Package for SuccessFactors

2BM PACKAGE for SUCCESSFACTORS

Oplev hvordan din HR kan optimeres med vores standard pakke for SuccessFactors.

En beslutning om nyt HR System, selv hvis det ”bare” drejer sig om et nyt talentmodul som fx rekruttering, er en stor beslutning for de fleste organisationer, og det kan være svært at komme i gang.

Lad 2BM hjælpe. Vi har designet en standardiseret SuccessFactors template løsning som er godkendt som en ”SAP-qualified Partner package solution” (kvalitetsstempel fra SAP) som tager udgangspunkt i HR-drift for små og mellemstore danske virksomheder.

Men er SuccessFactors ikke kun for store virksomheder spørger du måske?…og med rette. Mange eksisterende SuccessFactors kunder verden over er større end det vi kalder små og mellemstore virksomheder i Danmark (op til 1.500 medarbejdere). MEN vi har gjort vores hjemmearbejde.

Vi har høstet erfaringer fra vores kollegaer rundt om i Europa og fra vores UnitedVars samarbejde

Vi har været ude og interviewe en række virksomheder i segmentet små og mellemstore virksomheder, med det formål at lære hvordan HR er forskelligt i en organisation med 750 medarbejdere i sammenligning med en organisation med 5.000 medarbejdere.

Noget af den vigtigste læring fra disse interviews er at denne type virksomheder ofte er karakteriseret ved:

  • Arbejde med HR-master data er tungt – indtastning af de samme data mange gange
  • Man anvender en bred vifte af applikationer til at holde styr på data. Det er tidskrævende, fejlbehæftet og svært at danne overblik og lave rapporter
  • HR er ofte belastet af stor grad af administration/transaktioner og det er svært at løfte sig ud af denne lidt fastlåste situation fordi man ikke har værktøjerne til det
  • HR-rollen er ofte meget bred – generalist tilgang til HR
  • Svært at arbejde strategisk med HR, man mangler data at styre efter
  • On-boarding og rekruttering er ofte meget tidskrævende og håndteres ved en lang række Excel ark og tilsvarende. Der er tale om meget manuelle arbejdsgange
  • Fokus på medarbejder performance fylder ofte ikke så meget i HR – ofte fordi det er svært at sige noget generelt på baggrund af de data der er tilgængelige
  • Man har ofte alle de rigtige processer men de er ikke bundet sammen – HR oplever nogle gange sammenhæng men det gør forretningen sjældent og det er når processerne hænger sammen i øjnene af ledere og medarbejdere at HR-processerne skaber værdi
  • Lederrollen er ligesom HR-rollen ofte meget bred. Det er svært at få ledere til at arbejde med HR som et ledelsesværktøj.
  • GDPR fylder ofte ikke så meget – svært at gøre så meget ved det med de tilgængelige værktøjer.

Kan I genkende jer selv i noget af det ovenstående, så book en helt uforpligtigende dialog med os og lad os se om SuccessFactors er relevant for din organisation.

Lad os lave en business case beregning baseret specifikt på jeres organisation og jeres SuccessFactors interessefelt – book et gratis inspirationsmøde om SuccessFactors her – og vi tager regnemaskinen med.

Vi glæder os til at hjælpe HR i jeres organisation med at få en nem start på digitaliseringen af HR, med at realisere nogle stærke benefit (se faktaboks) og med at facilitere et løfte af HR til et nyt niveau.

Vi bringer morgendagens teknologi ind i nutidens arbejdspladser.

FAKTA

Business case vil altid være forskellig fra virksomhed til virksomhed da udgangspunktet ligeledes er forskelligt. Ligeledes har omfanget af digitaliseringen af HR også et impact, men vi kan alligevel godt sige lidt om hvad man kan forvente at få ud af en rejse med 2BM’s SuccessFactors template. Disse data er baseret på en organisation med 750 medarbejdere og en omsætning på 100.000.000 Euro.

Disse businesscase eksempler skal betragtes isoleret set.

Download

Vil du vide mere om fordelene ved SuccessFactors?

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål til at hjælpe jer yderligere.

Ring til os på 35 55 55 75 eller send os en besked

Cases

Blogs

Events & Artikler

Call Now Button35 55 55 75