SuccessFactors

SuccessFactors

Medarbejdere repræsenterer typisk 40-60 % af driftsomkostninger i en virksomhed og er det vigtigste aktiv i det at drive forretning. På trods af det, sker det mere end ofte, at de millioner, der anvendes på at udvikle de rette forretningsstrategier for virksomhedernes talenter, sjældent leverer det forventede resultat. I de fleste tilfælde opstår problemerne i at udmønte strategierne.

SuccessFactor’s BizX leverer håndgribelige forretningsresultater ved at drive tilpasning af forretningen, optimere medarbejder præstationer og opbygge konkurrencefordele: 1% top linje omsætningsvækst, 5 % større produktivitet og begrænse rekrutteringsomkostninger ved at reducere medarbejderomsætning med 15%.

Med mere end 3500 kunder og 15 millioner brugere i 168 lande, er SuccessFactors Business Execution Software (BizX) det mest anvendte Software-as-a-Service business software i verden.
SuccessFactors BizX suite indeholder 9 integrerede moduler, og hjælper virksomheder med at tilpasse arbejdsstyrken til forretningsstrategien i alle faser af virksomhedens årshjul, samt medarbejdernes ansættelsescyklus.

Hos 2BM har vi udformet en Standard SuccessFactors Pakke med 6 af de primære moduler – Læs mere om pakken her

SUCCESSFACTORS MODULES
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Employee Central

SuccessFactors Employee Central er industriens eneste HR kerneløsning, der ikke blot leverer omfattende integrerede HR-muligheder, men samtidig er specifikt designet til at drive forretning. Læs mere.

Performance & Goals

SuccessFactors Performance & Goals er en løsning der gør det muligt for ledere at afstemme medarbejdernes aktiviteter med organisations strategi og afklare performance, tildele medarbejderne løbende meningsfuld feedback samt coaching.         Læs mere.

Compensation

SuccessFactors Compensation hjælper virksomhedsledere, belønningsledere og HR-professionelle drastisk med at forbedre budget nøjagtighed, reducere risici og binde deres vigtigste udgifter – medarbejdere lønninger – til de aktuelle resultater. Læs mere.

Learning

SuccessFactors Learning Management adressér læringsbehov for medarbejderne gennem hele deres ansættelsesforløb. Organisationer kan drage fordel af bedre performance, og højere produktivitet allerede fra medarbejdernes første arbejdsdag. Samtidig vil virksomheder kunne udvide læringsmiljøet med eksterne partnere og kunder, for at opnå endnu bedre forretningsresultater. Læs mere.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Recruitment

SuccessFactors Recruiting Management hjælper organisationer til at søge, engagere og ansætte verdens bedste talenter. Løsningen tilgår rekruttering som en intern komponent af organisationers strategi, og leverer alle der er involveret – ikke blot HR – med redskaber til at eksekvere på strategien. Læs mere.

Succession & Development

SuccessFactors Succession and Development giver organisationer en gennemsigtbarhed til at identificere og forudsige talent gaps, så de med den indsigt kan bygge bro hen over disse gaps. Læs mere.

Onboarding

SuccessFactors Onboarding tager en fornyet tilgang til onboarding. Gennem en onboarding-proces der er nem, automatisk og personlig kan man forbedre produktiviteten det første år af en ansættelse ved at fokusere på tre hovedområder: Mennesker, Proces og Produktivitet. Læs mere.

Analytics & Reporting

SuccessFactors Human Capital Analytics handler om at tage rettidige og velinformeret beslutninger vedrørende virksomhedens arbejdsstyrke, på baggrund af opdaterede, intelligente og handlingsrettede data. Læs mere.

Service

Lad 2BM styre din daglige SuccessFactors support, inklusiv fejlstyring og release-styring.

Alle SuccessFactors moduler, så som Employee Central, Performance & Goals, Learning, Recruitment er inkluderet i vores support service.

Vores certificerede SuccessFactors konsulenter sidder i centrum af vores support service og de er klar til at hjælpe jer.

