facebook-img

SuccessFactors

Med mere end 3500 kunder og 15 millioner brugere i 168 lande, er SuccessFactors Business Execution Software (BizX) det mest anvendte Software-as-a-Service business software i verden.SuccessFactors BizX suite indeholder 9 integrerede moduler, og hjælper virksomheder med at tilpasse arbejdsstyrken til forretningsstrategien i alle faser af virksomhedens årshjul, samt medarbejdernes ansættelsescyklus.

I 2BM er vi specialister i HR-administration, vi har implementeret SAP tid- og lønløsninger i mere end 15 år og har en markedsandel på omkring 50% på det danske SAP-marked. Derfor er det naturligt, at vi har specialiseret os indenfor Employee Central som er SuccessFactors udgaven af et ”rigtig HR-system”, hvor de administrative procedurer udføres med SuccessFactors.

Når vi taler om Employee Central kan modulet selvfølgelig rigtig meget, men vi oplever også at mange kunder efterspørger noget mere, og derfor tilbyder vi en række extensions til vores Employee Central kunder. Læs mere her (link til extension side)

I forlængelse af Employee Central dækker vores specialisering også SuccessFactors Compensation (inklusiv Variable Pay) og Learning Management. Det har vi valgt fordi begge moduler kan være administrativt tunge at drive for HR, og fordi vi har lavet rigtig mange implementeringer på disse moduler.

Læs mere om vores offerings indenfor de enkelte moduler her:

Er jeres udgangspunkt for et SuccessFactors projekt sikring af et solidt fundament og optimering af administrative processer, så er det 2BM I skal snakke med.

Udover at være specialiseret på de administrative processer dækker 2BM selvfølgelig SuccessFactors porteføljen og vi har en template som vores projekter udspringer fra på samtlige moduler. Se mere på vores template side her.

 

Successfactors modules

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Employee Central

SuccessFactors Employee Central er industriens eneste HR kerneløsning, der ikke blot leverer omfattende integrerede HR-muligheder, men samtidig er specifikt designet til at drive forretning. Læs mere.

Performance & Goals

SuccessFactors Performance & Goals er en løsning der gør det muligt for ledere at afstemme medarbejdernes aktiviteter med organisations strategi og afklare performance, tildele medarbejderne løbende meningsfuld feedback samt coaching.         Læs mere.

Compensation

SuccessFactors Compensation hjælper virksomhedsledere, belønningsledere og HR-professionelle drastisk med at forbedre budget nøjagtighed, reducere risici og binde deres vigtigste udgifter – medarbejdere lønninger – til de aktuelle resultater. Læs mere.

Learning

SuccessFactors Learning Management adressér læringsbehov for medarbejderne gennem hele deres ansættelsesforløb. Organisationer kan drage fordel af bedre performance, og højere produktivitet allerede fra medarbejdernes første arbejdsdag. Samtidig vil virksomheder kunne udvide læringsmiljøet med eksterne partnere og kunder, for at opnå endnu bedre forretningsresultater. Læs mere.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Recruitment

SuccessFactors Recruiting Management hjælper organisationer til at søge, engagere og ansætte verdens bedste talenter. Løsningen tilgår rekruttering som en intern komponent af organisationers strategi, og leverer alle der er involveret – ikke blot HR – med redskaber til at eksekvere på strategien. Læs mere.

Succession & Development

SuccessFactors Succession and Development giver organisationer en gennemsigtbarhed til at identificere og forudsige talent gaps, så de med den indsigt kan bygge bro hen over disse gaps. Læs mere.

Onboarding

SuccessFactors Onboarding tager en fornyet tilgang til onboarding. Gennem en onboarding-proces der er nem, automatisk og personlig kan man forbedre produktiviteten det første år af en ansættelse ved at fokusere på tre hovedområder: Mennesker, Proces og Produktivitet. Læs mere.

Analytics & Reporting

SuccessFactors Human Capital Analytics handler om at tage rettidige og velinformeret beslutninger vedrørende virksomhedens arbejdsstyrke, på baggrund af opdaterede, intelligente og handlingsrettede data. Læs mere.

Gratis workshop

Forstå hvordan et vellykket HR-system kan styrke din forretning

2BM tilbyder en inspirationsworkshop, hvor vi præsenterer SuccessFactors. Vi tager en dialog om din organisations strategi og gennemgår sammen med dig, hvilken løsning, der tjener din forretning bedst.

Vi demonstrerer også de moduler, der kan understøtte din forretning og dermed løfter medarbejderoplevelsen. Som deltager får du en forståelse af, hvad SuccessFactors reelt handler om, og hvordan de økonomiske benefits kan opgøres for forretning og IT.

Inspirationsworkshoppen indeholder:

  • 2 timers møde
  • Kort dialog om virksomheden
  • Kort dialog og HR-strategi og procesoverblik
  • Præsentation af SuccessFactors bredt med perspektivering til de første 2 punkter
  • Præsentation af de moduler, der optager kunden mest med perspektivering til de første 2 punkter

Læs mere: Et vellykket HR-system skal styrke forretningen

Service

Lad 2BM styre din daglige SuccessFactors support, inklusiv fejlstyring og release-styring.

Alle SuccessFactors moduler, så som Employee Central, Performance & Goals, Learning, Recruitment er inkluderet i vores support service.

Vores certificerede SuccessFactors konsulenter sidder i centrum af vores support service og de er klar til at hjælpe jer.

Læs mere om 2BM Support generelt.

Download

Download vores brochure om 2BM Service for SuccessFactors.

Med fejlstyring og release-styring gør vi det muligt for dig at få det bedste ud af din SuccessFactors investering.

Læs om hvad vi tilbyder og hvilke fordele du opnår ved vores service:

Vil du vide mere om SuccessFactors?

Kontakt os nu!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Karina Vittrup

Karina Vittrup

CCO

Casper Nielsen

Casper Nielsen

SuccessFactors Teamlead

Cases

Blogs

Events & Artikler

Share This
Call Now Button35 55 55 75