S/4HANA

THE BIG WHY

04.06.2020

LIVE WEBINAR

 

Transforming the businesses for the future

Den fjerde industrielle revolution og virkningerne af COVID-19-pandemien vil skabe en ny verdensorden. Digitalisering og brug af kunstig intelligens vil føre til nye produkter og forretningsmodeller.

Digital transformation er også en af ​​hovedfaktorerne, der understøtter de 17 mål for FN’s bæredygtige udvikling.

Kom og vær med når 2BM og Dansk Erhverv giver deres bud på hvorfor digitalisering ikke kan vente til i morgen.

Transformationen til S/4HANA bliver sat i perspektiv for at forstå den virkelige værdi af den digitale kerne i et moderne ERP system.

Program

08:30 Velkommen

08:35 Fremtiden for dansk erhvervsliv – Christian von Stamm Jonasson, Erhvervspolitisk konsulent, Dansk Erhverv

09:05 Digitalisering og industry 4.0 i et post COVID-19 perspektiv – Lars Bork Dylander, CEO, 2BM A/S

09:30 Digitale megatrends og fundamentet for S/4HANA – Janus Sørensen, Head of SAP ERP, 2BM A/S

09:55 Tak for denne gang

Speakers

Om Christian von Stamm Jonasson

Erhvervspolitisk konsulent i Dansk Erhverv med fokus på it- og telesektoren.

Fokuserer på arbejdet med den erhvervspolitiske side af digitaliseringen. Christian rykkede fra Bruxelles til Erhvervsstyrelsens kontor for data og digital vækst, hvor han har arbejdet med digitalisering af dansk erhvervsliv. Han har været med til at udvikle og implementere Strategi for Danmarks digitale vækst, Den nationale cyber- og informationssikkerhedsstrategi, og Nationale strategi for kunstig intelligens. Christian rådgiver desuden danske virksomheder om hvordan de kan udnytte det store potentiale i digitaliseringen.

Om Lars Bork Dylander

CEO og Partner hos 2BM A/S

Med en særlig evne til at forudse digitale trends har Lars de seneste 20 år været på forkant med den mobile og digitale udvikling. I denne omgang bliver den fjerde industrielle revolution præsenteret i et historisk perspektiv. Konklusionen er, at digitaliseringen sker nu og bør ikke udskydes til i morgen. Der perspektiveres også over, hvad COVID-19 pandemien har betydet og hvordan digitalisering kan være med til at begrænse effekterne af fremtidige pandemier.

Om Janus Sørensen

Head of ERP og Partner hos 2BM A/S.

Med erfaring fra adskillige SAP-implementeringer fokuserer Janus på nogle af de digitale megatrends, der ligger bag SAP’s strategi. Via en case-gennemgang bliver det tydeligt, hvorfor analoge virksomheder ikke kan konkurrere med digitale virksomheder. Der afsluttes med en kort gennemgang af de fem vigtigste elementer man som virksomhed er nødt til at forholde sig til, inden man går i gang med en S/4 implementering.

Gense vores webinar ‘The Big Why’ 

BRUG FOR MERE INFORMATION?

35 55 55 75