Læs mere om 2BM Support generelt.

Download en brochure om 2BM Service for SuccessFactors.

Med fejlstyring og release-styring gør vi det muligt for dig at få det bedste ud af din SuccessFactors investering.

Læs om hvad vi tilbyder og hvilke fordele du opnår ved vores service:

Udvidelser

2BM Package for SuccessFactors

Oplev hvordan din HR kan optimeres med vores standard pakke for SuccessFactors. 

2BM package for SuccessFactors vil gøre det muligt for din virksomhed at foretage en digital rejse og gøre HR mobilt. Vi kan levere en pakke der vil gøre det lettere for ledere og medarbejdere, uanset om de arbejder på kontor, på forskellige lokationer, derhjemme, i bus, tog, bil eller fly, på PC, Tablet eller mobiltelefon.

 

Smart Single Sign-on SuccessFactors

Med den hurtigt udviklende IT-infrastruktur og Cloud teknologi, spiller sikkerhed og privatliv en større og mere væsentlig rolle. Men med en udvikling af mere sikkerhed og privatliv kommer mere komplicerede og tidskrævende log-in procedurer, der kan reducere produktiviteten.

Med 2BM’s Smart Single Sign-on (SSO) løsning bliver medarbejderne automatisk logget på SuccessFactors systemet, når de forinden har logget ind på virksomhedens netværk. Dette gør det lettere for medarbejderne at tilgå SuccessFactors og fjerner komplicerede log-in sikkerhedsprocedurer, samtidig med at det sikrer et højt niveau af sikkerhed og integritet i systemet.

Smart PhotoServer

For de globalt spredte organisationer kan skabelsen af en samarbejdskultur være en udfordring. Nye medarbejdere ankommer og andre flytter rundt i organisationen. Dette kan gøre netværk og kommunikation svær, og kan reducere virksomheders tilpasnings- og innovative muligheder.

Med 2BM’s PhotoServer application uploades de nyeste fotos af medarbejderne automatisk ind i dit SuccessFactors system, og gør det nemmere at genkende kollegaen du ønsker at kontakte, hvilket fremmer fortrolighed og gør kommunikationen lettere.

Qualification Check

At opfylde regulativer og tjekke kvalifikationer kan ofte betyde en stor mængde arbejde for organisationer både fra et operationelt og administrativt perspektiv.

2BM Qualification Check Application kan hjælpe organisationer med at verificere medarbejdernes kvalifikationer og certifikater der arbejder i marken og kan give ledere besked, hvis en kvalifikation mangler eller er udløbet.

SuccessFactors Integrations

Læs om hvordan du kan automatisere og simplificere dine HR nøgleprocesser med SuccessFactors integrationer…

SAP er ikke kun for de store hos Betech

Læs om, hvordan vores kunde har kunnet understøtte forretningsudviklingen med SAP i mere end et årti.

KONE – Hosting af ’on-premise’ SAP system hos 2BM

KONEs udfordringer ved at flytte deres SAP HCM løsning i skyen blev løst ved en hosting-løsning hos 2BM. Dette sikrede KONE flere besparelser.

Outsourcing af lønadministration

2BM’s ydelser til kunden omfatter personale administration, styring af organisationsstruktur, håndtering af alle løninput, afvikling af selve lønbehandlingen, rapportering til SKAT og andre danske myndigheder, rapportering til finansafdelingen og meget mere.

SAP GDPR hos Royal Unibrew

Royal Unibrew havde behov for bistand til at strukturere deres praktiske implementering af projektet til forberedelse af GDPR forordningens ikrafttræden, herunder politikker, procedure samt analyse af de tekniske og organisatoriske foranstaltninger for SAP.

Implementering af nyt lønsystem

Kundens eksisterende lønningssystem løb tør for support i Danmark på grund af manglende tekniske opgraderingsmuligheder – derfor implementerede 2BM en integreret SAP Payroll-løsning (KMD Nettoløn).

