her (link til extension side)

I forlængelse af Employee Central dækker vores specialisering også SuccessFactors Compensation (inklusiv Variable Pay) og Learning Management. Det har vi valgt fordi begge moduler kan være administrativt tunge at drive for HR, og fordi vi har lavet rigtig mange implementeringer på disse moduler.

Læs mere om vores offerings indenfor de enkelte moduler her:

Er jeres udgangspunkt for et SuccessFactors projekt sikring af et solidt fundament og optimering af administrative processer, så er det 2BM I skal snakke med.

Udover at være specialiseret på de administrative processer dækker 2BM selvfølgelig SuccessFactors porteføljen og vi har en template som vores projekter udspringer fra på samtlige moduler. Se mere på vores template side her.

 

Free workshop

Forstå hvordan et vellykket HR-system kan styrke din forretning

2BM tilbyder en inspirationsworkshop, hvor vi præsenterer SuccessFactors. Vi tager en dialog om din organisations strategi og gennemgår sammen med dig, hvilken løsning, der tjener din forretning bedst.

Vi demonstrerer også de moduler, der kan understøtte din forretning og dermed løfter medarbejderoplevelsen. Som deltager får du en forståelse af, hvad SuccessFactors reelt handler om, og hvordan de økonomiske benefits kan opgøres for forretning og IT.

Inspirationsworkshoppen indeholder:

  • 2 timers møde
  • Kort dialog om virksomheden
  • Kort dialog og HR-strategi og procesoverblik
  • Præsentation af SuccessFactors bredt med perspektivering til de første 2 punkter
  • Præsentation af de moduler, der optager kunden mest med perspektivering til de første 2 punkter

Læs mere: Et vellykket HR-system skal styrke forretningen

Service

Lad 2BM styre din daglige SuccessFactors support, inklusiv fejlstyring og release-styring.

Alle SuccessFactors moduler, så som Employee Central, Performance & Goals, Learning, Recruitment er inkluderet i vores support service.

Vores certificerede SuccessFactors konsulenter sidder i centrum af vores support service og de er klar til at hjælpe jer.

Download

Download vores brochure om 2BM Service for SuccessFactors.

Med fejlstyring og release-styring gør vi det muligt for dig at få det bedste ud af din SuccessFactors investering.

Læs om hvad vi tilbyder og hvilke fordele du opnår ved vores service:

Vil du vide mere om SuccessFactors?

Kontakt os nu!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Karina Vittrup

Karina Vittrup

CCO

Signe Mørkenborg Larsen

Signe Mørkenborg Larsen

Head of SAP HCM & SuccessFactors

Cases

Blogs

Events & Artikler

35 55 55 75