Internationale SAP udrulninger, optimeringsprojekter og samarbejde i over 90 lande
Besøg United VARS

 

2BM er medlem af United VARs, den førende alliance af SAP-løsningsudbydere for midmarkedet. Som Platinum Partner er UnitedVARs certificeret med den højeste SAP-status. Det betyder, at United VARs er blandt de førende løsningsudbydere i verden med over 10 års erfaring, der garanterer den bedste service og støtte til dine internationale udrulningsprojekter, ERP optimeringsprojekter og nearshoring på tværs af grænser.

 

Et overblik

  • 45 markedsførende udbydere af SAP-løsninger
  • Opererer i mere end 90 lande
  • Over 10.000 SAP midmarket konsulenter
  • Servicerer 8.000 kunder i hele verden
  • Ét af kun ni globale SAP Platinum Partnere over hele verden

2BM

er medlem af United VARs, der er en SAP Platinum Partner.

Derfor skal du vælge 2BM og United VARs til dine globale SAP-implementeringer

GLOBAL RÆKKEVIDDE: Netværk i mere end 90 lande, der dækker de mest relevante markeder med ét centralt projekt lead for dit globale SAP-implementeringsprojekt.

LOKAL STEMNING: Skræddersyet onsite-service & support takket være viden om sprog, kultur og lokale & lovkrav og ændringer. Landespecifikke tilføjelsesprogrammer.

MARKEDSLEDERE: United VARs-medlemmer er hånd udvalgte teknologi ledere. Kun de bedste lokale SAP-partnere kan blive medlemmer af United VARs, hvad angår deres mange års erfaring, SAP-status og branchespecifik SAP-viden.

INTEGRATIONS EKSPERTER: Integration og optimering af dine globale systemer skaber ensartede processer, gennemsigtighed og ensartet rapportering.

DELT PORTFØLJE: Kunderne drager fordel af fælles oplevelser, løsninger og ressourcer i et globalt miljø

Er din virksomhed lille eller mellemstor, men drømmer om at blive en international aktør? Planlægger du at udvide din internationale forretning, eller har du brug for at udføre en ERP-implementering i udlandet?

Hvis du allerede har oprettet nogle internationale datterselskaber, skal du muligvis have adgang til deres data. For at gøre dette skal du have gennemsigtighed med hensyn til likviditet og rapportering samt harmoniserede og integrerede forretningsprocesser.

For glatte SAP implementeringer i udlandet, bør du vælge at arbejde med lokale midmarket eksperter og betroede rådgivere.

United VARs-medlemmer er uafhængige enheder. Hver har sin egen markedsstrategi og løsningsportefølje, men alle arbejder sammen mod det fælles mål om at gøre dine internationale projekter vellykkede.

Planlægger du et internationalt projekt?

Ring til os på 35 55 55 75 eller send os en besked

35 55 55 75