CPH – SuccessFactors Big Suite Implementering

Københavns Lufthavn anvendte en bred vifte af IT-systemer til at understøtte deres HR-processer i den årlige HR-cyklus. Dette gjorde dem ude af stand til at køre en headcount rapport med deres HR-processer udført på mange måder på tværs af virksomheden.

Jysk – Opgradering af global SAP Portal UI til ny UX

I alle JYSK-butikker verden over bruger medarbejderne JYSK HR Portal, og løsningen var ved at være gammel.

Banedanmark – GPS Tracking & Intelligent Logbook

2BM har for Banedanmark implementeret en GPS-sporingsløsning, som udstyrede alle servicevogne og rullende materiel med hardware, der indeholder GPS-modtagere og mobil datakommunikation (GSM).

Banedanmark – VH-Order

Banedanmark er en innovativ virksomhed, der hele tiden arbejder på at forbedre sine processer. Baneservice ønskede sig en ny, mobil løsning, der kan forbedre datakvaliteten, reducere forbruget af papir, tilbyde nemmere adgang til opdaterede data, reducere rejsetid samt forbedre hverdagen for de mange teknikere, der arbejder med at vedligeholde og forbedre de danske jernbaner.

Grundfos – SAP Fiori

Folk har vænnet sig til hastigheden og enkeltheden i forbrugerapps, så erhvervsbrugere forventer det samme af forretningssoftware. Desuden gør mobil teknologi som telefoners kameraer og sensorer det muligt for virksomheder at effektivisere processer. Traditionelt er SAP kun blevet brugt på PC, og dets ”retro” interface har længe været genstand for hektisk debat. SAP har for nylig lanceret flere nye UI-teknologier, heriblandt Fiori og skærm-personaer, for at give erhvervsbrugeren en bedre oplevelse. Men hvordan tager en virksomhed de nye teknologier i brug, og hvilken teknologi skal de vælge? Med mere end 300 Fiori-apps kan det være en udfordring at finde ud af, hvor man skal starte.

Relaterede blogs

Projektacceleratorer i SuccessFactors implementeringer

Læs mere om, hvordan du kan realisere det fulde potentiale ved en SuccessFactors implementering og undgå faldgruber.

Rekruttering i en ny tidsalder

Digitalisering og virtuelt arbejde. To elementer der er essentielle for os i disse tider. Hvordan bruger vi vores egne udviklede digitale kompetencer til effektivisering af arbejdsopgaver og processer?

Stroppetur for akademikere

Som mange andre af virksomhedens processer som indkøb, vedligeholdelse, lagerstyring osv. får onboarding bare ikke samme opmærksomhed. Men der er penge og prestige i, ikke alene at få en medarbejder produktiv så hurtigt som muligt, men også at få medarbejderen til at føle sig velkommen og ønsket. Med Onboarding 2.0 lukker SuccessFactors hullet mellem en succesfuld rekruttering og en forberedt opstart i organisationen.

HCM er lagt i graven – sig velkommen til…HXM (Human Experience Management)

Dette var det helt centrale budskab på årets SuccessConnect i kasinoernes hjemby; Las Vegas. 200 af de allermest profilerede CEO’s verden over var blevet enige om at ”shareholder value no longer is the main objective”.

OPDATERET: No-deal Brexit

Virksomheder i EU der handler med Storbritannien, eller som er fysisk tilstede i Storbritannien, bør på nuværende tidspunkt have igangsat projekter, der sikrer, at deres ERP-system fortsat kan leve op til de ændrede legale krav, der møder dem den 31. oktober.

Hvordan matcher SAP’s standardprocesser jeres virksomhed?

2BM er specialister i analyse af processer samt udvikling og implementering af applikationer, som understøtter disse på bedste vis. Gennem analyse og forskellige workshops, ser vi om jeres behov kan dækkes med en allerede tilgængelig standard applikation, eller om behovet derimod ligger udenfor standard.

