facebook-img

SuccessFactors

SuccessFactors

Medarbejdere repræsenterer typisk 40-60 % af driftsomkostninger i en virksomhed og er det vigtigste aktiv i det at drive forretning. På trods af det, sker det mere end ofte, at de millioner, der anvendes på at udvikle de rette forretningsstrategier for virksomhedernes talenter, sjældent leverer det forventede resultat. I de fleste tilfælde opstår problemerne i at udmønte strategierne.

SuccessFactor’s BizX leverer håndgribelige forretningsresultater ved at drive tilpasning af forretningen, optimere medarbejder præstationer og opbygge konkurrencefordele: 1% top linje omsætningsvækst, 5 % større produktivitet og begrænse rekrutteringsomkostninger ved at reducere medarbejderomsætning med 15%.

Med mere end 3500 kunder og 15 millioner brugere i 168 lande, er SuccessFactors Business Execution Software (BizX) det mest anvendte Software-as-a-Service business software i verden.
SuccessFactors BizX suite indeholder 9 integrerede moduler, og hjælper virksomheder med at tilpasse arbejdsstyrken til forretningsstrategien i alle faser af virksomhedens årshjul, samt medarbejdernes ansættelsescyklus.

Hos 2BM har vi udformet en Standard SuccessFactors Pakke med 6 af de primære moduler – Læs mere om pakken her.

SUCCESSFACTORS MODULES
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Employee Central

SuccessFactors Employee Central er industriens eneste HR kerneløsning, der ikke blot leverer omfattende integrerede HR-muligheder, men samtidig er specifikt designet til at drive forretning. Læs mere.

Performance & Goals

SuccessFactors Performance & Goals er en løsning der gør det muligt for ledere at afstemme medarbejdernes aktiviteter med organisations strategi og afklare performance, tildele medarbejderne løbende meningsfuld feedback samt coaching.         Læs mere.

Compensation

SuccessFactors Compensation hjælper virksomhedsledere, belønningsledere og HR-professionelle drastisk med at forbedre budget nøjagtighed, reducere risici og binde deres vigtigste udgifter – medarbejdere lønninger – til de aktuelle resultater. Læs mere.

Learning

SuccessFactors Learning Management adressér læringsbehov for medarbejderne gennem hele deres ansættelsesforløb. Organisationer kan drage fordel af bedre performance, og højere produktivitet allerede fra medarbejdernes første arbejdsdag. Samtidig vil virksomheder kunne udvide læringsmiljøet med eksterne partnere og kunder, for at opnå endnu bedre forretningsresultater. Læs mere.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Recruitment

SuccessFactors Recruiting Management hjælper organisationer til at søge, engagere og ansætte verdens bedste talenter. Løsningen tilgår rekruttering som en intern komponent af organisationers strategi, og leverer alle der er involveret – ikke blot HR – med redskaber til at eksekvere på strategien. Læs mere.

Succession & Development

SuccessFactors Succession and Development giver organisationer en gennemsigtbarhed til at identificere og forudsige talent gaps, så de med den indsigt kan bygge bro hen over disse gaps. Læs mere.

Onboarding

SuccessFactors Onboarding tager en fornyet tilgang til onboarding. Gennem en onboarding-proces der er nem, automatisk og personlig kan man forbedre produktiviteten det første år af en ansættelse ved at fokusere på tre hovedområder: Mennesker, Proces og Produktivitet. Læs mere.

Analytics & Reporting

SuccessFactors Human Capital Analytics handler om at tage rettidige og velinformeret beslutninger vedrørende virksomhedens arbejdsstyrke, på baggrund af opdaterede, intelligente og handlingsrettede data. Læs mere.

Gratis workshop

Forstå hvordan et vellykket HR-system kan styrke din forretning

2BM tilbyder en inspirationsworkshop, hvor vi præsenterer SuccessFactors. Vi tager en dialog om din organisations strategi og gennemgår sammen med dig, hvilken løsning, der tjener din forretning bedst.

Vi demonstrerer også de moduler, der kan understøtte din forretning og dermed løfter medarbejderoplevelsen. Som deltager får du en forståelse af, hvad SuccessFactors reelt handler om, og hvordan de økonomiske benefits kan opgøres for forretning og IT.

Inspirationsworkshoppen indeholder:

  • 2 timers møde
  • Kort dialog om virksomheden
  • Kort dialog og HR-strategi og procesoverblik
  • Præsentation af SuccessFactors bredt med perspektivering til de første 2 punkter
  • Præsentation af de moduler, der optager kunden mest med perspektivering til de første 2 punkter

Læs mere: Et vellykket HR-system skal styrke forretningen

Brug for mere information?

Ønsker du at booke en workshop, så kontakt os på info@2bm.dk eller telefonisk på +45 35 55 55 75

Mød vores specialister

Karina Vittrup

Karina Vittrup

Salgsdirektør i 2BM

kvi@2bm.dk

Casper Nielsen

Casper Nielsen

SuccessFactors Teamlead i 2BM

cni@2bm.dk

Service

Lad 2BM styre din daglige SuccessFactors support, inklusiv fejlstyring og release-styring.

Alle SuccessFactors moduler, så som Employee Central, Performance & Goals, Learning, Recruitment er inkluderet i vores support service.

Vores certificerede SuccessFactors konsulenter sidder i centrum af vores support service og de er klar til at hjælpe jer.

Læs mere om 2BM Support generelt.

Download vores brochure om 2BM Service for SuccessFactors.

Med fejlstyring og release-styring gør vi det muligt for dig at få det bedste ud af din SuccessFactors investering.

Læs om hvad vi tilbyder og hvilke fordele du opnår ved vores service:

Udvidelser

Smart Single Sign-on SuccessFactors

Med den hurtigt udviklende IT-infrastruktur og Cloud teknologi, spiller sikkerhed og privatliv en større og mere væsentlig rolle. Men med en udvikling af mere sikkerhed og privatliv kommer mere komplicerede og tidskrævende log-in procedurer, der kan reducere produktiviteten.

Med 2BM’s Smart Single Sign-on (SSO) løsning bliver medarbejderne automatisk logget på SuccessFactors systemet, når de forinden har logget ind på virksomhedens netværk. Dette gør det lettere for medarbejderne at tilgå SuccessFactors og fjerner komplicerede log-in sikkerhedsprocedurer, samtidig med at det sikrer et højt niveau af sikkerhed og integritet i systemet.

Smart PhotoServer

For de globalt spredte organisationer kan skabelsen af en samarbejdskultur være en udfordring. Nye medarbejdere ankommer og andre flytter rundt i organisationen. Dette kan gøre netværk og kommunikation svær, og kan reducere virksomheders tilpasnings- og innovative muligheder.

Med 2BM’s PhotoServer application uploades de nyeste fotos af medarbejderne automatisk ind i dit SuccessFactors system, og gør det nemmere at genkende kollegaen du ønsker at kontakte, hvilket fremmer fortrolighed og gør kommunikationen lettere.

Qualification Check

At opfylde regulativer og tjekke kvalifikationer kan ofte betyde en stor mængde arbejde for organisationer både fra et operationelt og administrativt perspektiv.

2BM Qualification Check Application kan hjælpe organisationer med at verificere medarbejdernes kvalifikationer og certifikater der arbejder i marken og kan give ledere besked, hvis en kvalifikation mangler eller er udløbet.

SuccessFactors Integrations

Læs om hvordan du kan automatisere og simplificere dine HR nøgleprocesser med SuccessFactors integrationer…

Cases

Blogs

Events & Artikler

Vil du vide mere om SuccessFactors?

Kontakt os nu!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Share This