facebook-img

S/4HANA

THE BIG WHY

 

SAP

Lautrupsgade 11

2100 Copenhagen

Even if it ain’t broke – FIX IT!

Få afdækket myten om hvorfor overgang fra det gamle ERP-system til S/4HANA ikke kun handler om udløb af support fra SAP i 2025 eller forbedring af performance.

Det handler om at forberede din virksomhed til den fremtidige konkurrencesituation via digital transformation.

Den digitale fremtid handler om data, og S/4HANA platformen giver dig mulighed for at blive datadrevet gennem nye teknologier som machine learning, AI og IoT.

Digital transformation vil også være en væsentlig faktor i understøttelsen af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, således at der kan udrettes mere med mindre.​

Kom og vær med, når 2BM, Christiane Vejlø og en række af landets virksomhedsledere giver deres bud på, hvorfor digitalisering ikke kan vente til i morgen.

Om Christiane

Christiane Vejlø er CEO i virksomheden Elektronista Media ApS og er en af Danmarks førende eksperter indenfor digital transformation og forholdet mellem teknologi og mennesker. I sin rolle som mangeårig digital analytiker rådgiver Vejlø erhvervslivet og regeringen i digital strategi, innovation og digital ansvarlighed. Ligeledes taler hun på konferencer i ind- og udland om den digitale fremtid og dens konsekvenser. Vejlø har i over 13 år arbejdet i ledende stillinger i tele- og mediebranchen med særlig fokus på teknologitrends, digital adfærd, kommunikation og indhold på digitale platforme. Christiane Vejlø engagerer sig yderligere som rådgiver og investor i early-stage start-ups, og hun er desuden aktiv i forskellige advisory boards, bestyrelser og udvalg samt medlem af Regeringens Disruptionråd, dataetisk råd og tidl. Formand for Regeringens arbejdsgruppe for dataetik og tidl. medlem af erhvervsministeriets Disruption Taskforce.

Om Caroline Søeborg Ahlefeldt

Caroline Søeborg Ahlefeldt er blandt de 100 vigtigste kvinder i Danmark. Som erfaren digital strateg med mere end 25 års erfaring, er Caroline en sand IT-pioner. Hun grundlagde sin første virksomhed som 23-årig, og ingen har som hun været iværksætter og med til at grundlægge virksomheder inden for IT, forlag, design og events, hvor hun efterfølgende har fået rolle som CEO eller bestyrelsesformand. Foruden sin formandspost i 2BM’s bestyrelse, er Caroline også seriel iværksætter, CEO og bestyrelsesformand for Donkey Republic A/S og bestyrelsesmedlem hos Hartmanns A/S, Aarhus Universitet og Copenhagen Contemporary m.fl.

SAP

Latrupsgade 11

2100 København Ø

PROGRAM

08:30 Morgenmad

09:00 Velkomst og Introduktion – Caroline Søeborg Ahlefeldt, 2BM, Chairman

09:15 Mennesker og Teknologi – Christiane Vejlø

10:00 Pause

10:30 Digital Transformation – Lars Bork Dylander, 2BM, CEO

11:10 Kickstart the Digital Core – Janus Sørensen, 2BM, Partner

11:30 Sandwiches & drikkelse

12:10 Digital Panel Diskussion med udvalgte virksomhedsledere omkring deres vurdering af S/4HANA som hjælp til den digitale transformation – Faciliteret af Caroline Søeborg Ahlefeldt, 2BM, Chairman

13:00 Tak for din deltagelse

Tilmeldingen for eventet er nu lukket

Share This
Call Now Button35 55 55 75