Hvad vi mistede undervejs

For en rum tid siden, talte jeg om vigtigheden af forandringsledelse i et IT-projekt. Den sædvanlige plade. Den sikre holdning. ”Vi skal hjælpe organisationen og medarbejdere igennem den forestående forandring og bla bla bla”. Hvem kan være uenig? Heldigvis én. Hvorfor skal vi egentlig det?

No deal Brexit! – Hvad betyder det for dit SAP-system?

Det kan ikke komme som en overraskelse, at hvis din virksomhed har samhandel med Storbritannien så står dine forretningsprocesser over for en gennemgribende forandring.

Hvordan dit valg af SuccessFactors partner hænger sammen med udbuddet af marmelade

Hvert kvartal kommer der en ny SuccessFactors release med mellem 200 og 300 nye features. For rigtigt mange kunder, kan dette virke overvældende, derfor lister vi her en række anbefalinger til, hvordan disse releases bedst håndteres.

Datatilsynets planlagte tilsyn for resten af 2018

af Sarmad Reda Datatilsynets planlagte tilsyn for resten af 2018 Datatilsynet har med fortsæt i GDPR planlagt sine tilsyn for resten af 2018. Disse tilsyn vil blive rettet mod enkelte unavngivne private virksomheder, kommuner, regioner samt retshåndhævende...

Relaterede nyheder & events

Workshop: Fremtiden for HCM

Deltag i en virtuel workshop med andre i samme båd omkring fremtiden for HCM

Intelligent ERP sætter udvikling og kunden i forgrunden

Den måde, mange virksomheder i dagarbejder med deres SAP-system på, bliverhelt forandret fordi manuelle processerautomatiseres, og systemet vil træffekloge beslutninger selv og fodredig med indsigt til de valg,du selv skal træffe.

S/4HANA The Big events

Find ud af, hvorfor digitalisering ikke kan vente til i morgen.
Se eller gense vores tidligere webinarer og tilmeld dig det sidste webinar i vores S/4HANA-trilogi.

Webinar – The Big How

Gense vores webinar. Transforming businesses for the future. Vi gennemgår de fem vigtigste elementer man som organisation skal tage stilling til inden transitionen til S/4HANA.Du kan også få et indblik i, hvordan rejsen har været for en virksomhed, der allerede har taget skridtet ind i fremtiden med en S/4HANA implementering.

Plant et træ med 2BM

I 2BM ønsker vi at tage aktiv del i FNs Verdensmål og helt basalt hjælpe med at passe på vores planet og gøre verden til et bedre sted. Det er måske at sætte barren højt, men hvis vi alle bidrager med lidt, gør det en stor forskel i sidste ende.

Industriens Danmark med Berlingske

Mange større industrivirksomheder har endnu ikke taget det store spring ind i den digitale verden. 2BM Software tilbyder mobile applikationer, der sparer tid og ressourcer til vedligeholdelse i industrien, hvilket både er en god business case og et miljørigtigt valg

Træd på speederen med Politiken

Coronakrisen vist, hvor afgørende digitaliseringen er, og hvorfor den ikke kan vente til i morgen. Digital udvikling og villighed til forandring er den eneste vej frem.

The Big Why webinar 04.06.2020

Gense vores webinar ‘The Big Why’, hvor 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digital transformation ikke kan vente til i morgen.

”Digitalisering af erhvervslivet” med Berlingske

På bare få måneder viste coronakrisen os alle, hvilke effekter digitalisering har på både dem der accepterer det, og dem der venter for længe, ​​idet de fremhævede tendenser viser, hvor vigtig digitalisering er, og hvorfor den ikke kan vente til i morgen. Det moderne ERP-system er vores nye intelligente assistent, der skaber et overblik og hjælper os med at tage sunde strategiske beslutninger.

2BM COVID-19 pakke

I forbindelse med håndtering af fravær, etc. grundet COVID-19 har 2BM udarbejdet en ”pakke” til håndtering af de medarbejdere, der er berørt af COVID-19.

Vil du vide mere om SuccessFactors?

Kontakt os nu!

Giv os et kald på 35 55 55 75 eller send os en besked

Share This